ptoček ptoček komentáře u knih

Pečovatel Pečovatel Mo Hayder

Šílená!!! Od knihy jsem se nemohla odtrhnout, četla jsem v noci za svetla baterky pod perinou :-) šílena ale skvělá. Paradoxně mě ke konci nezajímal ten uchyl tak moc jako to jak to dopadne s Ewanem. Jdu na další knihu od Mo, tahle paní je moji novou závislostí :-)

23.07.2015 5 z 5

Prokletí Prokletí Lisa Jackson

Propojení s thrilleru s tajemnem mě bavilo, za 3 dny jsem knížku přečetla, nešlo se odtrhnout :-) moje první knížka Jacksonove a určitě ne poslední, za mě palec nahoru :-)

07.07.2015 5 z 5

Strážce majáku Strážce majáku Camilla Läckberg

Další knížka ze série Patrik a Erika - nezklamala. Konec pro mě překvapivý, nepředvídatelný, moc mě baví autorčiny dvě dějové linie z minulosti a současnosti.

13.04.2019 5 z 5

Zimní lidé Zimní lidé Jennifer McMahon

Tak tohle mi sedlo!!! Sice jsem zpočátku měla problém s preskakovanim kapitol a zapamatováním lidí, ale kniha chytne a nepustí. Napínavé, temné, promyšlené. Za mě plný počet * a budu doufam v další autorčinu knihu

07.01.2018 5 z 5

Obětina Obětina Sharon J. Bolton

Má druhá kniha od S. J. Bolton a musím říct, že se mi zamlouvá čím dál víc. Za mě perfektní námět, postupné odhalování, čtenář po celou knihu v napětí. Četla jsem pořád, nemohla jsem přestat. Vrhám se s radostí na další knihu spisovatelky!

14.01.2017 5 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

HP miluju. Při otevření Prokletého dítěte se dostavilo to známé mrazení v zádech, takové to KONEČNĚ je zase HP zpět. Po přečtení (jedno odpoledne, čte se opravdu rychle) to začalo mít jedno ALE. Forma scénáře by mi ani tak nevadila, i když Rowling se čte bezkonkurenčně. Přišlo mi to celé prostě umělé, nedotáhnuté. Nebudu nic z děje prozrazovat, za mě 3* a budu zase doufat že J. K. Rowling konečně napíše další příběhy z Bradavic

01.11.2016 3 z 5

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Perfektní!!! Moje první kniha od J. Carola a určitě ne poslední. Skvělá detektivka, Winter je sympaticky sarkastický, psáno čtivě, co víc si přát

26.09.2016 5 z 5

Rituál Rituál Mo Hayder

Za mě opět 5 *!!! Mo mi prostě sedla, toto je 5.knížka a opět nezklamala :-) těším se ba další a hrozím se dne, kdy už od Mo nebudu mít co číst :-) k Rituálu - zajímavé téma, opět překvapive rozuzlení, husí kůže a mráz po zádech :-)

02.10.2015 5 z 5

Strach zemřít Strach zemřít Lisa Jackson

Strašně jsem se na novou knihu Lisy těšila, předchozí prectene knihy mě hrozně bavily a popisek sliboval skvělý thriller...a ouha...trvalo mi než jsem se začetla, strašně se to táhlo, přišlo mi že se po vrahovi ani nepatra, jen se čeká a místo toho se dozvídáme úplně nemastné, neslané, nezajimave info. Od poslední třetiny už jsem se i zacetla, kdo je vrahem mě ani nenapadlo, za to a za nápad s ledovými sochami palec nahoru. Ani by mi nevadilo ze tam plete Lisa romanek Alvarezove, ale bylo ho prostě moc. Tohle k thrillerum ani nejde přiřadit...asi jsem rozmazlena knížkami Mo Hayder, ale za mě 3 hvězdy a jsem hodně zklamaná

24.09.2015 3 z 5

Rekonstrukce Rekonstrukce Viktorie Hanišová

Má první kniha spisovatelky. Vybrala jsem si ji na základě recenzí a taky zvědavosti, jak příběh dopadne. Jsem spíše na thrillery a detektivky, ale Rekonstrukce mě jakožto spíše psycholog.román překvapila. Styl psaní mi sedí, četl se velmi dobře. Určitě přečtu i další knihy spisovatelky.

