Princezna22 Princezna22 komentáře u knih

Monument 14 Monument 14 Emmy Laybourne

Přečteno za jeden večer,během par hodin. Kniha me strašně překvapila. Dej byl strhující, se začátku,jak se vše rozjelo hltala jsem stránku po stránce a chtěla víc a víc.. Představa tohohle v reálu by asi jistě dopadla možná o trošku více tragicky.Příběh je to poměrně čtivý,zajímavý a místy napínavý. Hodnotila bych plným počtem hvězd,ale nechávám si v záloze pro další díly. Uvidíme,jak příběh se bude dál rozvíjet... Pokud to bude ve stejném duchu jako tento díl nebude problém tuto sérii zařadit mezi mé oblíbené. Doporučuju

28.03.2017 4 z 5

Cesta třešňových květů Cesta třešňových květů Miki Sakamoto

Do téhle knihy jsem měla strašný problém se začíst. Některé části knihy byli zajímavé,některé ne.. Určitě pokud máte rádi Japonsko adt se vám kniha bude líbit. Mě se líbila,jen tu byl problém s tím zactenim.. nějak jsem se i v knize párkrát ztratila. Pěkné, ale za me asi ne...

26.03.2017 3 z 5

Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Za mě pecka, obálka sedí krásně k deji v knize a k hlavní hrdince.. je to něco jiného než jsem do posud četla,takže mě se to strašně líbilo. Uvitala bych, ale více o rozvinutí historie gris, abych věděla kam ostatní zařadit. Když už o nich byla zmínka na začátku knihy.. No třeba nás autorka překvapí a ještě tohle doladi v dalším díle,který doufám bude.

24.03.2017 4 z 5

Rumcajs Rumcajs Václav Čtvrtek (p)

Přečteno s dcerkou. Já jako malá knihu moc neměla ráda,Rumcajz byl prostě pro mě ošklivej děděk :D ..... Ale dcerce se docela i líbila! Už se těším až bude umět číst sama,určitě si tuhle knihu přečte :)

14.03.2017 3 z 5

Dům smrti Dům smrti Bernhard Aichner

Chci okamžitě další díl! Tento díl se mi líbil více než první i přes to,že se autor opakoval s předešlého dílů. Jsem zvědavá s čím autor přijde v dalším díle (už aby to bylo) ..
Knihu jsem přečetla rychle a musím říct, že za mě rozhodně pecka!! Styl psaní je poměrně již lepší než v prvním díle, ale nevadilo by mi kdy tam těch části kde jsou ty pomlcku, že se mluví bylo více aspoň bych se více v tom vyzvala. Ale dá se na to zvyknout. Prostě pecka!! Chci další díl!

27.02.2017 5 z 5

Vražda není hra Vražda není hra Alan Bradley

Nějak nevím kam bych Flavii de Luce zařadila... Je to zvláštní čtení,ale tento příběh mě chytil o trošku více než první díl což je divné... Rozhodla jsem se tedy že dám Flavii ještě šanci a doufám,že vyjdou ještě nějaké díly ráda si je určitě přečtu.

25.02.2017 3 z 5

Procitnutí slečny Primové Procitnutí slečny Primové Natalia Sanmartin Fenollera

A zase je tu taková ta kniha u které vás obsah překvapí. Kniha klame... Příběh je to poměrně zvláštní.. Tato kniha byla pro mě těžká na přečtení..takové filozofické úvahy atd jsem prostě nedávala... A Prudencia,panebože co to je za jméno... A navic byla děsně nesympaticka.....

23.02.2017 2 z 5

Knihkupec Knihkupec Mark Pryor

Obálka knihy je naprosto boží!!! Ale obsah je už horší,ale poměrně mě to bavilo.. Bylo to poměrně čtivé,ale musím se přiznat něco málo jsem v knize musela přeskočit. Ale knihu směle doporučuju.

