rm | Komentáře u knih | Databáze knih

rm rm komentáře u knih

Červená Kobra Červená Kobra Rob Sinclair

No, mě se to líbilo, moje druhá kniha autora. Takový ukecanější ala Jason Bourne :) Ale v pohodě. Jasně, že je skoro nerozbitnej, od toho je to taky špion, ne? :)) Na konci malé překvapení, a těším se na sršně...

13.04.2021 5 z 5

Dívka v ohni Dívka v ohni Tony Parsons

Líbilo se mi to, jen ten konec jsem trochu čekal a nepotěšil :-(

05.10.2020 5 z 5

Třináctá oběť Třináctá oběť Tony Parsons

Už čtvrté pokračování Maxe Wolfa - taktéž zajímavé (a aktuální) z prostředí emigrantů. Jen ty "manýry" policie jsou občas takové zvláštní. Ale jinak fajn čtení.

14.10.2019 5 z 5

Na porážku Na porážku Tony Parsons

Za mě dobrý. Výborný příběh. Jo, taky mě trochu iritovalo, jak si počínali policisté... Ale je to zkrátka tak, Anglie není Spojené státy, s pistolí nízko u pasu... :-)

14.07.2019 5 z 5

Trojkoruna Trojkoruna Felix Francis

Jo, líbilo se mi to. Jen mě přijde, že to není to, co tomu dával jeho taťka :-)

26.12.2017 4 z 5

Stormbreaker Stormbreaker Anthony Horowitz

Myslím, že se to docela fajn čte. Jo, je to trochu šablonovitý, ale to James Bond je taky; občas do toho Alex jde poněkud hloupě - no, ale je to hold kluk, tak co chcete :-) Co se tomu upřít nedá je rozhodně spád do poslední strany, takže 'u mě dobrý!'

11.09.2015 5 z 5

Přijdu tě zabít Přijdu tě zabít Kathy Reichs

K této její prvotině jsem se dostal až po přečtení většiny novějších děl. Mno, prvotina je vždycky trochu jiná, ale ne že by to bylo špatně :-)

26.05.2014 4 z 5

Kosti jsou věčné Kosti jsou věčné Kathy Reichs

OK, řekl bych spisovatelčin standard - trocha šťourání, ohrožení života, rozuzlení (ne sice "ala Christie"), ale taky dobré :-)

12.05.2014 5 z 5

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Perfektní. Podobně jako jednička mě to dostalo. Hrůzostrašná dystopie a dojímavá romantika. Druhý díl jsem dříve přečetl než viděl a je to lepší (ne tak úplně pro film, ale mám z toho víc). Jdu na trojku :-)

08.04.2014 5 z 5

Svaté kosti Svaté kosti Kathy Reichs

Mno, na můj vkus až příliš křesťanské konspirační teorie - mám jiný názor a tohle mě trochu dráždilo.

11.02.2014 3 z 5

Případ vraha, který nezabil Případ vraha, který nezabil Erle Stanley Gardner

Fajn klasika - nebudete zklamáni, vy, co znáte příběhy s postavou Douga Selbyho.

14.10.2013 5 z 5

Nekonečná noc Nekonečná noc Agatha Christie

Vynikající kniha, která vás nadchne, ale možná i naštve a rozesmutní. Skvost mezi dobrými knihami Agathy Christie!

06.03.2013 5 z 5

Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Zajímavé, přečíst si komentáře.
Mno, pro mě byla naprosto fantastická - nemá chybu, ani není zdlouhavá! Úžasné pocity, které jsou popsány, zkrátka skvělý!
Po shlédnutí filmu jsem také spokojený. Na pár vyjímek je to vcelku věrné.

14.01.2013 5 z 5

Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Zajímavé, přečíst si komentáře.

07.01.2013 5 z 5

Miesto určenia neznáme Miesto určenia neznáme Agatha Christie

Je to trošku jiný žánr, než jsme u Agathy zvyklí (tedy blíž k tomu má Tommy a Pentlička). Přesto je to velmi čtivý a napínavý příběh. Doporučuji!

Princezna Viktorie Princezna Viktorie Thomas Brezina

Velmi pěkná, čtivá, napínavá - vřele doporučuji!

Princezna Viktorie Princezna Viktorie Thomas Brezina

Velmi pěkná, čtivá, napínavá - vřele doporučuji!

Výhled na hvězdy Výhled na hvězdy Brandon Sanderson

I druhý díl nemá chybu, nezklamal. Jiná lokace, něco trochu poodhaleno a něco čeká na třetí díl. Jen ho musím sehnat :-)

29.01.2025

Draze zaplatíš Draze zaplatíš Rachel Amphlett

Tak čtvrtý díl se mi moc nelíbil. Tak praštěný a podivný jednání hrdinky jsem nějak nemohl rozchodit. A ani to “rozuzlení mi nehraje. Nějak nemám chuť už ani do dalšího dílu. :-(

01.01.2025 2.5 z 5

Finální říše Finální říše Brandon Sanderson

Není moc fantasy, které jsem přečetl. Ale tahle je vážně dobrá. Další díly asi absolvovat nebudu (synovo doporučení), ale ten závěr je vážně něco.

28.11.2024 5 z 5