Roux Roux komentáře u knih

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Kniha, která mi zlomila srdce - slova, která nejvíce vystihují můj stav mysli po přečtení. Mohu jen doporučit.

21.06.2014 5 z 5

Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Líbí se mi Greenův styl psaní. Tahle kniha mě bavila do jisté události (kdo četl, ví... kdo ještě nečetl, možná se doví) a pak to šlo z kopce, vytratil se i hůmor a následovalo opakované utrpení v podobě spousty otázek bez odpovědí.... Je to celkem škoda.

21.06.2014 3 z 5

Divergence Divergence Veronica Roth

Zajímá mě co lítá ve vzduchu, že novodobé "autorky" píšou takové nesmysli. Nelogické situace, nedotažené.... Promiňte, ale v podstatě jsem to dočetla jen silou vůle na základě vychvalných komentářů. Čekala jsem, kdy to velké bum příjde a ono vlastně nepříjde.

18.06.2014

Hodina čarodějnic II. Hodina čarodějnic II. Anne Rice (p)

Pro mě nejlepší díl z celé trilogie. V druhé knize Anne popisuje historii celého rodu Mayfairů.

23.12.2011

Požírači srdcí - Démonické zločiny v dunajské monarchii Požírači srdcí - Démonické zločiny v dunajské monarchii Christa A. Tuczay

Bohužel, autorka nenabízí své vlastní myšlenky, ale pouze seskupení faktů. Dá se v ní najít spousta zajímavých věcí. V tomto ohledu je dobrá, ale v prvním zmiňovaném ne.

23.08.2011 1 z 5

Matka Davida S., narozeného 3. července 1959 Matka Davida S., narozeného 3. července 1959 Yvonne Keuls

Krutá realita toho, že se nám děti z náruče drog (většinou) nevrátí...

23.08.2011 4 z 5