Ráčkajda komentáře u knih
Že začátku jsem byla nadšená, takováto témata mám ráda... postupně moje nadšení opadalo, až jsem se nutila do čtení. Velké plus je vyprávění z pohledu více postav, to mám ráda.
Absolutně jsem nevěděla do čeho jdu, nic moc jsem nečekala....ale toto?? Zhltla jsem to jako malinu, bylo to hrozně chytlavé a vzrušující, prostě paráda.
No byla to krásná pohádka, kdy je od začátku jasné, jak to dopadne......ale po Carterovi mi sakra bodla.
Opět jsem na výsost spokojená, na Cartera je prostě spolehnutí. Celá série je naprosto úžasná, nejlepší thrillery co znám a vůbec mi nevadí brutalita v knihách popisovaná. Doufám, že série bude mít ještě hooodně dílů.
Postavy mi byly sympatické, od začátku jasné jak to dopadne....přesto příjemná oddychovka, která potěšila.
Jasně předvídatelný konec, ale četlo se to samo, taková jednohubka oddychovka a postavy byly hodně sympatické.
Taková trošku pohádka o Popelce, ale čtivá, postavy sympatické a děj ubíhal....jen ten knír mi tam vůbec nepasoval :-)
Hezký smutný příběh, nejsem cílová skupina, ale četlo se to samo.
Četla jsem po Hypotéze lásky a je to prakticky to stejné, ale absolutně mi to nevadilo, byla to nádhera číst takový krásný příběh, prostě pohádka, která potěšila.
Potřebovala jsem nějakou oddychovku, jednohubku...a přesně jsem se trefila, krásně mi to sedlo, jasně předvídatelný příběh, ale krásný, postavy sympatické....no a Carlsen:-*
Knížka se mi moc líbila, takový jemný thriller, ale velmi čtivý a děj ubíhal.
Pěkná detektivka, žádná drasťárna, postavy sympatické, krátké kapitoly, těším se na další díly v sérii.
Přesně šálek mé kávy... krásně se to četlo, napínavé.... aspoň vím, že do žádné únikové místnosti nepůjdu:-)
Paráda, miluju vyprávění z pohledu více osob, k tomu krátké kapitoly a čtivý děj, od kterého se nelze odtrhnout... velká spokojenost.
Čtivá detektivka,ale podle ohlasů jsem asi čekala víc.
Pokračování prvního dílu je super, moc se mi líbily obě knížky, Teo s Erikem jsou sympaťáci.... škoda, že série nepokračuje.
Mám ráda MM romance.... krásně se to četlo a hned jdu na další díl.
Tak rozhodně ani zdaleka nejsem cílová skupina,ale miluju knížky Colleen Hoover a i tahle byla velmi čtivá a emotivní, krásně se četla.
To bylo tak nádherné, smutné, silné,dechberoucí, čtivé, nešlo se odtrhnout...