romanka26 romanka26 komentáře u knih

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Kniha se mi velmi líbila. Líbilo se mi jak vyprávění Minky, tak i Sage. Také byly skvělé části s vymyšleným příběhem, který napsala Minka o Anie a upírech. Určitě doporučuji :)

02.05.2018 5 z 5

Tajemství pomocnice Tajemství pomocnice Freida McFadden

Super! Autorka mne po skvělém prvním dílu nezklamala, řadím ji na seznam svých oblíbených autorů a těším se na další knihu.

25.11.2024 5 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Nebavilo, jako by to ani nepsal Bryndza.. musela jsem odložit:(

10.11.2024 2 z 5

Záhadná oběť Záhadná oběť Robert Bryndza

Tenhle díl mě bavil o něco méně než předchozí.. ale i tak mám dvojici Kate a Tristana moc rada:)

10.11.2024 3 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Kniha se mi líbila více než Ta přede mnou. Přečteno za dva dny, vyhovoval mi větší font písma i pasáže psané formou scénáře. Celou dobu mne kniha držela v napětí.

01.03.2020 5 z 5

Nenávist Nenávist Chris Carter

Cartera mám moc ráda, ale tato poslední kniha se mi líbila bohužel ze všech předchozích nejméně..

13.10.2019 4 z 5

Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Kniha se mi moc libila, i ten hororovy konec :) Určitě si přečtu další knihu autorky.

20.11.2018 5 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Perfektní jako vždy :)

21.10.2018 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Mně se kniha líbila. Byla čtivá a napínavá.

08.05.2018 4 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Perfektní kniha. Přečtena jedním dechem.

26.04.2018 5 z 5

Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Napínavý psychothriller, na které jsem od autorky zvyklá, opět mě nezklamala:)

19.05.2024 5 z 5

Vražda za trest Vražda za trest Catherine Shepherd

Opět vynikající detektivka, přečteno během dne jedním dechem.. Tato autorka patří společně s Carterem a Bryndzou mezi mé nejoblíbenější.. Těším se moc na další díl!

01.10.2023 5 z 5

Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

Kniha mě nijak nenadchla.. Autorka se až moc křečovitě snažila byt vtipná, ale mně moc tento způsob humoru nesedl.. Asi jsem na to už stará, mladším ročníkům se kniha možná líbit bude :))

06.02.2023 2 z 5

Vražda s nápovědou Vražda s nápovědou Catherine Shepherd

Kniha se mi stejně jako předchozí díly velice líbila. Soudní lékařku Julii jsem si oblíbila. Styl autorky mi připomíná knihy mých dalších velice oblíbených autorů, jako A. Marsons, R. Bryndza apod. Velmi se těším na další knihu!

11.07.2022 5 z 5

Cizinec v naší posteli Cizinec v naší posteli Samantha Lee Howe

Nic moc, chybělo mi tam napětí a celkově mi to přišlo jako román pro ženy než thriller..

06.06.2021 2 z 5

Den, kdy se to stalo Den, kdy se to stalo Nuala Ellwood

Kniha se mi líbila. Zajímalo mě, kdo byl autorem dopisů a na konci jsem byla opravdu překvapená :)

28.10.2020 5 z 5

Ztracená dcera Ztracená dcera Rick Mofina

Tak tato kniha byla napínavá od začátku do konce.. Krátké kapitoly, spousta zvratů.. Nedalo se odložit, jedna z nejlepších knih, které jsem letos četla :)

12.09.2020 5 z 5

Zpovědi trosky po čtyřicítce Zpovědi trosky po čtyřicítce Alexandra Potter

Moc milá, vtipna oddechova kniha :)

29.06.2020 5 z 5

Půvab pomsty Půvab pomsty Victoria Helen Stone

Knihu jsem zakoupila v knihkupectví aniž bych si předem četla hodnocení a příjemně mě překvapila. Povedený psychologický thriller.

24.02.2020 5 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Tak tohle byla naprosto úžasná kniha. Postava Cilky byla neuvěřitelně silná. Knihu jsem přečetla jedním dechem, líbila se mi daleko více než Tater z Osvětimi.

25.01.2020 5 z 5