rampapa rampapa komentáře u knih

Kdo pohne osudem Kdo pohne osudem Jane Stubbs

Krásný příběh o lásce. Knížku velmi doporučuji.

Píseň ohně Píseň ohně Catherine Coulter

Oltář lásky Oltář lásky Cheryl Holt

Hadí princ Hadí princ Elizabeth Hoyt

Klasická oddechovka. Knížka se pěkně četla.

Šalamoun a královna ze Sáby Šalamoun a královna ze Sáby Siegfried Obermeier

Inkvizitorova žena Inkvizitorova žena Jeanne Kalogridis

Anna Falcká Anna Falcká Hana Parkánová-Whitton

Krásný příběh o jedné že čtyř manželek Karla IV. Příběh se mi moc líbil a knížku velmi doporučuji.

30.04.2020 5 z 5

Anna Česká: Dcera Karla IV. na anglickém trůnu Anna Česká: Dcera Karla IV. na anglickém trůnu Hana Parkánová-Whitton

Krásný romantický příběh o lásce. Knížku velmi doporučuji.

Nevěsta Borgiů Nevěsta Borgiů Jeanne Kalogridis

Krásný příběh. Knížku velmi doporučuji.

30.04.2020 5 z 5

Královská krev: čtyři sestry, všechny královny Královská krev: čtyři sestry, všechny královny Sherry Jones

Příběh čtyř sester královen se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji.

Jen jedna bude královnou Jen jedna bude královnou Philippa Gregory

Nádherný příběh. Knížku velmi doporučuji.

Vábivý jako hřích Vábivý jako hřích Susan Johnson

Já jsem s mě do téhle knížky a do téhle série a do autorky tak zamilivala. Že si musím přečíst další díl. Knížku velmi doporučuji.

24.04.2020 5 z 5

Vášeň Vášeň Nicole Jordan

Do téhle ligy je těžké se nezamilovat. Hlavní hrdiny jsem si zamilovala a těším se až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.

Smyslnost Smyslnost Nicole Jordan

Na tuhle sérii jsem se hodně těšila a sem šťastná že jí mám doma v knihovně a už se těším až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.

Touha Touha Nicole Jordan

Ta liga pekelníků mě snad zničí. Tenhle příběh se mi moc líbil a už se těším až si přečtu další. Knížku velmi doporučuji.

Skandál Skandál Suzanne Enoch

Miluju tuhle autorku. Už se těším až si přečtu další knížku od této autorky .... Příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji.

17.04.2020 5 z 5

Spletitý případ pana Montaguea Spletitý případ pana Montaguea Stephanie Laurens (p)

Krásná knížka. Miluju Stephanie Laurensovou a jsem šťastná že mám další knížku, od této autorky. Knížka se mi moc líbila a příběh mě celý pohltil.Precreno ani ne za 3 hodinky. Knížku velmi doporučuji.

Láska k nepříteli Láska k nepříteli Suzanne Enoch

Krásný příběh a už se těším až si k této sérii budu vracet. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.

V moci lásky V moci lásky Suzanne Enoch

Tuhle autorku mám velmi ráda Knížka byla taková pěkná oddechovka a už se těším až si přečtu další. Knížku velmi doporučuji.

Dočasná milenka Dočasná milenka Susan Johnson

Do téhle knížky a do autorky jsem opět Zamilovala. Knížku velmi doporučuji a už se těším až si přečtu další knížky od této autorky.

06.04.2020 5 z 5