sabca sabca komentáře u knih

Kroky v dešti Kroky v dešti Katarína Gillerová

Kniha se četla celkem dobře, ale něco mi tam vadilo, nepřišla jsem na to co. Pořád u mě vede ze slovenských spisovatelek Táňa Keleová-Vasilková. Kdo si chce zavzpomínat na dobu minulou, tomu knihu doporučuji.

06.09.2020 4 z 5

Návrat mrtvého muže Návrat mrtvého muže Jaromír Jindra

Pro mě byla kniha čtivá hlavně z toho důvodu, že jsem níže zmíněná sedmdesátnici a tak jsem si znovu přešla celou tou dobou od roku 1968 - až do roku 1990. Olga mi byla sympatická.

21.06.2020 3 z 5

Zatímco spím Zatímco spím Reneé Shafransky

(SPOILER) Tak tuhle knížku jsem si užívala od začátku až do konce. Bylo zajímavé, jak samotná Nora si nebyla jisté, jestli náhodou za vraždou bývalého manžela a jeho manželka nestála ona, protože bývá náměsíčná. A nakonec jsem ráda, že vraha jsem nepoznala až téměř do konce. Myslím si, že stojí za to si knihu přečíst.

22.05.2020 5 z 5

V pravý čas V pravý čas Danielle Steel

Velmi čtivá kniha. Alexandra má nadání k psaní drsných detektivek a thrileru. Již jako mladá začne psát detektivku a na radu otce, že nemá psát pod svým jménem, protože čtenáři nepřipouští, že žena může napsat kvalitní kriminálku, píše pod pseudonymem jako muž. Knížka se čte moc hezky a konec je dost smutný. Doporučuji

09.04.2020 5 z 5

Hvězdy nad Amsterdamem Hvězdy nad Amsterdamem Martina Monošová

I přes tak nízké hodnocení jaké tu kniha má tak se mi četla dobře.. Zatím jsem od této spisovatelky nic nečetla a zklamaná jsem nebyla. Útlá malá kniha a přitom dějově zajímavá. Miriam mi byla sympatická a asi si od spisovatelky ještě něco přečtu.

20.02.2020 4 z 5

Ta lepší z nás Ta lepší z nás Alafair Burke

Protože začátek knihy byl trochu pomalejší, strhávám 1 bod. Když jsem se do knihy začetla, tak to bylo perfektní a vůbec jsem nečekala kdo Adama zabil. Bylo to napínavé a došlo k několika zvratům. Doporučuji k přečtení.

20.02.2020 4 z 5

Prázdniny na moři Prázdniny na moři Katie Fforde

Příběh od kterého jsem moc nečekala. Co bylo zajímavé, tak to byl popis přírody ve Skotsku. Emily byla jak tu někteří píši moc zidealizovaná. Příběhu by úplně stačila polovina stránek.

02.02.2020 3 z 5

Tajemství tří žen Tajemství tří žen Mária Ďuranová

Přesto, že kniha zde nemá moc dobré hodnocení, mě se líbila. Mám trochu pro slovenské autorky slabost. Příběh matky a 2 dcer, které mají každé svá tajemství se mi četl dobře. Doporučuji

26.12.2019 4 z 5

Návrat do Mandalaje Návrat do Mandalaje Rosanna Ley

Mě kniha docela bavila. Nepostrádala nic. Zajímavé prostředí - Barma. Eva mi byla sympatická. Nechyběla láska a nakonec i trochu napětí. Můžu doporučit.

28.10.2019 4 z 5

Síťovky Síťovky Táňa Kubátová

Tak já bohužel musela hvězdičku ubrat, protože mi trošku trvalo se do čtení románu formou mejlu začíst. Mám ráda téměř všechny romány Táni Kubátové, ale tady jsem měla problémy se začíst, přesto, že knížka byla jen několikstránková. Ted se mi podařilo sehnat ještě jednu knihu, kterou jsem nečetla Záruční list na život a tu si vychutnám.

