růža

Velmi silný příběh, kde se prolíná křesťanství s judaismem. Hltal jsem plnými doušky. A konec mne opravdu dostal. Brečel jsem.

Nejlepší kniha, kterou jsem kdy četl. Na tak malém prostoru - 150 stran formátu sešitku - velmi mocný příběh.

Působivé. Pobavilo mne, když přišla do lesa kontrola a upozornila muže, který ten les vysázel, že tam nesmí kouřit.

Moc pěkná kniha. Překladatel s ní měl hodně práce. Některé výrazy se nedaly přeložit. Pan Přidal musel najít nové - prostě je "vytvořit". Kniha mne nádherně pohladila a od srdce jsem se zasmál.

Síla. Jsem rád, že není válka. Celou dobu jsem věřil, že se z toho dostane...

Kniha, která ke mně hodně promluvila a ovlivnila mne. Skvělé čtení na přemýšlení.

Každý se v této útlé knize může dočíst, co ho opravdu zabíjí. Velmi poučné. Jeden z autorů - světových evangelistů - kterého nesmírně rád čtu.

Mám chuť napsat - bez komentáře. Prostě klasika. Nezapomenutelné. Když se mi do ruky nějaký sešit dostane, tak si jej opět s chutí přečtu.

Kniha, kterou jsem si oblíbil. Nutí k zamyšlení. Rád bych se k ní někdy vrátil.

Evička Hudečková má úžasnou češtinu. Pamatuji se, když měla proběhnout filmová verze - na pokračování - tak Evička Hudečková v televizi řekla: Zázraky se dějí. Každý den, ale lidé se je odnaučili vidět. Setkání s ní bylo pro mne zlomové.

Na knihu jsem se dlouho "chystal". A moc se mi líbila. Pěkný absurdity. Doporučuji.

Velmi příjemné čtení. Člověk se nejen pobaví , ale také zamyslí.

Jsem moc rád, že tato kniha vyšla. Nesmírně obdivuji dílo Josefa Čapka. Jeho čistý - ryze český - kubismus.

Výpravná - převážně obazová publikace. Moc pěkná. Pro všechny, kteří chtějí vědět jak to bylo s atentátem na Heydricha. Běžně se nedá koupit v klasickém obchodě - Vydalo Ministerstvo národní obrany.

Smutné. Pravdivé. Co vše musí prožívat rodič dítěte, které je na drogách.

Kniha mého dětství. Neskutečně jsem to hltal a obdivoval.

Kniha, která mne potěšila. Tohoto autora jsem objevil díky panu Horníčkovi. A patří mezi mé oblíbené.