Ráčkajda Ráčkajda komentáře u knih

O krok pozadu O krok pozadu Kaira Rouda

Že začátku jsem byla nadšená, takováto témata mám ráda... postupně moje nadšení opadalo, až jsem se nutila do čtení. Velké plus je vyprávění z pohledu více postav, to mám ráda.

05.01.2024 3 z 5

Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Absolutně jsem nevěděla do čeho jdu, nic moc jsem nečekala....ale toto?? Zhltla jsem to jako malinu, bylo to hrozně chytlavé a vzrušující, prostě paráda.

25.12.2023 5 z 5

Osudový dopis Osudový dopis Vi Keeland

No byla to krásná pohádka, kdy je od začátku jasné, jak to dopadne......ale po Carterovi mi sakra bodla.

16.12.2023 4 z 5

Genesis Genesis Chris Carter

Opět jsem na výsost spokojená, na Cartera je prostě spolehnutí. Celá série je naprosto úžasná, nejlepší thrillery co znám a vůbec mi nevadí brutalita v knihách popisovaná. Doufám, že série bude mít ještě hooodně dílů.

11.12.2023 5 z 5

Každá ráda kamaráda Každá ráda kamaráda Christina Lauren

Postavy mi byly sympatické, od začátku jasné jak to dopadne....přesto příjemná oddychovka, která potěšila.

28.11.2023 5 z 5

Slepá vášeň Slepá vášeň Meg Cabot

Jasně předvídatelný konec, ale četlo se to samo, taková jednohubka oddychovka a postavy byly hodně sympatické.

08.11.2023 4 z 5

Plavba zlých snů Plavba zlých snů L. J. Shen

Taková trošku pohádka o Popelce, ale čtivá, postavy sympatické a děj ubíhal....jen ten knír mi tam vůbec nepasoval :-)

01.11.2023 5 z 5

Navždy a věčně Navždy a věčně Jennifer L. Armentrout

Hezký smutný příběh, nejsem cílová skupina, ale četlo se to samo.

30.10.2023 5 z 5

Láska po španělsku Láska po španělsku Elena Armas

Četla jsem po Hypotéze lásky a je to prakticky to stejné, ale absolutně mi to nevadilo, byla to nádhera číst takový krásný příběh, prostě pohádka, která potěšila.

20.10.2023 5 z 5

Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Potřebovala jsem nějakou oddychovku, jednohubku...a přesně jsem se trefila, krásně mi to sedlo, jasně předvídatelný příběh, ale krásný, postavy sympatické....no a Carlsen:-*

17.10.2023 5 z 5

Pronásledovaná Pronásledovaná Jennifer Hillier

Knížka se mi moc líbila, takový jemný thriller, ale velmi čtivý a děj ubíhal.

13.10.2023 5 z 5

Sklenice srdíček Sklenice srdíček Jennifer Hillier

Moc pěkná kniha, děj ubíhal, přečteno za dva dny.

29.09.2023 5 z 5

Doručovatelky Doručovatelky Alex Smith (p)

Pěkná detektivka, žádná drasťárna, postavy sympatické, krátké kapitoly, těším se na další díly v sérii.

25.09.2023 5 z 5

Únikovka Únikovka Marc Meller

Přesně šálek mé kávy... krásně se to četlo, napínavé.... aspoň vím, že do žádné únikové místnosti nepůjdu:-)

22.09.2023 5 z 5

Perfektní manželství Perfektní manželství Jeneva Rose

Paráda, miluju vyprávění z pohledu více osob, k tomu krátké kapitoly a čtivý děj, od kterého se nelze odtrhnout... velká spokojenost.

17.09.2023 5 z 5

Otec musí zemřít Otec musí zemřít Sandrone Dazieri

Čtivá detektivka,ale podle ohlasů jsem asi čekala víc.

09.09.2023 4 z 5

Alfa Boss Alfa Boss Alexander Stainforth (p)

Pokračování prvního dílu je super, moc se mi líbily obě knížky, Teo s Erikem jsou sympaťáci.... škoda, že série nepokračuje.

27.08.2023 5 z 5

Boss Boss Alexander Stainforth (p)

Mám ráda MM romance.... krásně se to četlo a hned jdu na další díl.

21.08.2023 5 z 5

Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Tak rozhodně ani zdaleka nejsem cílová skupina,ale miluju knížky Colleen Hoover a i tahle byla velmi čtivá a emotivní, krásně se četla.

30.07.2023 5 z 5

Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

To bylo tak nádherné, smutné, silné,dechberoucí, čtivé, nešlo se odtrhnout...

19.07.2023 5 z 5