20.04.2019 4 z 5

Nášup Nášup Táňa Kubátová

Po thrilleru Já jsem smrt jsem sáhla po této útlé knížce se dvěma povídkami. Protože mám Tánu Kubátovou ráda a mám přečteny všechny její knihy, které máme v knihovně byla jsem spokojena. První povídku bych brala trochu delší. Jinak nemůžu než dát 5 hvězdiček a zároven knihu doporučuji.

22.03.2019

Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Po dvou knihách Roberta Brandzy jsem se do knížky nemohla začít. Připadala mi zdlouhavá. Klidně by mohla mít o takových 200 stránek méně. Když jsem se začetla a hlavně ten konec byl tak napínavý, že jsem knihu dočítala až ve 3 hod. ráno. Vůbec jsem netušila jak vše dopadne. Doporučuji

25.07.2018 4 z 5

Panství Edenbrooke Panství Edenbrooke Julianne Donaldson

Kdo má rád romantické zamilované příběhy tomu knihu doporučuji. Čte se hezky od samého začátku a když děj je předvídatelný tak byl pěkný. Sympatická hlavní hrdinka Marianne a její sestra - dvojče Cecily jsou velmi rozdílné.

17.06.2018 5 z 5

Co jsi to za matku? Co jsi to za matku? Paula Daly

Po delší době kniha, která mě tak zaujala, že jsem jí přečetla za 2 dny. Na začátku jsem sice měla taky trochu problém, ale potom už jsem nemohla odložit, abych zjistila jak vše dopadne. Doporučuji

18.09.2017 5 z 5

Řekni lituji Řekni lituji Michael Robotham

Zajímavý děj a hlavně rozuzlení. Kniha napínavá a dobře čtivá už od samého začátku. Těžko se odkládala a každou chvíli jsem se k ní musela vracet. Do samého závěru jsem nevěděla kdo je pachatel. Posledních 100 stránek jsem musela přečíst najednou. Kdo má rád napětí by si měl knihu přečíst.

02.04.2016 5 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Tak nejdříve jsem shlédla film a nyní přečetla knihu. Ale asi jsem to měla udělat obráceně. Tím, že jsem věděla jak kniha dopadne, už jsem to tolik neprožívala. Je to první kniha tohoto autora, ale ještě mě láká Hledání Aljašky, tak snad na ní taky dojde.

25.01.2016 4 z 5

Velké trápení Velké trápení Helena Šmahelová

Tak jsem kvůli Čtenářské výzvě oprášila mojí nejoblíbenější knihu z dětství. V době kdy jsem jí četla poprve, tak jsem byla ve věku hlavní hrdinky. Proto ji dneska už nehodnotím. Ale v té době byla pro mě krásná

12.01.2016

Oko za oko, manžel za manžela Oko za oko, manžel za manžela Alena Jakoubková

Tak tahle kniha pro mě byla čtivá. Velmi se mi líbilo jak se Elena srovnala s tím, že jí manžel ze dne na den opustil. Více prozrazovat nebudu a kdo má rád příběhy ze života tomu knihu doporučuji.

23.10.2020 4 z 5

Dokud tě nenajdu Dokud tě nenajdu Liz Lawler

Překvapuje mě celkem nízké hodnocení této knihy. Za mně naopak byla zajímavá od samého začátku a byla jsem napnutá jak vše dopadne. Co se stalo se Zoe jsem vůbec netušila a bylo to pro mně překvapení. Knihu doporučuji

03.08.2020 4 z 5

Co Alice neřekla Co Alice neřekla T. A. Cotterell

Tak celou dobu jsem počítala s tím, že dám knize 4 hvězdičky, ale konec mě tak zklamal, že jsem musela jednu hvězdičku ještě ubrat. Postoj Alice mi nevadil. Opravdu je těžké stavět manželství na lžích, ale konec jsem nepochopila.

03.07.2020 3 z 5