20.02.2017 3 z 5

Vnučka pana Linha Vnučka pana Linha Philippe Claudel

Mrzí mě, že je kniha tak tenká,jelikož bych ráda četla dal... Tato kniha je zvláštní.

15.02.2017 3 z 5

Láska po francouzsku Láska po francouzsku Fiona Valpy

Při čtení téhle knihy jsem dostala šílenou chuť otevřít si víno a u knihy popíjet.. Kniha se mi líbila tak průměrné, nebylo to nic náročného. Řádila bych to mezi oddechové čtení.

25.01.2017 3 z 5

Zeď vzpomínek Zeď vzpomínek Anthony Doerr

Tohle bylo takové slabší čtení. Povídky se mi líbili, některé víc některé min. Ale pokud bych měla hodnotit, tak asi nejvíce se mi líbila první povídka. Nejspíše je to tím,že byla v knize nejrozsáhlejší. :-) kniha se tedy rozhodně nedá srovnávat s předešlou knihou, každá kniha je přeci jiná,i když to napsal stejný spisovatel.

23.01.2017 3 z 5

Běsnící světlo Běsnící světlo Estelle Laure

Kniha se čte poměrně rychle. Není to nic náročného, a doporučila bych to spíše mladším čtenářkam.. Ale i tak mě se tam něco líbilo,téma kterým se tato kniha zabíva je hodně smutné a nutí to trošku k zamyšlení. :-)

22.01.2017 3 z 5

Pařížské rekviem Pařížské rekviem Emma Riedová

Zajímavá kniha. Četla se dobře. Jen jsem se dost ztratila v tom skákání v deji.. Nějaké pasáže,jsem si díky tomu musela přecost znovu, abych to vůbec pochopila... ale nebylo to špatné.

15.01.2017 3 z 5

Vlk samotář Vlk samotář Jodi Picoult

Nejvíce se mi líbila první část knihy ,to propojení s vlky bylo něco tak krásného. I jsem u knihy kapku plakala... Za mě rozhodně pecka! Jen Cara mi děsně lezla krkem!!!!!

28.12.2016 5 z 5

Poslušná dcera Poslušná dcera Jasmin Darznik

Tak jsem knize dala druhou šanci a konečně ji dočetla... Ze začátku jsem měla problém se začíst a některé pasáže jsem si musela přečíst znovu..poměrně jsem se ztrácela ve jménech... Ale kniha sama o sobě není špatná.. Jen je to psané tak trošku jinak,než jsem zvyklá...

26.11.2016 3 z 5

Ještě než umřu Ještě než umřu Jenny Downham

Kniha,která vás naučí přemýšlet o svém životě. Krásná a smutná knížka,svým vspusobem strašně krásně napsaná.

11.11.2016 5 z 5

Lískulka Lískulka Irena Gálová

Kniha mého dětství.. Četla jsem ji svoji dcerce a též se jí líbila. Určitě zase někdy přečteme.

11.11.2016 5 z 5

Modrý sníh - Úděsné vzpomínky na roky hrůzy v sibiřském gulagu Modrý sníh - Úděsné vzpomínky na roky hrůzy v sibiřském gulagu Piotr Bednarski

Nádherné, čtivé a dech beroucí... Knihu jsem vyloženě hltala od začátku do konce....

10.11.2016 5 z 5

Narodili se, aby přežili Narodili se, aby přežili Wendy Holden

Velice silný příběh,který vaše oči nenechá suché.. Někdy jsem ba čtení pomalu ani neviděla,jak jsem měla v očích slzicky... Někdy jsem i četla s otevřenou pusou a musela někdy knihu i zavřít a vydychat to..ale opravdu silné,krásné zároveň!!

10.11.2016 5 z 5

Horory na dobrou noc 3 Horory na dobrou noc 3 Anthony Horowitz

Kniha se mi líbila,jen úvody v povídkách podle mě byli moc zdlouhavé. Ale líbilo se mi to. Čtivé, ale při porovnání s prvními díly tohle bylo slabší čtení. ;-)

30.10.2016 3 z 5