qydko qydko komentáře u knih

Snídaně v posteli Snídaně v posteli Sandra Brown

POZOR SPOILER

"Dva lidi souložící v prázdném penzionu..." vida, dalo se to napsat i stručněji :)

18.05.2017 1 z 5

Údolí strachu Údolí strachu Arthur Conan Doyle

A.C. Doyle mě nemůže zklamat. Údolí strachu sice není běžným příběhem Sherlocka Holmese, ale i tak je úžasné.

18.05.2017 5 z 5

Zahrada bestií Zahrada bestií Jeffery Deaver

Deavera mám moc ráda, jeho knihy jsou vždy napínavé a strhující. Špionážní romány mě většinou moc nebaví, ale u tohoto jsem byla opravdu zvědavá jak dopadne, takže jsem mu dala šanci. Ztracený čas to určitě nebyl, ale vracet se k němu už nebudu.

10.05.2017 4 z 5

Dítě, které v noci našlo slunce Dítě, které v noci našlo slunce Luca Di Fulvio

Nejsem schopna zhodnotit historickou věrnost tohoto románu, ale z toho, co posoudit můžu, mu není co vytknout. Poutavě napsaná kniha, plná lásky, napětí, zrady a všeho, co dobrý příběh potřebuje. Nějaký ten happy end se taky najde, takže za mě pět hvězdiček.

10.05.2017 5 z 5

Volání netvora Volání netvora Patrick Ness

Rozhodně trochu jiná kniha než ty ostatní určené pro teenagery. Vyrovnávání s umíráním a smrtí je náročné a nikdy nevíme, kdo a čím nám může pomoct.

07.05.2017 4 z 5

Jezero Jezero Bianca Bellová

Jezero se velice dobře čte, i když příjemné sluníčkové čtení to není. Kniha o drsném životě u jezera, lidských povahách a dospívání.

07.05.2017 5 z 5

Kafe @ cigárko Kafe @ cigárko Marie Doležalová

Bavila jsem se od začátku do konce, vřele doporučuju.

30.04.2017 5 z 5

Lesní lišky a další znepokojivé příběhy Lesní lišky a další znepokojivé příběhy * antologie

Skvělá :)

30.04.2017 5 z 5

Grácie a styl Grácie a styl Grace Helbig

Naprosto zbytečná kniha. Internetová pseudocelebrita se snaží být za každou cenu vtipná, ale moc to nefunguje.

17.04.2017

Případ trhače jahod Případ trhače jahod Monika Feth

Styl psaní není úplně běžný, byla to příjemná změna po jiných detektivkách. Při čtení jsem se nenudila, hezky to odsýpalo. Možná mohla být hlavní zápletka trochu propracovanější, ale jinak nemám výhrad.

11.04.2017 4 z 5

Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž Romain Puértolas

Nádherná, úžasná, poetická, hravá, plná fantazie... moc jsem si tuhle knihu užila.

03.04.2017 5 z 5

Podivný případ Dr. Jekylla a pana Hyda Podivný případ Dr. Jekylla a pana Hyda Robert Louis Stevenson

Toto vydání mojí oblíbené knihy o temnějších stránkách lidské povahy s ilustracemi M. Cascioliho jsem si koupila pro radost. Obrázky jsou fakt úžasné a dokonale doplňují děj. Rozhodně doporučuju.

31.03.2017 5 z 5

Modrá sféra Modrá sféra Jeffery Deaver

Jeffery Deaver je mistr svého řemesla, kniha je napínavá, plná dramatických zvratů. Jen ho už trošku znám, takže u hodně z nich jsem tušila, kam směřují. Ale i tak jsem si čtení moc užila.

30.03.2017 4 z 5

Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Zpočátku jsem si říkala, co na tom všichni mají... no bóže, ženská bydlí s chlapem ve srubu v horách a on je tajemný jak hrad v Karpatech, se všichni zblázníme nebo co... ale postupně se mi postavy dostaly pod kůži a z knihy se vyvinulo poměrně napínavé, vysoce záživné čtivo. Tudíž i přes drobné nelogičnosti dávám pět hvězdiček, moc jsem si to užila.

28.03.2017 5 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Osudy lidí se ubírají různými cestami, život má pro nás připraveno nejedno překvapení... kniha se čte jedním dechem a myslím si, že zlatou nálepku světového bestselleru nosí právem.

27.03.2017 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Napínavé do posledního okamžiku, s klidným srdcem doporučuju všem milovníkům detektivních thrillerů.

27.03.2017 5 z 5

Mysterium tremendum Mysterium tremendum Sebastian Rainer

Já vlastně ani moc nevím, co si o této knize myslet. Asi jsem neodhalila vše, co se v ní skrývá. Co jí ale rozhodně nemůžu upřít je dokonalé PR, které nemá v našich zeměpisných končinách obdoby.

27.03.2017 4 z 5

Záhadné zmizení lorda Listerdalea Záhadné zmizení lorda Listerdalea Agatha Christie

U Agathy nejde šlápnout vedle. Byla mistryní svého oboru.

26.03.2017 5 z 5

Záhada Modrého vlaku Záhada Modrého vlaku Agatha Christie

Agatha nemůže zklamat. Do Poirota jsem už léta platonicky zamilovaná a případy ve vlacích přímo zbožňuju.

23.03.2017 5 z 5

Generace A Generace A Douglas Coupland

Za mě průměr, nápad mě zaujal, ale čekala jsem víc.

22.03.2017 3 z 5