Renncha komentáře u knih
Rychlá, malá knížka přečtená za půl hodiny, paráda
Dlouho jsem se na začátku prokousávala dějem, ale pak se příběh začal rozvíjet a kniha začala být zajímavá. Kniha od druhého Čapka nebyla špatná, ale více sympatizuji s Karlem než-li s Josefem Čapkem. Závěr byl dobře sepsán, ale spíš na mě kniha působila průměrně.
Pěkná kniha s jmény a jejich významy, je to dobře napsané
Tyriona z Hry o trůny mám ráda, a tuhle knížečku jsem musela mít.Je to nejlepší postava z knih a musím říct.... Že vše co řekl bylo prostě moudré a chytré. Za mě je kniha paráda.
Vtipná, zábavná a dokonalá, zase děsivé dějiny nezklamaly, spokojenost veliká :)
Kniha se mi líbila moc, jen poslední část knihy epigramy se mi nelíbíla, jinak je to krásná krátká knížka přečtená za hodinu a půl :)
No,čekala jsem od knihy něco jiného, ale i tak se to dalo číst....
Super kniha,kniha umí dobře naladit na radost a pocit vděčnosti.Kniha mě bavila a už se těším na druhou knihu Lykke :) Doporučuji!
Kniha je přehledná,základní fakta o literatuře.Celkem dobrá kniha až na to, že končí u literatury 50.let,jinak dobré čitelná.
Stručná encyklopedie o ženském těle, dobré rady. Když se mi něco nezdá začtu se do ní a najdu odpověď.Kniha je spíš orientační, lékaře vám to nenahradí, ale aspoň uklidní, o co se asi jedná. :)
Vtipná,krásně ilustrovaná a hlavně poučná kniha. Mě se knihy Děsivé dějiny líbily už od dob co jsem byla dítě.A teď v dospělosti si ráda opět začtu a pobavím. :)
Pěkná kniha, cviky v knize jsou lehce proveditelné, doporučuji!
Knihu jsem dostala od sestry k narozeninám a jsem s ní velice spokojená. Film-Jak porodit a nezblaznit se z toho, který byl inspirován touto knihou a natočen se mi líbil. Spokojenost!!
Vtipně a dokonale napsaná příručka, naprosto super!
Přehledná kniha, vše se mi líbí. Za mě za 1!
Moje knížka z dětství, film a kniha jsou totožné. Moc hezká a pěkné ilustrace.