Ronny97 komentáře u knih
Od knihy jsem očekávala mnohem víc. Neseděl mi styl, jakým byla napsána. Ze začátku se v knize v podstatě nic nedělo. Zajímavé to začalo být až v okamžiku, kdy se Bruno setkal se Šmuelem. Od té doby už jsem se do čtení nemusela tolik nutit a i můj celkový názor na knihu se trochu zlepšil.
Neskutečně romantický a smutný příběh, který jsem přes slzy skoro nemohla dočíst. Jedna z nejlepších knih, co jsem četla. Doporučuju :)
Minulost je bezpečná právě proto, že se už stala.
Stanislawu velice obdivuju za to, co se jí podařilo. V takových podmínkách, bez potřebných pomůcek a nástrojů… Byla jako opravdová Máma.
I když byl konec předvídatelný, tak mě čtení opravdu bavilo. Tento typ knížek mám ráda. A to, že byly některé postavy naivní nebo děj nereálný? Vždyť je to jen vymyšlený příběh.. :D
Kniha mě od začátku nebavila, ale řekla jsem si, že jí dám šanci. Dočetla jsem jen proto, že neměla moc stran. Chápu, že jeho situace nebyla snadná, ale celou knihu číst jen o jeho nešťastné lásce se mi opravdu nechtělo. Asi to holt není můj šálek kávy.
Původně jsem druhý díl číst nechtěla, ale když už jsem ho měla doma, tak jsem si řekla, že do něj pustím a jsem za to ráda. Moc mě to bavilo a i když mi trochu neseděl závěr, stejně to celkový dojem z knihy nezměnilo.
Třetí kniha, kterou jsem od autorky četla. Bavit mě, narozdíl od prvních dvou, začala až od posledních 100 stran. Strašně mi vadila paní Eltonová a Harrietino ,,jézusmankote’’. Dočetla jsem jen proto, že jsem chtěla vědět, jak celý příběh dopadne. Přijde mi, že všechny autorčiny knihy jsou stále o tom samém...
Ze začátku jsem se do příběhu nemohla dostat. Postupně ale začínal být příběh stále zajímavější a na konci už jsem knihu neodložila :)
Jediné, co můžu vytknout, je obrovské množství chyb, za něž ale autorka nemůže, proto dávám 5 hvězdiček
Četla jsem napřed příběh Veroniky a poté příběh Jáchyma. Když jsem se dočetla, s kým nakonec oba dva skončili, musela jsem se pousmát :)
Doplňková kniha k sérii knih o Harry Potterovi, popisující famfrpál. Obdivuju neskutečnou představivost autorky. Kniha je opravdu velmi dobře propracovaná :)
Kniha, která vyvolávala především pocit znechucení. Splnila mé očekávání. Některé povídky byly lepší, jiné zase horší
Oddechovka, u které jsem doufala, že už to Anně konečně všechno vyjde...
Jednoduché čtení, zábavné, občas jsem se smála i nahlas. Krátké kapitoly, jako oddechovka ideální :)
Kniha s hezkým námětem, krásně ilustrovaná. Jen pro děti možná trochu složitě napsaná.
Moje první kniha od autorky. Když jsem si ji brala, tak jsem nevěděla, o čem by měla být. Příběh jako takový byl určitě zajímavý, ale vadilo mi tam dost arabských výrazů bez překladu. Ze začátku mi trvalo se začíst, ale postupně se to zlepšovalo. Dala bych asi 3,5 *
Tohle mi nesedlo. Tolik postav, že jsem se nemohla zorientovat. Dočetla jsem horko těžko. Znova určitě číst nebudu.
Příběh smutný, ale krásný. Jen konec mi přišel trochu zrychlený.
Jak už tady bylo psáno, neřadila bych mezi thrillery. Nicméně se mi kniha moc líbila, dobře se četla a skončila přesně tak, jak jsem čekala.