Ronny97

Velmi silný příběh. Při čtení takových knih si lidé uvědomí, jaké muka museli prožívat nevinní lidé, kteří prošli koncentračními tábory. Jedna z nejlepších knih, jaké jsem zatím četla.

Překvapivá kniha, ve které si myslíte, že víte, co bude zrovna následovat, ale nakonec to stejně dopadne úplně jinak, než jste čekali. Strhávám hvězdičku za místy nudné úryvky, které jsem musela přeskočit.

Nádherný příběh, který ukazuje, že Noah, i když se může zdát opak, nemoc své ženy přemohl a neprestal Allie dokazovat svou lásku k ní :)

Kniha mě bavila, i když byly i úryvky, které jsem si musela přečíst víckrát. Alan byl vtipný, chytrý, hodně toho zažil a vůbec se nedivím, že se se všemi rychle spřátelil :)

Úžasná knížka! Přesně taková, kterou už chcete dočíst, ale zároveň ji ještě nechcete dočíst :)

Super knížka, věděla jsem, že je Millie chytrá, ale ten její skvělý nápad, mě opravdu překvapil.... Grace musela mít hroší kůži, když to všechno vydržela.

Skvělé pokračování knihy Než jsem tě poznala :) Lou mi přirostla k srdci a jsem ráda, že se jí podařilo překonat Willovu smrt. Lily mi ze začátku lezla na nervy, ale když jsem zjistila, proč se tak chová, tak jsem ji docela chápala.

Kniha mě nezaujala. Téma podle mě o ničem, alespoň konec mohl být delší.

Kniha s hezkým námětem, krásně ilustrovaná. Jen pro děti možná trochu složitě napsaná.

Jedna z nejlepších knih, které jsem četla. Smutná a nádherná zároveň :)

Vivian se mi zprotivila hned od začátku a nemohla jsem pochopit, proč si Russell nechává všechno líbit. Fandila jsem mu. Muselo pro něj být těžké vypořádat se s rozvodem, strachem, že přijde o dceru a smrtí sestry. Naštěstí se přes všechno přenesl a zase se postavil na nohy :)

Na knížku jsem se moc těšila, i když blog jsem předtím nečetla. Zpočátku mě kniha moc nebavila, ale postupně jsem se do toho dostávala a občas jsem se i smála. Kdyby to šlo, dám tři a půl hvězdičky :)

Takto zaměřenou knihu jsem nikdy předtím nečetla a jsem ráda, že jsem se k ní dostala. Kniha je velmi zajímavá a čtivá. Doporučuju

Myšlenka knihy je podle mě dobrá, zaujalo mě pár jejích myšlenek, ale občas pro mě byl problém vnímat, co čtu. Některé pasáže pro mě byly dost složité. Také si myslím, že autorka chvílemi přehání.