princesse princesse komentáře u knih

Nikdy nezapomenu Nikdy nezapomenu Michel Bussi

Tak nevím ... těsně po přečtení jsem trochu v rozpacích a nevím jak přesně napsat komentář. Zdá se mi to nějak až příliš. A ten happy end? Opravdu nevím ... Určitě se nyní na další knihu autora nechystám, možná později.

19.06.2019 3 z 5

Metro 2034 Metro 2034 Dmitry Glukhovsky

Tak nějak jsem to asi moc nepochopila? Příběh i postavy divné, děj se vleče a vleče. Ne že bych byla fanoušek tohoto žánru, ale první díl jsem zvládla, i když mě nenadchl, ale tohle podle mě slátanina.

08.03.2019 1 z 5

Teď neplač Teď neplač Joy Fielding

Četla jsem v rámci Čtenářské výzvy 2019 a "opět" se mi kniha skvěle četla. Kdysi jsem tuto knihu už četla, ale ráda jsem se k ní vrátila. Překvapivý konec a děj co měl spád.

01.03.2019

Vzdálená řeka Vzdálená řeka Barbara Wood

Za mě opět spokojenost. Přečetla jsem od Barbary Woodové spoustu knih a tahle byla po delší době a nezklamala. Krásně se četla.

23.11.2018 5 z 5

Srdceboly Srdceboly Simona Monyová (p)

Já nějak nevím ... Možná jsem zaujatá nebo ovlivněná jak knihami, tak filmovými zpracováním knih této autorky, ale na mě opravdu moc děsivých zážitků s opačným pohlavím a neschopnost je včas řešit. Nechápu jak někdo může dobrovolně tohle podstupovat. Každopádně jsem přečetla rychle, ale spíše proto, abych to měla co nejdříve za sebou.

27.09.2018 3 z 5

Dívky z trajektu Dívky z trajektu Lone Theils

Hned jsem začala číst další knihu od této autory. To určitě mluví za vše. Rozhodně mě Dívky z trajektu nezklamaly. Rozuzlení - síla. Asi mě stále nepřestane překvapovat zvrácenost a úchylnost některých jedinců, ale bohužel jsou mezi námi. Za mě určitě povedené čtení a začátek další knihy také čtivý a těším se na volnou chvíli až se opět začtu.

13.08.2018 5 z 5

Penězoměnci Penězoměnci Arthur Hailey

Ačkoliv jsem se trochu bála zda vůbec kniha bude pro mě, tak se překvapivě dobře četla a jsem ráda, že jsem ji díky čtenářské výzvě objevila.

19.06.2018 4 z 5

Emily Vichrná a příšera z hlubin Emily Vichrná a příšera z hlubin Liz Kessler

Ani druhý díl mě nezklamal a co je hlavní, ani moji dceru. Chtěla jsem vědět co to vlastně čte, že se jí to tak líbí a stále o Emily mluví, takže určitě budeme kupovat i další díly.

21.05.2018 5 z 5

Emily Vichrná a rybí ocas Emily Vichrná a rybí ocas Liz Kessler

Přečetla jsem během chvilky, poté co byla moje osmiletá dcera nadšená a vrhla se hned na druhý díl. A potvrzuji, že ačkoliv již dávno ne osmiletá, jsem byla příjemně překvapená a už mám za sebou i druhý díl ... Třetí máme již koupený, ale čekáme na Den dětí, takže pak přijde na řadu. Určitě povedené příběhy "poloryby" Emily.

21.05.2018 5 z 5

Devět měst Devět měst Thornton Wilder

Kniha se dobře četla, připomínalo mi to trošku Saturnina, místy jsem se i pousmála, myslím, že vcelku povedená četba a přiznávám, že jsem četla v rámci Čtenářské výzvy. I když jsem měla v plánu si tuto knihu přečíst, asi bych to odsouvala a odsouvala.

30.10.2017 4 z 5

Metro 2033 Metro 2033 Dmitry Glukhovsky

Nikdy jsem nebyla na tento žánr a ukázalo se, že skutečně ani nikdy nebudu. Mám ještě druhý díl, možná na něj dojde, někdy ... Teď si přečtu ráda něco jiného. Kniha jistě své kvality má, ale já je zkrátka nedokáži patřičně ocenit. Za mě ... nic moc.

