sabinaK

Páni...nemám slov. Sevření pod hrudní kostí se střídá s rychlým bušením srdce, zběsilým otáčením stránek a odkládáním jiných povinností, jenom proto, že tahle knížka se prostě nedá jen tak odložit. Jedním slovem - nádhera!

Krásná, ale zároveň tak smutná kniha. Nic jiného než 5* nemůžu dát.

Příběh jako takový nebyl špatný, ale neskutečně mě štvalo, že celá knížka byla naprosto bez uvozovek. Hrozně špatně se mi to četlo. Možná paní Bernášková překročila o pár tisíc počet znaků, tak se to muselo nějak vyřešit?

Moc hezká knížka. Vadila mi ale spousta překlepů a opravdu otřesná obálka :D

15. 4. 2020 nám umřela fenečka, měla 14,5 roku. Po přečtení této knížky mám ještě silnější pocit, že se k nám vrátila. 18. 6. 2020 se narodilo naše štěňátko, které už je s námi doma skoro měsíc :-)

Když se mě někdo zeptá na oblíbenou dětskou knížku, rozhodně Děti z Bullerbynu!! Ani Honzíkova cesta ji neporazila :-)

Super kniha, vřele doporučuji. Od Jodi Picoult jsem četla zatím tři - Vlka samotáře, Desátý kruh a Vypravěčku, která tento souboj jednoznačně vyhrála :-)

Napřed jsem se trochu zalekla počtem stran, ale nakonec v pohodě :-) Co se týče "prozrazování" děje dopředu, tak to mi vůbec nevadilo, ba naopak, byla jsem napjatá a zvědavá a musela číst dál a dál. Miluju knížky z téhle doby, takže za mě jednoznačně 5*/5*

Vlastně ani nevím proč, ale nesedla mi. Příběh jako takový hezký, ale hrozně se táhl a vlastně jsem se musela do čtení nutit.

Kniha perfektní, četla se sama a nešlo se odtrhnout. Super!

Já vlastně ani nevím, co napsat. Bylo to smutné a zároveň strašně krásné. Není úplně příjemné brečet v autobuse, ale stalo se. Několikrát

Škoda, že už je to poslední díl série. Těším se na další :-)