saez saez komentáře u knih

Dobrák Dobrák Jiří Kulhánek

Dobrák je prostě dobrák. Teď se vrhnu na Cynika.

16.05.2017 5 z 5

Sex ve městě Sex ve městě Candace Bushnell

To nestálo za to, to číst.

05.05.2017

Noční klub. Díl druhý Noční klub. Díl druhý Jiří Kulhánek

Tak jo, Kulhánku, je to láska. Jdu si schrastit další "kulhánkovinu".

24.04.2017 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Vloudil se neodbytný pocit, že něco takového už jsem četla, ale i přesto to bylo příjemné.

31.03.2017 4 z 5

Líbáš jako Bůh Líbáš jako Bůh Marie Poledňáková

A mě se to líbilo :-)

28.03.2017 5 z 5

Všechno nebo nic (I+II) Všechno nebo nic (I+II) Eva Urbaníková

No...tak to bylo jednou a naposled.

27.01.2017

Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Jonas Jonasson

Ušlo to. Jednoznačně však nejslabší z autorových knih.

19.08.2016 3 z 5

Mlýn na mumie Mlýn na mumie Petr Stančík

Hodně jsem se bavila. Hodně dobře jsem se bavila. Jen konec přišel nějak moc rychle a malinko nedotaženě.

19.07.2016 4 z 5

Dívka v pavoučí síti Dívka v pavoučí síti David Lagercrantz

Ale jo, dalo se. Čekala jsem malinko víc. Nicméně, těšila jsem se na setkání se starými známými Lisbeth, Mikaelem....a to se mi splnilo. Konec byl zbytečně uspěchán a poslední věta celé knihy to kapku zabila. To by Larsson nenapsal.

25.09.2015 4 z 5

Ronja, dcera loupežníka Ronja, dcera loupežníka Astrid Lindgren

Knížku mi rodiče koupili kdysi dávno na zemědělské výstavě v Českých Budějovicích. Celou jsem jí jedním dechem přečetla v autobuse cestou domů a maminka lamentovala, že už mi žádnou knihu nekoupí, protože mi dlouho nevydrží :-)

30.04.2015

Strašlivý příběh Prospera Reddinga Strašlivý příběh Prospera Reddinga Alexandra Bracken

Možná je to kniha pro děti a mladistvé, ale já jsem si příběh užila. Vrhám se na další díl, protože potřebuju vědět jak dopadne.

03.09.2024 5 z 5

Mechanický anděl Mechanický anděl Cassandra Clare (p)

Zase se mi zachtělo mezi lovce stínů a nebylo to špatné.
Během čtení mě rušilo jediné - zoufale špatná korektura, která kazila výsledek.

03.09.2024 4 z 5

Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové Stuart Turton

Námět knihy byl nesmírně zajímavý a rozhodně neotřelý. Sice mi dlouho trvalo, než jsem se začetla, ale pak kniha nabrala spád. Závěr bych si přála prodloužit.

28.06.2024

Pochopíš, až budeš velká Pochopíš, až budeš velká Virginie Grimaldi

Nečekala jsem to, ale bylo to velmi milé, smutné, vtipné, veselé, hořké i sladké zároveň.

27.02.2024 5 z 5

Mé srdce si tě najde Mé srdce si tě najde Jude Deveraux (p)

Konečně mi to začalo připomínat starou dobrou Deveraux. Sice to bylo trochu překombinované, ale nabídlo mi to zábavu i odpočinek a to je přesně to, co od těchto knih očekávám.

12.02.2024 4 z 5

Zloděj osudu Zloděj osudu Jude Deveraux (p)

Ale tak jo, tak aspoň víme jak to dopadlo. Nicméně si myslím, že autorka má svoje nejlepší léta za sebou a ani spolupráce jí nepomůže.

31.07.2023 3 z 5

Před svatbou Před svatbou Julia Quinn

Nebylo to marné, jako oddechovka báječné a konec jsem v podstatě prochechtala.
Bridgertonovi mi zvláštním způsobem přirostli k srdci. Jednu postavu bych však vyzdvihla nad ostatní, a to je Violet. Myslím, že matky to pochopí :-)

11.04.2023 4 z 5

Nečekaná láska Nečekaná láska Julia Quinn

Dobrý. Ale...vážně jsem tohle nechala číst mojí starou matičku? :-D

27.03.2023 5 z 5

Jak to mělo být Jak to mělo být Jude Gilliam White

Na můj vkus překombinované. Už delší dobu pozoruji, že má výkon Deveraux sestupnou tendenci. Na oddech to není špatné, jen už to není co to bývalo.

25.04.2022 3 z 5

Fotografie smrti Fotografie smrti Amanda Quick (p)

Romantická detektivka, prima čtení na čistění hlavy.

20.04.2022 5 z 5