04.07.2019 4 z 5

Temné léto Temné léto Dan Simmons

Chvíli mi trvalo, než jsem se začetla , začátek byl na mě až moc pomalý, chaotický,.zdlouhavý. Pak to vzalo rychlý spád a já nedokázala přestat číst. Moc povedený horor.

29.06.2019 4 z 5

Apatykář Apatykář Lucie Hlavinková

Musím uznat, že to bylo docela fajn, vrátit se takhle v čase. Štramberk znám velmi dobře a tak se mi četlo velmi dobře. Zápletku jsem tušila a tipla si dobře. Pro mě milé odbočení od thrillerů.

27.05.2019 4 z 5

Prokletí Schwartzovy vily Prokletí Schwartzovy vily Anna Beatrix Bártová (p)

Knížka mě zaujala hlavně anotací. Fajn námět, trochu mi nesedí styl psaní a nepochopila jsem proč Noře Amelie ani Anastazie nemohly říct, kdo je to ON. Konec předvídatelný, měla jsem pocit že zbytečně urychlený. Ale jinak moc fajn česká duchařina.

03.04.2019 4 z 5

Čarodějnice Čarodějnice Camilla Läckberg

Moje první setkání s C. Läckberg...a musím říct že rozhodně nebude poslední. Ano přiznávám, že je to na jednu knihu spousta informací, ale já jsem se rozhodně nenudila. Ze začátku jsem měla problém s rozeznáním postav a jejich příběhu, ale po nějaké době jako bych je znala všechny. C. Läckberg má pro mě velmi čtivý styl psaní. Za tuto knihu dávám plný počet a rozhodně jdu shánět další předchozí díla. A hlavně - já tak miluju tlusté knížky!!!

18.05.2018 5 z 5

Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Tak tohle mě bavilo! Velmi čtivé, napínavé až do konce, skvělý námět, skvělé zpracování. Do rozuzlení jsem se svými tipy byla vedle jak ta jedle :-)

13.02.2018 5 z 5

Sběratel motýlů Sběratel motýlů Dot Hutchison

Za mě perfektní! Sedl mi styl psaní, líbilo se mi že postatu vypráví už od první strany. Sice těžko uvěřitelné, ale námět prostě neotřelý a nemohla jsem přestat číst. Plný počet * a budu doufat v další knihy autorky

07.01.2018 5 z 5

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Ano!!! Tak tohle byla paráda! Ten konec??? Ten konec mě dostal. I když tušení tady už od půlky knihy bylo a v podstatě tak napůl správné, nebudu nic prozrazovat, tak ten konec, tomu opravdu tleskam!!! Perfektní, dávám 4 a půl *, tu půl hvězdu strhavam za pro mě nudný a pomalý rozjezd. Každopádně mě Minier přesvědčil o přečtení dalších jeho knih

26.03.2017 4 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Čte se dobře, chytí a nepustí do poslední strany. Možná jsem čekala větší "bombu", ale 4* si zaslouží každopádně, po dlouhé době perfektní, dotahnuty konec.

18.02.2017 4 z 5

Tak to je, tak to bude Tak to je, tak to bude Sharon J. Bolton

Má první kniha S. J. Bolton, a sakra, musím říct že naprostá paráda!!! Chytne od první stránky a pustí až u poslední, ten konec....perfektní, určitě přečtu další její knihy

12.12.2016 5 z 5

Tiché dívky Tiché dívky Eric Rickstad

Chvíli mi trvalo než jsem se začetla, ze začátku tomu úplně chyběla šťáva. Ale pak, paráda, docela překvapivé rozuzlení, i když onen pachatel mi nesedl od začátku jeho objevení na scéně. A konec, ten byl šokující! Tleskam a těším se na pokračování!

04.12.2016 4 z 5