pohoda58 komentáře u knih
Problematika pedofilie není zrovna líbivé téma, ale bohužel v současné době neobvyklé.
Super další díl série, čtivý, napínavý s překvapivým koncem. Klidně by to mohlo pokračovat dalším dílem. Prostě knihy Jo Nesba nemají chybu.
Trvalo mi delší dobu než jsem se začetla, ale nakonec se z toho vyklubal celkem dobrá knížka. Docela se těším na další díl.
Kniha skvělá, napínavá, podle skutečné události. Po Heřmánkovém údolí další kniha, která nemá chybu. Nemohla jsem se od ní odtrhnout.
Zpočátku byl děj trochu rozsáhlý, popisuje se zde tkalcovstvi a příroda na ostrově. Kniha čtivá, nechybělo napětí a konec překvapující. Super kniha, doporučuji.
Další povedený horor Stephena Kinga, celý děj je propracovaný a nabitý napětím, kdo má rád čte horory, moc doporučuji.
Super kniha, napětí, spád, nenechá vydechnout. Moc doporučuji.
Super kniha, moc se mi líbila. Děj měl spád, kniha se nemohla odložit, napínavé a záhadné až do konce.
Docela jsem se na knihu těšila, ale docela mne zklamala, chvílemi jsem i přeskakovala stránky . Na Halinu Pawlowská tomu něco chybělo.
Napínavý a čtivý příběh s překvapivým koncem. Audiokniha je také dobře zpracovaná, chvílemi děsivá, ale super poslech.