princesse komentáře u knih
Skvělé audio: https://www.youtube.com/watch?v=p_DKjh0yKEw.
Doporučuji poslech, opravdu SUPER.
Asi spíš pro rodinu ... Určitě krásný dárek pro rodinné příslušníky, ale pro obecnou veřejnost, čtenáře už to tak zajímavé není.
Čekala jsem oddechovku a to tato kniha naprosto splnila. Jsem spokojená, kniha se skvěle četla a bavila mě. Ideální četba pro tento "nepokojný" čas, na "pokojnou" dovolenou apod. Určitě u ní vypnete a alespoň chvilku budete "žít" život hlavních hrdinů.
Skvělé čtení. Opravdu skvělá oddechovka a to přesně jsem očekávala. Potřebovala jsem odlehčení od krimithrillerů a těžších témat a tak trochu i odpoutání se od reality. Přesně to se mi splnilo do puntíku. Ráda si od této autorky opět něco přečtu. Ale ať se dívám jak se dívám, žádnou další knihu v češtině jsem neobjevila ... tak snad se brzy dočkám.
Ačkoliv jsem již dávno odrostla věku hlavních aktérů této knihy, tak jsem si skvěle početla. Moc se mi děj líbil a kniha se četla sama. Zvláštní příběh o zvláštních okolnostech jedné zvláštní lásky a zvláštních životů ... Skvělé počtení, určitě doporučuji.
Strom duchů pro mě, bohužel, není nejlepší kniha této autorky. Mám za sebou, až na jednu, všechna její díla a toto pro mě nejslabší. Ne, že by se mi nějak špatně četla, ale něco mi tam chybělo, přebývalo nebo jinak vadilo. Každopádně si ale ráda přečtu další knihu, neboť skóre jasně vyznívá ve prospěch paní Barbary.
Neskutečně rychle se to čte a je to návykovka. Opravdu si při této četbě odpočinete. Nic hlubokého, žádná filozofie. Ale děj se nevleče, pořád se něco děje a je co číst. Klidně by se hodilo i do žánru erotika. Takže hurá na další díl.
Opět jsem si skvěle početla. Je to opravdu oddechové čtení, ale má to spád a prostě se do skvěle čte. Rozhodně nejsem zklamaná a přečtu si celou sérii. Nečekala jsem nic hlubokého, opravdu odpočinkovou četbu a to se do puntíku splnilo. Někdy mi zůstane rozum stát, ale to se nám v životě stává často! Někdy je to trochu přehnané, ale to jen dle mého názoru. Co já vím jak se ve skutečnosti "bohatým" žije. Rozhodně jdu na další díl. Klidně by se hodilo i do žánru erotika.
Kniha se mi skvěle četla. Nevím jak se to stalo, ale příběhy z různých ostrovů mě poslední dobou zajímají čím dál více. Po přečtení trilogie od Petera Maye z Hebrid jsem sáhla i po této knize a rozhodně jsem neprohloupila. Skvělé čtení, které doporučuji.
Nějak jsem se ztrácela a čtení me moc nebavilo. S vypětím jsem dočetla, ale nějak nechápu k čemu tohle vlastně vzniklo???
Skvělý thriller, přečteno za necelé dva dny! Opravdu velmi čtivé, téma, zpracování, popisy ... za mě super a opravdu moc jsem si to užila. Oproti mé "seznamovací" knize od tohoto autora - Nikdy nezapomenu, úplně jiná káva. Rozhodně za mě silnější a kvalitnější. Doporučuji.
Určitě čtivá a povedená kniha. Hlavní hrdina skutečně neměl na růžích ustláno a to se zjevně projevilo na jeho psychice a bohužel tím pak způsobil spoustu problémů s tragickým koncem. Možná si ještě něco od této autorky přečtu, ale teď to chce pauzu a trochu odlehčení.
I druhý díl mě bavil a skvěle se mi četl. A ihned jsem se pustila do dalšího, takže není co dodat. Napínavé a čtivé. Doporučuji.
Četla jsem podruhé a opět mě kniha nenadchla. Na mě příliš depresivní čtení. Zvláštní, divné, popisy ... Vím jistě, že od tohoto autora vyhledávat knihy nebudu.
Skvělé, odpočinkové, vtipné čtení. Jako většina z nás cestopisy běžně nečtu, ale v rámci Čtenářské výzvy 2019 jsem sáhla po Obrázcích z Holandska a nemohu si než vynachválit. Moc hezky a procítěně napsané. Od pana Čapka si přečtu i další. Čeká na mě Výlet do Španěl a Anglické listy.
Čtivé, dobrodružné, ve stylu Indiana Jones. Opravdu dobře se kniha četla a mě osobně se moc líbila.
Moje druhá kniha od paní Frýbové a musím říci, že se mi skvěle četla. Po severských krimi dobrá česká ... Určitě se poohlédnu ještě o nějaké knize od této autorky. Pohodové a příjemné čtení.
Velmi čtivá kniha, od Jojo se ostatně snad ani nic jiného čekat nedá. Zatím mě nezklamala žádná z jejích knih. Souhlasím s cori, že konec až moc happy. Rozhodně víc jak červená knihovna. Ale jinak se kniha velmi dobře četla a příběh byl úžasný. Určitě doporučuji přečtení. Nyní mě čeká Zakázané ovoce, takže se již moc těším.
Moje prvotina od této autorky. V knihkupectví mě varovali, že nejspíš budu potřebovat další knihu od Camilly a nemýlili se. Tlusté knihy miluji a i když i v tomto případě trvalo téměř 100 stran než jsem si udělala pořádek v postavách, tak pak už to jelo. Do poslední chvilky jsem čekala na souvislost z minulosti a dočkala jsem se a musím říci, že kniha se po těch prvních 100 starnách chaosu, četla perfektně. Opravdu se poohlédnu po další knize od této autorky. Těším se již nyní. Doporučuji.
Docela dobře se kniha četla, ale nijak zvlášť jsem z ní odvázaná nebyla. Je to již nějaká doba co jsem od Joy něco četla, ale těch asi 8 knih, které od ní doma mám, jsem si užila mnohem více. Za mě nejslabší ... Ale dá se přečíst.