rampapa komentáře u knih
Nádherný příběh. Miluju historické romance. Knížku velmi doporučuji.
Tak na tohle jsem se opravdu těšila .Eadlyn jsem si hnedka zamilovala. Už se těším až si přečtu další. Knížku velmi doporučuji.
Tohle je snad to nejlepší co Kiera Cass mohla napsat aby nám řekla co se děje i s ostatními. Knížku velmi doporučuji.
Na poslední díl jsem se moc těšila a je SUPER. America a Maxon jsou úžasní. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.
Na druhý díl jsem se hodně těšila a sem šťastná. America a Maxon jsou SUPER. Už se nemůžu dočkat až si přečtu poslední díl. Knížku velmi doporučuji.
Na selekci jsem se hodně těšila a sem tak nadšená. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.
Už se těším až si přečtu další.
Krásná knížka. Přečtena ani ne za 3 hodinky. Moc se mi líbil děj. Knížku velmi doporučuji.
Paní. Wow. Po Turbulenci jsem se nemohla dočkat až přijde další knížka od této autorky a jsem zní NADŠENÁ. Taru a Parkera jsem si zamilovala.Už se těším až si přečtu další knížky od této autorky.
Nádherný a krásný příběh. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.
Nádherný příběh. Sophii a Jasona jsem si zamilovala. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.
Krásná oddechovka. Příběh se mi moc líbíl. Přečteno jedním dechem. Knížku velmi doporučuji.
Miluju tuhle autorku a vždy se těším až si přečtu další knížku. Tahle knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI. Už se těším až si přečtu další díl.
Konečně jsem si přečetla další díl téhle série. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.
Zamilivala jsem si tuhle sérii a už se těším až si přečtu další knížky od této autorky. Knížku velmi doporučuji.
Na tuhle knížku jsem se velmi těšila a jsem nadšená. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.
Zamilivala jsem si Empírovou dobu a jakékoliv informace a knížku týkající se této doby si vzdy musim přečíst. A tahle knížka je krásné napsaný a dobře se četla. Knížku velmi doporučuji.