ReziEngli

Jednou za čas si tyhle pubertální romanťárny ráda přečtu :) Čekala jsem od toho sice trochu víc, ale i tak jsem si četbu užila :)

Takovéhle párstránkové slaďáky na večer k horké čokoládě fakt můžu :)

No, nic moc. Jako oddechovka na večer dobrý, ale nic hlubšího v tom nehledejte.

Já prostě tuhle sérii miluju!! Konečně se nám vrátil Jeřáb!

Tak tato kniha mě vůbec nenadchla. Hlavní hrdinka se chovala jako naprostá kráva, příběh vesměs o ničem ... Za mě ne.

Moc mě to nenadchlo, asi na to nebyla ta správná nálada. Ale četla jsem i lepší thrillery.

Přečetla jsem za zhruba 3 hodinky večer. Trošku mi vadilo, že to bylo z pohledu třetí osoby, přišlo mi to takové vzdálené, neprocítěné ... Ale jinak jako jednohubka na večer super, oddych od těžších sérií a příběhů :) Typický "laciný" příběh holčiny, co se zamiluje do kluka skrývajícího tajemství ... Ale já tyhle typy příběhů mám docela ráda, sahám po nich, když jsem přehlcená fantasy a tak :) Já jsem s knihou spokojená :)

Skvělé jako předchozí díly. Lituji, že jsem viděla filmy dřív :(

Jsem z toho nadšená stejně jako z prvního dílu! Autorka svým poutavým vypravěčským stylem opět naplnila mé knihomolské potřeby a uchvátila moje srdíčko :) Doufám, že další díly nenechají na sebe moc dlouho čekat a že se již brzy dočkáme pokračování příběhu Laii, Eliase a Darina :) A přesto, že se z ní stala docela mrcha, mě zajímá i pokračování Heleny :)

Strašně jsem si zamilovala tuhle sérii. Jsem ráda, že jsem se k ní dostala. Po Dědičce jdu na povídky Krvavé ostří. :)

Přečteno snad v rekordním čase! Naprosto skvělý příběh, od kterého jsem se nemohla odtrhnout ... Stopro si seženu další knihy od tohoto autora :)

Nemohla jsem se dlouho začíst, vadilo mi střídání osob, chvíli ze třetí osoby, chvíli v ich formě ... Mě kniha nebavila, nenadchla mě, hlavní hrdinka byla na facku ...

Skvělý thriller/detektivka. Zápletka byla odhalována velmi pomalu, až do posledních stran jsem netušila, kdo je vrah. Odhalení bylo velmi překvapivé, i když musím říct, že jisté pochybnosti ohledně vraha trošičku byly. Hlavní hrdinka mi chvílemi šla na nervy svým chováním, ale tak byla prostě stvořena. Kapitoly se střídaly z různých pohledů a časů. Střídala se tu minulost a přítomnost. Musím říct, že autorka knihu napsala velmi čtivým stylem.

Prostě John Flanagan je mistr spisovatel! Byť je tato série pro mladší čtenáře, naprosto mě vtáhla! Přečetla jsem tři čtvrtě knihy jenom za hodinku a půl v hromadné dopravě!! A hned taky jdu na čtvrtý díl!!

Suprový thriller :) Dala bych 5 hvězd, ale chci si nechat pro další díly :)

Vrhám se na Pokrevní pouta, stoprocentně budou tak moc super jako tahle série :)