Pružinka komentáře u knih
Knihu jsem četla. Je úžasná, ale názvy celé série nepodporují překvapení. První díl se nazývá selekce: Je tedy jasné, že dívka bude bude někam vybrána. Druhá se jmenuje elita, což nasvědčuje tomu, že dívka postoupila. A poslední se jmenuje první - bez debaty. Ale jinak je kniha velice skvělá!
Krásná knížka plná soucitu a pochopení. Je nádherná a doporučuji ji všem, ať už jsou v nádobě lásky nebo ne.
Nádherně doplňující kniha, krásné fotky, úplně ta nejlepší... skočili sjte mi na to?! Řekla bych, že to je spíše pravý opak. Ale jednu výhodu to má: Odpovídá ceně, protože se rozdávalo při volbách ZADARMO!
Knížku jsem podlouchala jako audio. Nikdy jsem se do téhle knížky nijak zvlášť nehrnula, přišlo mi to spíš pro puberťáky. Jenže záhy zjišťuji, že kniha je naprosto skvělá na relax.
Naprostá pecka. Koupila jsem jí tátovi a je z ní úplně paf.
Kniha se mi moc líbila, jak dějem tak vtipností. Doporučuji!
Prostě bomba! Básně: Monika co chtěla poníka a Rocková kapela jsem dokonnce recitovala v soutěži.
Bombastická kniha. David Williams má fakt skvěle fantasmagorickou mysl. Jen mě trochu naštvali ty lži co o mě byli napsány. Já, Štěpka, o sebe dbám! Je ale pravda, že z tou hygienou to úplně nepřeháním.
Kniha byla prosě úžasná! Julinka je můj velký vzor. Až budud velká chci být jako ona ;-)
Rebecca Johansonová je pro mě obrovským vzorem. Její knížky jsou bájenčé. Nejraději bych se s Julču seznámila na živo :-D. Ty její šílené nápady s dobrým úmslem mi připomínají mou osobu.
Je to jedna zmála knih u které jsem brečela, že končí. Agnes mě chytila za srdce a doufám, že se brzy dočkámě dalšího dílu. Kniha pro každou věkovou kategorii! Akorát mi chvíli trvalo, než jsem si na knihu zvykla.
Kniha se mi strašně líbila. Až na to, že z Harryho je necitlivý otec. Z Rona opilec, který si ze zasnoubení s Hermionou téměř nic nepamatuje. A z Hermiony namyšlenou ministrini kouzel. Jinak to bylo boží!
Tuhle knihu jsem četla jako malá. Potom jsem jí přečetla když jsem byla starší. A teď jí čtu zase. Je to prostě geniální!
Miluju tuhle knihu. Doufám že jednou mi příjde balíček, kde bude můj vlastní smrtiplášť (klasifikace XXXXX).
Mám k tomu jen jeden nekladný poznatek: Neexistuje další díl! Moc mě bavilo číst tunhle nádhernou encyklopedii kouzelného sportu Famfrpálu.
Nejlepší kniha jakou jsem za posledních deset let četla!!!
Kdo jí nečetl, jakoby nežil :-O
Naprosto skvělá kniha! Dojemné i zábavné - hodně jsem si toho díky tomu uvědomila.
Díky autorce!
Kniha byla každopádně zajímavá i když zápletka se snad ani zápletko unazvat nedá - byla velmi primitivní. I přes to si však chci přečíst další knihy od této autorky.