sabca sabca komentáře u knih

PS: Miluju tě PS: Miluju tě Cecelia Ahern

Krásná kniha na kterou se hned tak nezapomene. Viděla jsem film, ale to se nedá srovnávat. Přesto že jde o vážné téma je toho tam dost i pro zasmání. Stojí za to si knížku přečíst případně se k ní i vrátit.

25.09.2013

Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Moc pěkná knížka, od které se mi nechtělo odejít. Také jsem se na konec neubránila slzám. V dnešním světě plném násilí na každém kroku je to balzám na duši. Opravdu stojí za přečtení.

02.09.2013 5 z 5

Jedenáctá rozhodne Jedenáctá rozhodne James Patterson

Ani tento příběh mě nezklamal. Vyšetřování dvou různých případů,které spolu nesouvisí. Rozluštění vražd dívek,jejichž hlavy se našly zakopané bylo až téměř na samém konci. Stojí za přečtení.

21.07.2013 5 z 5

Za bílého dne Za bílého dne Mary Higgins Clark

Kniha se mi líbila. Přečetla jsem ji během 2 dnů. Byla napínavá a pachatel odhalen až nakonec. Tak jako většinu knih této autorky i tuto doporučuji přečíst.

02.05.2013 5 z 5

Sestra Sestra Rosamund Lupton

Po komentářích, které jsem si zde přečetla jsem asi od knížky očekávala daleko víc. Ze začátku jsem myslela že knihu odložím. Pak jsem se začetla, a dočetla jsem jí jen proto, že mě zajímalo jak to dopadne a nejsem zvykla se kouknout na konec.

04.04.2013 3 z 5

Zlý úmysl Zlý úmysl Lisa Jackson

Napínavé od začátku až do konce. Dočítala jsem jí až skoro ráno.

24.09.2012 5 z 5

Osamělá smrt Osamělá smrt Lisa Jackson

Knížka přečtena jedním dechem. Už se těším na její pokračování. Ještě že jsem se zde v komentářích dozvěděla že je. V knížce to napsáno nebylo.

03.07.2012 5 z 5

Srdce v temnotách Srdce v temnotách Táňa Keleová-Vasilková

Knížka se dobře četla od začátku do konce. Žádná hluchá místa a opravdu ze života. Doporučují přečíst.

29.05.2012 5 z 5

Náhradní dcera Náhradní dcera Lisa Gardner

Knížka od které se nedá odtrhnout. Dočítala jsem jí do 3 hodin do rána. Velmi zajímavé téma.

22.04.2012 5 z 5

Odražená střela Odražená střela Sandra Brown

Taky mi to připadalo místy zbytečně zamotané. Od Sandry Brown jsem četla daleko lepší ramány.

24.03.2012 4 z 5

Na první pohled Na první pohled Rexanne Becnel

Velmi pěkná a hlavně napínává knížka. Čte se jedním dechem.

25.02.2012 5 z 5

Čas zázraků Čas zázraků Cathy Maxwell

Knihu jsem přečetla celkem rychle, ale ai už nebudu tuto autorku vyhledávat. Příliš to připomínalo červenou knihovnu.

09.12.2018 3 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Táňa Keleová-Vasilková

Tentokrát jsem byla trochu zklamaná. Příběh třech kamarádek nebyl špatný, ale vůbec mi to nepřipadalo, že je to kniha od Táni Keleové-Vasilkové. Má daleko lepší.

07.02.2018 3 z 5

Odsouzený Odsouzený Eva Bacigalová

Po celou dobu čtení této knihy se mi svíral žaludek. Ani si nelze představit, co všechno vydrží jedna žena - matka, aby pomohla svému synovi. Pomalu se dostali na dno oba. Doporučuji

04.02.2018 5 z 5

Mezi zrnky kávy Mezi zrnky kávy Cleo Coyle (p)

První kniha této autorky a další už asi číst nebudu. Děj mi nic moc neřekl. U detektivky si představují trochu napětí a tady mi chybělo.

13.01.2018

Podvodnice Podvodnice Kristína Ježovičová

Mě se kniha četla dobře. Měla jsem problém jí odložit, protože mě zajímalo jak se děj bude vyvíjet. Ten překlad opravdu vadil jinak i když naivní, tak čtivá.

09.01.2018 4 z 5

Tajuplná žena Tajuplná žena Nora Roberts

Nebylo to špatné, ale možná by stačilo o 100 stránek méně. Občas tam byla hluchá místa.

01.10.2017 4 z 5

Panenka Panenka Hollie Overton

Knížka se četla dobře od samého začátku až do konce. Zajímavý příběh dvojčat, kdy jedna z nich byla v 16 letech unesena a až po 8 letech se jí podařilo únosci uniknout. Děj byla zajímavý a napínavý. Doporučuji

27.09.2017 5 z 5

Manželské nehody Manželské nehody Randy Susan Meyers

Kniha se mi četla dobře. Pěkný byl přístup nejstarší dcery , která se po dobu nemoci své matky starala a mladší sourozence. Otec pochopitelně selhal. Doporučuji

01.09.2017 4 z 5

Dlouhé stíny Dlouhé stíny Barbora Hrůzová

Kniha se moc dobře četla.

14.08.2017 5 z 5