Romžiry komentáře u knih
Knihu jsem milovala jako dítě a velmi ráda ji četla svým dětem.
Knihu jsem milovala, četla jsem ji několikrát
Na svou dobu odvážný spisovatelův počin. Detektiv v socializmu jezdící v mercedesu a proutník ... Jinak detektivky od Erbana jsem měla moc ráda už jako malá a s chutí jsem se k nim vrátila. Skvělé.
Dobrá kniha, pěkně se četla, ale byla tak nějak plochá. Něco jí chybělo. Od thrilleru jsem čekala víc. Námět je k zamyšlení, ale nic rozvinutého. Od každého kousek.
Kniha byla zklamáním :-( Moc jsem se na ní těšila a pořád čekala něco ..., proč je bestsellerem 2015. Sice se dobře četla, ale to je vše :-(
Knihu jsem dostala jako dítě a neustále se k ní vracím. Za mě top kniha.
Osobně se mi zdála lepší jak kniha Nejlepší pro všechny. V jednom dní tolik emocí, křivd a otazníků. Za mě velmi pěkný literární zážitek. Po přečtení jsem byla vděčná za svou komunikativní rodinu.
Skvělá kniha. Od Soukupové to byla moje prví a rozhodně ne poslední kniha. Četla jsem ji souběžně se synem (Kdo zabil Snížka?) a doplňovali si informace :-) Knihu rozhodně doporučuji.
Krásný příběh, srdcervoucí. Kniha zanechala dojem a to nemusím válečnou tématiku.
Kniha mi byla doporučená jako velmi humorná. Sem tam jsem se zasmála, ale jinak nic. Byla jsem zklamaná.
Severské detektivky mají jiný styl, než jsem zvyklá. Další pozoruhodný případ oddělení Q. Kniha je svižná, spousta napětí. Doporučuji
Dr. Jekylla a Mr. Hydea je klasika. K ní patří ještě Drákula, Frankenstein. Přečteno jedním dechem.
Toto se moc nepovedlo. Ano kniha se četla dobře, ale chyběli šifry, symboly, kódy a i trocha víc akce. Asi nej z knihy byly rozhovory Roberta L. s Winstonem.