postrach komentáře u knih
na autorovu prvotinu dost dobře napsaná kniha.Není zbytečně tlustá.Ten konec.....
Myslím,že je kniha určena spíš mladým čtenářům.Nezaujala mě.Zkusím i film.
Už není co dodat.Na prvotinu od české autorky super.Kniha byla opravdu chvílemi mrazivá.Rozuzlení a závěr se povedl.Dobrý start.Moc stran.
Vyloženě NE špatná detektivka.Slibný začátek a dál už kniha jen líně plyne.Postrádá napětí.Je to autorčina prvotina,tak uvidím dál.....
Souhlasím s komentářem podemnou.Z knihy jsem nadšená.
Štve mě,že je tento díl k sehnání pouze jako E-kniha.Opravdu povedený díl u kterého jsem se pobavila,i když je mi přes 30.
Kniha se četla sama.Závěr-nepostrádal napětí.Konec se povedl.Snad bude pokračování série.Aspoń nová kniha.
Tady končím!Do knihy jsem se musela nutit.Zdlouhavá.....Severské knihy mi vůbec nesedí.
Kniha byla zdlouhavá a zmatená.Odhalení překvapivé.Název trefný....Tak to u severských krimi asi bývá zvykem.Tak dočtu třetí díl a pauza.
Oddechovka na víkend.Možná by stálo za to filmové zpracování.
první díl se mi zdál lepší.Jdu na třetí závěrečný díl série.
Název trefný!Kniha příliš dlouhá,nezáživná.Nemastný neslaný příběh,kterým jsem jen proplula a na konci knihy jsem nevěděla,co bylo na začátku.Samostatné příběhy se nepovedly!
Kniha mi moc nesedla.OD rachel Abbott,jsem cekala víc.Nezvěstná,Spi sladce a Skryté okno,byly mnohem lepší.