rampapa komentáře u knih
Nádherný příběh. Na tuhle knížku jsem se velmi těšila a jsem zní nadšená. Henryho a Irene jsem si hnedka zamilovala. Příběh se krásně četl. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Clare.❤️❤️
Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.A Viktoriánskou dobu.
Krásný příběh. Knížka je moc pěkně napsaná a krásně se četla. Mužů jen doporučit všem co mají rádi romantiku.
Anne a Stephena jsem si hnedka zamilovala. Na poslední díl jsem se hodně těšila. Příběh se krásně četl. Knížku velmi doporučuji. ❤️❤️
Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.
Na Jane a Edmunda jsem se hodně těšila. Příběh se mi k c líbil. Miluju tuhle autorku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.❤️❤️
Na tuhle autorku jsem byla hodně zvědavá.A moc se mi líbí jak píše.Na tuhle knížku jsem hodně dlouho čekala a jsem ráda za ní. Příběh o Olymphii a Hugha jsem si hnedka zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Ashmontovi..
Doufám že autorka co nevidět napíše i příběh o Blackwoodovi a Alice.
Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Zvrhlé to bylo.....Isu a Bryanta jsem potřebovala. Příběh mě pohltil. Krásné se knížka četla. Škoda že jsem musela čekat na tenhle díl tak dlouho.Doufam ze letos by snad mohla vyjít další knížka od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a napětí.
Na příběh o lordu Strangovi jsem byla hodně zvědavá. Harriet jsem si z předešlých dílu zamilovala. Příběh se mi moc líbil. Je velká škoda že knížky o Jemmě, Isidoře a Villiersovi jsou v angličtině a nepřeložily je. Přečetla jsem si je v angličtině a hrozně se mi líbily.
Jinak tuhle knížku velmi doporučuji.
Na druhý díl jsem se hodně těšila a sem šťastná. Poppy a Fletche jsem si hnedka oblíbila. Jejich příběh se mi moc líbil. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Bože můj.Na tuhle sérii jsem byla hodně zvědavá a jsem nadšená. Roberta a Damon byly úžasný. Příběh se mi moc líbil. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Na tamhle díl jsem se hodně těšila a sem šťastná jak to dopadlo. Příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji a už se těším až si přečtu další knížky od této autorky.
Páni. Na druhý díl o Embrym jsem se hodně těšila. Příběh se mi moc líbil.Uz se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.
Bože můj.To bylo něco. Těšila jsem se na knížku od této autorky, ale jak to napsala. Páni. Příběh mě úplně pohltil. Jen nejsem si jistá zda vydržím čekat na další díl.
Knížku hodně doporučuji.
Na tenhle příběh jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Tessu a Barclayho jsem si hnedka oblíbila. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji.
Na příběh o Daphne jsem se hodně těšila a sem šťastná jak to dopadlo. Příběh se krásně četl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.
Na tuhle knížku jsem byla hodně zvědavá a jsem nadšená jak se to vyvíjelo. Opravdu jsem netušila na kdo je hodný a kdo zlý. Kniha se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI všem co mají rádi romantiku. Už se těším až si přečtu další knížku od autora.
Bylo to boží. Miluju tyhle knížky. Kniha se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.
Na poslední díl jsem se hodně těšila a sem šťastná jak to dopadlo. Rafa a Lorettu jsem si hodně oblíbila a zamilovala. Že se v průběhu příběhu objeví i cynsrerove a Klub Bastion mě potěšilo a bavil s jsem se. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
S každým a každým příběh černé kobry se do těchto příběhu zamilovávám. Lovaný a Linnet jsem si zamilovala hnedka. Ale autorka mě chce asi zničit. V tomhle příběhu se už objevují všichni cynsterovy a a pár postav z klubů Bastion. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Rafovi Carstairsovi.
Já jsem tak nadšená. Tenhle příběh se mi moc líbil. Geretha a Emily jsem si hnedka zamilovala a v průběhu příběhu jsem se i hodně bavila. Jsem strašně ráda že se v průběhu objevují Royce a Minerva. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.
Po přečtení všech cynsterovek a Klubů Bastion. Jsem se na tuhle sérii moc těšila a jsem se hnedka do ní zamilovala. Dela a Deliah jsem si hnedka oblíbila. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.