25.10.2017 2 z 5

Sedmé znamení Sedmé znamení Nora Roberts

Dostal se ke mě druhý díl této trilogie a jelikož jsem si chtěla oživit díl první, abych se dostala do děje, tak jsem přečetla znovu ... I když nejsem příliš zaměřena na sci-fi knihy, tak jsem přečetla v pohodě začínám druhý díl. Určitě přečtu i třetí.

27.09.2017 5 z 5

Mezi tiárou a orlicí Mezi tiárou a orlicí Vlastimil Vondruška

Pan Vondruška opět nezklamal. Výborná kniha, skvěle se čte. Velmi zajímavě zpracovaný historický román. Nikdy jsem nebyla žádný extra milovník historických románů, ale ty od pana Vondrušky se čtou samy a hlavně baví! Určitě stojí za přečtení a těším se na další dílo z autorova pera.

18.09.2017 5 z 5

Bílá žena Bílá žena Barbara Wood

Opět skvělá kniha od této autorky. Skvěle se četla, zajímavé informace z historie a nechyběla, samozřejmě, i trocha romantiky. Mohu vřele doporučit. Zajímavé čtení a nudit se rozhodně nikdo nebude.

15.05.2017 5 z 5

Závrať všedních dnů Závrať všedních dnů Nora Roberts

Opět velmi čtivá a milá kniha od této autorky. Je pravda, že opět vše dobře dopadne, opět je vše zalité sluncem, trocha mystiky ... a to jsou přesně ty důvody proč paní Roberts čteme. Takže již čtu pokračování. Škoda, že obálky nebývají moc povedené a spoustu čtenářů odradí a ani knihu neotevřou. Proč nenechávají originály http://www.noraroberts.com/series/ ? Tomu úplně nerozumím. Pro zajímavost: http://innboonsboro.com/#

03.02.2017 5 z 5

Zabiják Zabiják Jonathan Kellerman

Skvělá kniha. Pan Kellerman opět nezklamal. Kniha se výborně četla a děj doslova utekl jak voda. Doporučuji a jistě nebudu sama.

17.01.2017 5 z 5

Rudý šál Rudý šál Nora Roberts

Skvělá kniha. Paní Robertsová opět nezklamala. Uronila jsem slzu už na straně 20, když jsem četla popsané pohledy pejsana, který zachránil toho chlapečka. Úžasný popis emocí a dostalo mě to. Celá kniha skvěle napsaná, těšila jsem se po každé, když jsem ji otevřela, že si počtu a stalo se. Rozhodně doporučuji a těším se na další.

26.09.2016 5 z 5

Skrýš Skrýš Johan Theorin

Tak kromě knihy Mlhy Olandu mám všechny a všechny přečtené. Ani tato nezklamala. Nebyla zřejmě z těch nejlepších, ale i tak jsem měla místy dost nepříjemný pocit, když jsem si představovala jak ve skutečnosti určitá místa a události vypadají a dějí se. Určitě povedená kniha a snad se mi zadaří přečíst si i Mlhy.

08.08.2016 4 z 5

Umění zabíjet Umění zabíjet Daniel Silva

Moje první kniha od tohoto autora a již čtu další. Moc povedená. Chviličku mi trvalo se začíst, ale opravdu jen chviličku, pak už napínavý a velmi čtivý špionážní thriller. Nezklamal a jistě stojí za přečtení.

01.06.2016 4 z 5

Dům na útesu Dům na útesu Nora Roberts

OPĚT další Robertsovka, která nezklamala. OPĚT přečteno v rekordním čase. Čtivá knížka, která téměř nešla odložit. Styl psaní paní Roberts mi prostě sedí a zatím jsem se nesetkala s knihou od této autorky, která by mě "nechytla". Shodou okolností dnes na AXN film podle jedné z jejích knih a OPĚT se budu dívat. Doporučuji obé.

13.01.2015 5 z 5