rava komentáře u knih
Skvělá kniha!
Nutně potřebuji další. :D
U této knížky rozhodně nepotřebujete záložku. Nedokázala jsem se od ní odtrhnout. Skvěle napsáno.
Při čtení této knížky, jsem se nemohla přestat smát. Prostě úžasná knížka od úžasného autora. Rozhodně všem doporučuju, nebudete litovat. :D
Skvělá kniha. Velice přehledná, stručná, skvěle se čte. Našla jsem tam odpovědi na všechny mé otázky. Rozhodně doporučuji přečíst.
Než jsem tuto knihu začala číst, neměla jsem o ní moc velké iluze, ale mile mě překvapila. Jakmile jsem se do knihy začetla, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Tuto knihu prostě miluju a rozhodně ji všem doporučuju. :-)
Tuto knihu, jsem měla v seznamu povinné četby do školy a než jsem ji začala číst, myslela jsem si, že to bude zase taková ta klasika, která nezaujme, ale ani neuškodí. Opak byl, ale pravdou. Jakmile jsem se do knížky začetla, tak jsem ji nechtěla přestat číst. Strašně moc mě bavilo téma knihy (zdravotnické prostředí), ale i styl psaní a prostě všechno. Tohle jsem od této knihy opravdu nečekala a mile mě překvapila. Rozhodně doporučuji.
Krásné oddychové čtení nejen na léto. Třeba já ji četla v zimě a dokonce se mi po létu začalo stýskat. Určitě doporučuji pokud hledáte krásný oddychový příběh, který Vás dojme. :)
Kniha se mi líbyla, byla čtivá, děj byl dobrý. A Lorenzo :-D. Šestnásté století jsem si hned zamilovala, no kdo by nechtěl odcestovat časem do šestnástého století :-D? Určitě doporučuji.
Kniha byla nádherná. Moc jse mi líbilo zpracování. Byla to prostě úžasná oddechovka na prázdniny. A hned bych ji začala číst znovu.
Kniha byla úžasná. Strašně moc se mi líbila a hned jsem se do ní zamilovala. Určitě doporučuji.
Kniha byla skvělá jak už to u Kerstin Gier bývá. Originální nápad, děj byl úžasný a hlavní hrdinové taky. Už se těším na druhý díl. Určitě doporučuji.
Kniha se mi líbila, ale víc se mi líbil první díl. Čekala jsem od druhého dílu víc. Ale jsem ráda, že se ve dvojce objevil i St. Claire a Anna. Knihu bych doporučila, je to oddechová, romantická a čtivá kniha.
Kniha byla prostě jedním slovem úžasná. Xemerius byl skvělý, hned jsem si ho oblíbyla a ty jeho hlášky :-D. Dávám pět hvězdiček a všem doporučuji.