rampapa komentáře u knih
Zamilovala jsem si kluky z BAM. A Aidena obzvlášť. Moc se mi líbil. Knížku velmi doporučuji. Ale už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Maddoxovi.
Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI všem co mají rádi romantiku od Stephanie Laurens. Už se těším až si přečtu další knížky od této autorky.
Zamilovala jsem si tuhle sérii a tuhle knížku. Velmi jsem se těšila na příběh o Andrewovi. A jsem nadšená. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Zamilovala jsem si tuhle sérii a tenhle příběh. Na příběh o Edwardovi jsem se hodně těšila a jsem nadšená. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI všem co mají rádi romantiku.
Na tenhle příběh jsem se hodně těšila a sem šťastná jak to dopadlo s Eloise. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Na druhý díl jsem se hodně těšila a sem šťastná jak to dopadlo. Abby a Morgana jsem si hodně oblíbila. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Sophii. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI všem co mají rádi romantiku.
Zamilovala jsem si okamžitě Prudence a Branda. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Abby. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Nádherné zakončení série. Příběh jsem si zamilovala. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Krásný příběh. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI. Už se těším až si přečtu další díl.
Nádherný příběh. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.
Moc se mi knížka líbila. Nic podobného sem zatím nečetla a byla jsem překvapená. Už se těším až si přečtu další. Knížku velmi doporučuji.
Knížka se mi moc líbila Bylo to dokonalé ukončení série. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi skotsko.
Moc jsem se na druhý díl těšila a jsem nadšená. Úplně jsem se do tohohle příběhu hnedka zamilovala. Marjorii jsem si hned oblíbila. Už se těším až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.
Moc se mi to líbilo a velmi jí DOPORUČUJI. Už se těším až si přečtu další díl.
Tohle sem si hnedka zamilovala. Krásně se mi to četlo. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku o Maddoxovi a Aidenovi. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.
Krásné završení série. Příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Miluju tuhle autorku. Do téhle série jsem se zamilovala. Příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl abych se dozvěděla jak to dopadne.
Moc jsem si zamilovala tuhle sérii. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI. Už se těším až si přečtu další díl.
Knížka se mi na začátku moc líbila. Pak to ale začalo být divný. Od téhle autorky bych čekala něco víc. Ale těším se až si přečtu další díl.