rampapa komentáře u knih
Na Cassandřin příběh jsem byla hodně zvědavá a jsem nadšená. Toma Severrina jsem si hnedka zamilovala. Příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížky od této autorky.
Můj bože. Do druhého dílu jsem se zamilovala. Tenhle příběh mě hrozně bavil. Zajímalo by mě jak to bude dál s Melissou.
Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Konečně jsem si mohla přečíst něco i o lady Osbaldestoneové. V Cynsterech a Klubů Bastion jsem si jí velmi oblíbila. A něco se o ní víc dozvědět bylo úžasné. Příběh s jejími vnoučaty jsem si zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další. Knížku velmi doporučuji.
Tak tohle bylo úžasné. Do Maddoxe a Dee jsem se hned zamilovala. Miluju kluky z BAM.
Příběh jsem si opět Zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další o Reidovi. U téhle knížky jsem hodně zasmála. Knížku velmi doporučuji.
Knížka se mi moc líbila.Ake je to přece spíš porno ale to mi nevadí. Moc se mi líbil námět knížky.
Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.
Kniha se mi moc líbila. Příběh je poněkud netradiční ale je nádherně napsaný.Hlavní postavou Temperance jsem si zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Z tohoto dílu jsem nadšená a šťastná .Zamilovala jsem si Ligu pekelníků. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Nádherný příběh o lásce. Knížka přečtena ani né za pár hodin.Zamilovala jsem si Mauru a Ashe. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Knížka se mi moc líbila. Do trojici bratrů jsem se zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a skoty.
Z druhého dílu jsem nadšená. Gwyn a Joshua jsem si hned zamilovala. Příběh se mi moc líbil.
Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o dalším sourozenci.
Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Krásná a typická harkekýnka. Příběh se mi moc líbil a knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Na poslední díl a na Rosse jsem se hodně těšila a sem šťastná jak to dopadlo. Zamilovala jsem si tuhle trojici můžu. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Na druhý díl jsem se hodně těšila a sem šťastná jak dopadl Drew. Caro jsem si zamilovala. Už se těším až si přečtu poslední díl o Rossovi. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Krásný příběh. Jareda a Kate jsem si hnedka zamilovala a těším se až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Knížka se mi moc líbila. Bylo to hodně podobný Jane Austenove a tu mám ráda. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Na tuhle knížku jsem se velmi těšila a jsem nadšená jak se to vyvíjelo. Catrin jsem si hned zamilovala. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Krásná knížka. Moc jsem si oblíbila a zamilovala Caroline. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI všem co mají rádi romantiku.
Knížku jsem si zamilovala a těším se až si přečtu další díl. Zamilovala jsem si tenhle příběh. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Knížka se mi moc líbila a velmi jsem si oblíbila Mirandu a Juliana. Příběh se mi líbil. Tuhle autorku miluju a už se těším až si přečtu další knížku od této autorku. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Nádherný příběh o lásce. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI. Už se těším až si přečtu další díl.