Raislin Raislin komentáře u knih

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Taková opravdu nenáročná oddechovka. Vlastně jen o hledání "óčka". Mě nenadchla. Znovu se k ní nevrátím.

01.02.2022 3 z 5

Mlhy Serengeti Mlhy Serengeti Leylah Attar

Krásná kniha. Toto je druhá kniha od této autorky, co jsem přečetla a obě dvě jsou skvělé. Příběhy od kterých se nelze odtrhnout. Těším se na další příběh. Věřím že se ke knize zase někdy vrátím. Za mně super volba!

16.01.2022 5 z 5

Papírová labuť Papírová labuť Leylah Attar

Kniha je čtivá a příběh je zajímavý. Mám ráda knihy s romatickou tématikou z mafiánského prostředí. Rozhodně stojí za přečtení.

02.12.2021 5 z 5

Kylandovo vykoupení Kylandovo vykoupení Mia Sheridan

Jiné díly se mi líbí víc. Kniha je opět čtivá, plná citu. Pokud by se našel muž, jako Kyland, ráda bych ho poznala. Takže pohádka hezká, ale dle mého názoru nereálná.

15.11.2021 4 z 5

Ty nejsi můj Romeo Ty nejsi můj Romeo Ilsa Madden-Mills

Moc hezky napsaná kniha, čtivá. Hlavní hrdinové jsou sympatičtí. Zasnila jsem se ale i zasmála. Oddechovka ke sklence vína úplně ideální.

06.10.2021 5 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Jízda pokračuje! Stejně jako první díl i druhý je skvělý! Kiera ( Ďáblice) je skvělá! O Laclanovi ( Ďáblovi) ani nemluvím! Tohle je prostě román u kterého se nenudíte. Neuvěřitelně čtivý. Přesně podle mého gusta. Hned se vrhnu na závěrečný díl.

25.09.2021 5 z 5

Já a ty, navždy Já a ty, navždy Jo Watson

To byl zase příběh! Tuto autorku mám ráda. Vždy vykouzlí úsměv na mé tváři, ale i melancholickou náladu. Ani u této knihy to nebylo jinak! Takže všem doporučuji přečíst! Kniha je skvěle napsaná, čte se sama a nelze se od ní odtrhnout. Obětovala jsem spánek, jak mě vtáhla do děje! Určitě se k ní zase jednou vrátím!

16.09.2021 5 z 5

Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

Ale jo, hezký příběh, taková oddechovka na prázdniny. Kniha je hezky psaná, ale to už od autorky čekám, protože jí mám ráda. TOP příběhy zůstávají jiné, ale i tak stojí za přečtení.

16.07.2021 4 z 5

Trhni si, Ethane Trhni si, Ethane Whitney G. (p)

Krásný příběh. Ethan i Rachel jsou skvělí. V jejich nepřátelství byla skrytá láska. V dětském věku se říká co se škádlívá to se rádo mívá. To asi nejlépe vystihuje knihu, která rozhodně stojí za přečtení!

27.06.2021 5 z 5

Idol Idol Kristen Callihan

Skvělá oddechovka z hudebního prostředí. Hezky se čte a hlavní hrdinové jsou moc sympatičtí. Plná citu! Za mě stojí za přečtení.

26.05.2021 5 z 5

Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Moc hezké romantické čtení! Kniha mě bavila a četla jsem jedním dechem. Takže za mě stojí za přečtení.

04.05.2021 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Kniha je zcela určitě pro mladší ročník než jsem já, ale i tak to byla příjemná oddechovka. Vykouzlila úsměv na tváři. Pohodové čtení v této době.

07.03.2021 5 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Začínám si asi budovat návykovost na knihách Colleen Hoover. Vždy krásný příběh. Její knihy čtu vždy jedním dechem a ani tato nebyla výjimka. Moje kamarádka říkala, že v každé normální rodině se děje něco příšerného. Tak bych asi charakterizovala tuto knihu!

15.02.2021 5 z 5

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Prostě milá, vtipná kniha. Hezky se četla. Skvělá oddychovka. Přečteno jedním dechem.

05.02.2021 5 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Krásný příběh na zimní večery. U krbu. K tomu sklenička vína!

30.11.2020 5 z 5

Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

Tato kniha se mi líbila. Ano není to Shakespeare. Ale to člověk neočekává. Oddechovka na večery, když má člověk svých starostí dost. Kniha ke sklence vína!

21.11.2020 5 z 5

Černý rytíř Černý rytíř Rina Kent

Tak tohle je přesně typ knihy, kterou chci číst v létě u bazénu. Příběh byl dojemný, plný emocí a samozřejmě i problémů. I slza mi ukápla. Přečteno jedním dechem.

22.06.2024 5 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

Jak už je zde napsáno, příběh je zvrhlý a velmi brutální, ale autorka na to upozorňuje hned na začátku knihy. Mám ráda temné příběhy, ale tohle je na mě už moc.

13.04.2024 3 z 5

Zrada Bílé růže Zrada Bílé růže V. S. Alexander

Čtivá kniha. Příběh z druhé světové války z Německa. Nebyl to úplně šálek mé kávy, ale i tak jsem ráda, že jsem si knihu přečetla.

21.03.2023 4 z 5

Spálené mosty Spálené mosty Tami Fischer

Jsem asi už stará na takový příběh. Asi čekám od knihy víc než 3/4 knihy číst řekne - neřekne o sobě víc či uzavře se - neuzavře se do sebe. Za mě celkem nuda.

14.11.2022 3 z 5