qydko komentáře u knih
POZOR SPOILER
"Dva lidi souložící v prázdném penzionu..." vida, dalo se to napsat i stručněji :)
A.C. Doyle mě nemůže zklamat. Údolí strachu sice není běžným příběhem Sherlocka Holmese, ale i tak je úžasné.
Deavera mám moc ráda, jeho knihy jsou vždy napínavé a strhující. Špionážní romány mě většinou moc nebaví, ale u tohoto jsem byla opravdu zvědavá jak dopadne, takže jsem mu dala šanci. Ztracený čas to určitě nebyl, ale vracet se k němu už nebudu.
Nejsem schopna zhodnotit historickou věrnost tohoto románu, ale z toho, co posoudit můžu, mu není co vytknout. Poutavě napsaná kniha, plná lásky, napětí, zrady a všeho, co dobrý příběh potřebuje. Nějaký ten happy end se taky najde, takže za mě pět hvězdiček.
Rozhodně trochu jiná kniha než ty ostatní určené pro teenagery. Vyrovnávání s umíráním a smrtí je náročné a nikdy nevíme, kdo a čím nám může pomoct.
Jezero se velice dobře čte, i když příjemné sluníčkové čtení to není. Kniha o drsném životě u jezera, lidských povahách a dospívání.
Naprosto zbytečná kniha. Internetová pseudocelebrita se snaží být za každou cenu vtipná, ale moc to nefunguje.
Styl psaní není úplně běžný, byla to příjemná změna po jiných detektivkách. Při čtení jsem se nenudila, hezky to odsýpalo. Možná mohla být hlavní zápletka trochu propracovanější, ale jinak nemám výhrad.
Nádherná, úžasná, poetická, hravá, plná fantazie... moc jsem si tuhle knihu užila.
Toto vydání mojí oblíbené knihy o temnějších stránkách lidské povahy s ilustracemi M. Cascioliho jsem si koupila pro radost. Obrázky jsou fakt úžasné a dokonale doplňují děj. Rozhodně doporučuju.
Jeffery Deaver je mistr svého řemesla, kniha je napínavá, plná dramatických zvratů. Jen ho už trošku znám, takže u hodně z nich jsem tušila, kam směřují. Ale i tak jsem si čtení moc užila.
Zpočátku jsem si říkala, co na tom všichni mají... no bóže, ženská bydlí s chlapem ve srubu v horách a on je tajemný jak hrad v Karpatech, se všichni zblázníme nebo co... ale postupně se mi postavy dostaly pod kůži a z knihy se vyvinulo poměrně napínavé, vysoce záživné čtivo. Tudíž i přes drobné nelogičnosti dávám pět hvězdiček, moc jsem si to užila.
Osudy lidí se ubírají různými cestami, život má pro nás připraveno nejedno překvapení... kniha se čte jedním dechem a myslím si, že zlatou nálepku světového bestselleru nosí právem.
Napínavé do posledního okamžiku, s klidným srdcem doporučuju všem milovníkům detektivních thrillerů.
Já vlastně ani moc nevím, co si o této knize myslet. Asi jsem neodhalila vše, co se v ní skrývá. Co jí ale rozhodně nemůžu upřít je dokonalé PR, které nemá v našich zeměpisných končinách obdoby.
U Agathy nejde šlápnout vedle. Byla mistryní svého oboru.
Agatha nemůže zklamat. Do Poirota jsem už léta platonicky zamilovaná a případy ve vlacích přímo zbožňuju.