Rosana komentáře u knih
Skvělá kniha, stejně jako byla skvělá Skála a Muž z Ostrova Lewis. To je neuvěřitelné, jak skvěle tento pán píše. Od jeho knih se nejde odtrhnout. Dát šest hvězd je málo, ale víc jich tu není:)
Opet skvela Michaela Klevisova. Pise proste skvele. Rikam si, co budu cist, az od ni prectu vsechno (coz bude za chvili).
Velice čtivá kniha, kterou mohu jen doporučit. Líbí se mi čeština a styl, kterým autorka píše. Už se těším na další knihu, a to Neděle odpoledne.
Krasna kniha, krasna obalka i uvody do kapitol. Pekny, ac velice smutny pribeh. Vubec jsem do teto chvile nevedela o zivoticke tragedii. Tesim se i na dilo o teto tragedii od Karin Lednicke.
Prvni dil se mi libil o chlup vic, jelikoz v tomto dilu bylo az moc politiky, ale i tak davam plny pocet hvezd a tesim se na dalsi autorovy knihy.
Knížka, která mě pohladila po duši a už se těším na další autorčinu knihu. Krásný příběh v ještě hezčí lokalitě, líbily se mi popisy přírody a krajiny, připravovaných jídel a samozřejmě i jiskření mezi Lukem a Minou. Autorka píše skvěle. Někdy je prostě potřeba si takovýto žánr přečíst.
Velice ctiva a zaroven prevelice smutna kniha. Cekala jsem pri te vsi hruze, kterou hrdinove knihy zazivali, happyend v podobe stastneho a spokojeneho zivota Clary s Brunem a jejich dcerou, ale ten se tentokrat nekonal.
Nádherná, a jak už to u této autorky bývá, velice smutná kniha a také neskutečně čtivá kniha. Byla jsem ráda za happyend v podobě shledání Pii se sourozenci a s Finnem. Už se moc těším na další autorčiny knihy.
Nádherná a neodložitelná knížka, jejíž příběh byl přesně můj šálek kávy. Těším se na další autorčiny knihy.
Vynikající a neskutečně čtivá a chytlavá knížka. V kapitolách z minulosti jsem hlavního hrdinu velmi zatracovala, ale v kapitolách z jeho "nového života" jsem mu velmi fandila a byla jsem moc ráda za happyend. Už se moc těším na další autorovy knihy.
Opet pekny romanticky pribeh z pera Julie C. Moc se mi libily popisy prirody a krajiny na Islandu.
Příběh z období války neměl chybu a líbil se mnohem, mnohem víc než ten ze současnosti týkající se vlastnictví obrazu.
Krásný příběh, jako vždy, od Jojo Moyes. Jsem moc ráda, že to dobře dopadlo se psem Normanem.
Krásná knížka se smutným příběhem. Knížka se dobře četla.
Prečteno cca na jeden zátah. Bylo mi líto mj. Ingrid a ševce. Líbila se mi linie lásky mezi Joanou a Florianem. Těším se na další knihy od této skvěle píšící autorky.
Další výborná kniha od M. Klevisové. Těším se na další knihy této autorky. Píše skvěle. Doporučuji.
Skvělá knížka, autorka píše výborně. Nedivím se, že na její knihy se v knihovně čeká x měsíců. Za mě je M. Klevisová nejlepší autorka dnešních dnů.
Moje první kniha od R. Bryndzy. Myslím, že tato kniha by mohla mít poloviční počet stran. Prostě britští autoři píší rozvláčně. Nicméně byla čtivá. A jak píše jedna komentující níže, stejně jako jí, i mně vadilo neustálé opakování pojmů detektiv šéfinspektor, superintendant aj. pořád dokola. V určitých situacích mi ta Erika lezla svým chováním na nervy. Místy jsem se pozastavila nad ne zrovna ideálně postavenou českou větou (zřejmě vina překládajícího či korektury). I tak si ale časem přečtu další knihu z této série.