polly43 polly43 komentáře u knih

Zátoka bouří Zátoka bouří Patricia Shaw

Je to mé seznámení s autorkou,kniha se mi líbila,určitě si přečtu ještě další romány.

06.02.2016 4 z 5

Zbytky iluzí Zbytky iluzí Jitka Prokšová

Je to mé první seznámení s autorkou.Kniha se mi velmi líbila a určitě se k autorce ještě vrátím.

25.01.2016 5 z 5

Milující tyran Milující tyran Renata Šindelářová

Zatím jsem od této autorky četla druhou knížku,která mě také zaujala a doporučuji všem mladším ženám,aby si ji přečetly.Ono zdání někdy klame.

04.01.2016 4 z 5

Volání ptáka kivi Volání ptáka kivi Sarah Lark (p)

Každému,kdo rád čte rodinné ságy,vřele doporučuji.Všechny díly této ságy jsem četla s velkým zaujetím.Je mi líto,že už toto pěkné čtení končí.

19.12.2015 5 z 5

Maorčina píseň Maorčina píseň Sarah Lark (p)

Právě jsem dočetla druhý díl ságy,který se mi také velmi líbil,možná malinko více,než první a už se těším na další pokračování ságy.

02.12.2015 5 z 5

V zemi bílého oblaku V zemi bílého oblaku Sarah Lark (p)

Kniha se mi velmi líbila a tomu,kdo čte rád obsáhlé ságy ,doporučuji.Již se těším na další díly.

24.11.2015 5 z 5

Rozcestí Rozcestí Markéta Harasimová

Bylo to mé první seznámení s autorkou,kniha se mi velmi dobře četla.Určitě si přečtu ještě její další díla.

20.11.2015 4 z 5

Hraběnka Hraběnka Zuzana Francková

Knihu jsem si se zaujetím přečetla a doporučuji k přečtení.

18.11.2015 4 z 5

Sametová past Sametová past Ann Maxwell

Kniha mě zaujala a ráda si přečtu i další pokračování.

15.11.2015 4 z 5

Modrý dům Modrý dům Táňa Keleová-Vasilková

Nejprve jsem se do knihy nemohla začíst,ale potom jsem se zase nemohla odtrhnout,hezké počteníčko.

02.11.2015 4 z 5

V zemi korálového stromu V zemi korálového stromu Sofia Caspari

Mám ráda knihy tohoto žánru.O Argentině jsem četla poprvé a již se těším na druhý díl.

21.10.2015 4 z 5

Sally Sally Freya North

Je to mé seznámení s autorkou,ale kniha mě nezaujala a proto jsem jí odložila.Ještě zkusím další její knihu a uvidím.

20.09.2015

Řeka osudu Řeka osudu Barbara Erskine

Touto knihou jsem se vlastně seznámila s B.Erskine,kniha mě zaujala a určitě si přečtu ještě nějakou její další knihu

12.08.2015 3 z 5

Havraní oko Havraní oko Ken McClure (p)

Musím se přiznat,že moc thrillery nemusím,ale tento mě zaujal a určitě si nějaký se Stevenem Dunbarem ještě přečtu..

30.07.2015 4 z 5

Dědictví minulosti Dědictví minulosti Barbara Erskine

Je to moje první kniha od této autorky,moc mě neoslovila,měla jsem potíže se do ní začíst.

07.07.2015 2 z 5

Rozbité štěstí Rozbité štěstí Táňa Keleová-Vasilková

Tato kniha se mi velmi líbila,jenom jsem měla strach,aby si své rozhodnutí Terka v poslední chvíli nerozmyslela.Doporučuji k přečtení.

25.06.2015 5 z 5

Šarlatové pírko Šarlatové pírko Maeve Binchy

Knihu jsem nedočetla,protože jsem se do ní nemohla začíst a tak jsem jí odložila.

10.06.2015 3 z 5

Každý něco skrývá Každý něco skrývá Mary Higgins Clark

Mě opět autorka nezklamala.

25.05.2015 4 z 5

Vzdálení milenci Vzdálení milenci Juliette Mead

Je to první kniha této autorky,kterou jsem zatím začala číst.Bohužel kniha mě neoslovila a proto jsem jí ani nedočetla.

09.05.2015

Srdce v temnotách Srdce v temnotách Táňa Keleová-Vasilková

Zatím jsem četla několik knih této autorky a žádná mě nezklamala.

05.05.2015 4 z 5