rm rm komentáře u knih

Pod hladinou Pod hladinou Darcy Coates

No, napínavé to bylo, jen jsem nějak naivně čekal na pointu. Asi jsem zvolil trochu jiný žánr ...

09.12.2024 3.5 z 5

Finální říše Finální říše Brandon Sanderson

Není moc fantasy, které jsem přečetl. Ale tahle je vážně dobrá. Další díly asi absolvovat nebudu (synovo doporučení), ale ten závěr je vážně něco.

28.11.2024 5 z 5

Střemhlavý pád Střemhlavý pád Sandra Brown

Ale jo, mě se to líbilo. Ta erotická stránka je trošku divná, ale příběh hezky odsejpal. Na konci jsem nebyl úplně překvapen ale to neva, vím ze nečtu Agátu Christie.

26.11.2024 5 z 5

Srdečné pozdravy z Řecka Srdečné pozdravy z Řecka Alena Damijo

Řecko je srdeční záležitost a Rhodos též, takže fajn počtení. Dítka už mám odrostlý a mobily tehdy nebyly, některý místní věci vidím trochu jinak, ale pobavil jsem se :-)

28.10.2024 5 z 5

Paříž pro jednoho a jiné povídky Paříž pro jednoho a jiné povídky Jojo Moyes

První příběh super a i ostatní nebyly špatný. Jo, pobavil jsem se.

28.10.2024 5 z 5

Skok do neznáma Skok do neznáma Sandra Brown

Za mě fajjn čtení. O prohibici jsem toho moc nevěděl, tak jsem na tom trochu líp :-)

21.10.2024 5 z 5

Poslední sbohem Poslední sbohem Tim Weaver

Jo, jako vždy mistrné, napínavé a trochu zamotané ;-)
Byl jsem hodně zvědav, jak se z toho dostane...

16.07.2024 5 z 5

Ledová kolébka Ledová kolébka James Rollins (p)

No, moc zajímavý druhý díl. Tak uvidíme, zda vyjdou další pokračování :-)

26.04.2024 5 z 5

Zvuk ozvěn Zvuk ozvěn Eric Bernt

No, me se to tedy líbilo. Nečekal jsem, ze to druhy díl na konci vyřeší, a stalo se, hezky závěr. Trochu se divím, ze spisovatel napsal jen dvě knížky, ale asi je spis scenárista.

12.03.2024 5 z 5

Rychlost zvuku Rychlost zvuku Eric Bernt

No, me se to líbilo. Edie byl rozhodně zajímavá osobnost. Děj odsejpá a tak se těším na další díl.

01.03.2024 5 z 5

Koruna věčného soumraku Koruna věčného soumraku James Rollins (p)

Četl jsem od spisovatele jiné knihy a byly fajn. Tak jsem se dostal i k této. No, fantasy normálně nevyhledávám, ale četlo se to dobře. Uvidím, jaký bude druhý díl.

12.02.2024 5 z 5

Pohřbeno v hlubinách Pohřbeno v hlubinách James Rollins (p)

Dobře se to četlo. Od autora klasika :-)

14.01.2024 5 z 5

Amazonie Amazonie James Rollins (p)

Četlo se to velmi rychle :-) Je to typický Rollins s napínavým dějem a dobrým koncem.

27.12.2023 5 z 5

Ledový ostrov Ledový ostrov James Rollins (p)

Moje první kniha od Rollinse. Mě se to líbilo, a nijak jsem se do čtení nenutil . Napínavý to bylo až dost, zvlášť dole v tý polární stanici a bejt hluchej no, jdu si najít nějakou jeho další knížku.

16.12.2023 5 z 5

Bludný kruh Bludný kruh Linda S. Howington

Ale jo, nebylo to špatné. Krimi nebyla nijak silná, ale je to celkem vtipně napsané, takže fajn.

08.11.2023 4 z 5

Vinen či nevinen Vinen či nevinen Felix Francis

Mno, žel jsem čekal "Francisovku". Ale tohle zdaleka nebyla. Ano, hlavní hrdina zažil traumata - psychická i fyzická, ale kde je nějaká aktivní úloha hlavního hrdiny? Kde jsou jeho znalosti, co mu pomohou ve vyřešení situace? Já vím, tohle všechno mistrně dokázal táta Dick, a proto se mi tak líbily jeho romány.
A ten konec mě zklamal tuplem.

21.10.2023 1 z 5

Nízký tlak Nízký tlak Sandra Brown

Jo, bylo to fajn. Je to sice trošku od spisovatelky jako podle "šablony", ale dobrý :-)

11.07.2023 5 z 5

Nářek drozda Nářek drozda Tim Weaver

Jo, opět nezklamal. Já jsem spokojený.

15.06.2023

Letenka z džungle Letenka z džungle Sandra Brown

No, v té džungli se moc neohřáli :-)

15.05.2023 3 z 5

Kámen, nůžky, papír Kámen, nůžky, papír Alice Feeney

No, docela mě to dostalo. Dobře napsané. Vyžaduje to pozorného čtenáře :-)

08.05.2023 5 z 5