protokol komentáře u knih
moje nervy to je kravina
veď to nemá hlavu ani petu
strašná nuda je to skorej popis nejakého procesu z nejakým vedcom a následný dej už mi tak liezol na nervy že som to ani nedočítal
Tak a hotovo
čo dodať koniec bol v celku vydarený príbeh bol trochu predvídateľný ale čo mi najviac vadilo neustále odkazy na autorove knihy bolo to dosť rušivé a bolo to trocha urýchlené preto len 3 *
je to strašná kravina postavy sú ako by ušli z cvokárne celí dej je rozhádzaný
a strašne sa to ťahá je to nuda
no a je tu koniec čo dodať
elvírka andílek hold nemala dlhú trvácnosť len škoda že sa neobjavil dolfik inak trochu ma sklamal ten koniec keď už pobili čo šlo autor to dosť divne ukončil no ale aspoň večinu vecí vysvetlil nie všetko no ktovie či to nebude pokračovať :-) za mňa kniha ok celá sága super odporúčam
iemto diel bol o niečo slabší ale aj tak ešte dosť zaujímaví len mi prídu zbytočné odkazy na autorove iné diela a tatrgel je akosi už nudný keď že ho už použil v inej knihe rovnako ako saladin a jonas nejak mi to tam vadilo ale inak dá sa som zvedaví na koniec sági dúfam že to neodflákne ako večina autorov
no ale že to bola jízda.
náš "kladný hrdina " je idiot alebo najivka ale čo sa húževnatosti týka musím uznať načo ruky načo nohi a ešte aj napichnutie na hák ako slanina všetko jedno . len škoda že občas je to dost divné keď mu vadí namidlené telo pod kombynézov a amputácie sú ok :-)
ale aj tak bolo to skvelé no ale troccha my tam chýbal dolfi peees škoda že skončil v 1 dieli ono si čllovek moc neužil hrdinov zo začiatku
ale aj tak ide sa ďalej nažhavíme rakev naserieme
svatého a hup do dalšej knihy
Ako nenito nič vav ale dé sa
je to vtipné je to akčné a na konci trocha nudné babička samuraj si moc nezahrala a pan hnusák bude chíbať ale najlepší bol pees
jeto skvelé
veľa humoru akcia takmer neustále fanda do zbraní a scifi a zomby a t d si to užije
ja som spokojný odporúčam jediná vec co mi vadila že to neni viac podrobné ohladom okolnosti prežitia hlavneho hrdiny ale snad sa to dozvieme v dalšom dieli
to vážne ?
tak túto otázku som si kládol keď som začal čítať túto knihu
a rovnakú otázku som si kládol po 3 kapitole .
a odpoved toto vážne nie je to hrozné katastrófa brrrrr nikdy viac
nikomu to nedoporučujem blbosť jak koryto
čo napísať
najprv som videl serial
a tak som sa pustil aj do knihy .
hlavná hrdinka v knihe je o niečo viac mentalne nestabilná a je tu vykreslená ako chudera .
no ak si mám vybrat tak seriál aspon 1 diel bol lepší toto bola taká omáčka ale dalo sa to čakať veď písalato žena a tie také omáčky chcú za mňa 3* a to je až moc
kniha a celá sága dočítaná
čo dodať miestami lepší film
a miestami lepšia kniha
ale inak v pohode
tento príbeh no vlastne nie píbeh nudný opkecávaný bezhláví žvást
nedá sa to čítať
nedoporučujem nikomu
tešil som sa na skvelú fantasi tie živli to slubovali ale sklamalo ma to no čo už aj sebelepší námet sa dá pokaziť hlúpim príbehom
no konečne som to dorazil.
námet živlov je skvelí nápad za to dávam tie hviezdičky .
ale čo sa obsahu tíka je to strašné.
histerické žvatlanie hlavních hrdiniek či zemanky alebo tej poštárky a otrasne nelogické správanie či už hlavních hrdinov alebo nepriatelov no otras už odprvého dielu bolo jasne že tavi je královský syn a akosi som čakal že aspon v 2 dieli najde svoj živel.
nato že akvitán má byť hlavný zloduch dostáva sa mu minymum pozornosti no za mňa horší priemer
no otras
nato kolko ju ludi hodnotilo je to prepadák prečítal som asi tretinu knihy ale bolo to úplne nudné kašlať na takú knihu
ešte že som hned nekupil aj 2 diel ušetril som
vav
je to úplne skvelé prvá žena ktorá dokázala napísať skvelú scifi zatial som sa zo žiadnov knihov nestretol od žiadnej spisovatelky čo by vedela napísať tak super knihu
som zvedaví na ďalšie pokračovanie je toho tolko čo by sa dalo napísať
miestami mi to pripomína velkú stenu z knihy hra o trúny ale len trochu
tak horsa na druhí diel