Safienka komentáře u knih
Mám radost, když vždycky narazím na českou autorku, která má hodně čtivý styl. Knihu jsem si užila a jsem zvědavá na další díla. Ač by se mohlo zdát, že téma je takové upěchované a zdárně nevyšetřené, za poslední stránkou se vznáší spousta naděje. :)
To byla zase jízda! Ač jsem knihu z nějakého důvodu pořád odkládala, jsem nadšená jako snad z každé knihy od Jodi. Miluji její vždy originálně vybrané téma, které je probráno do hloubky a člověka obohatí. Takže za mě palec hore. Těším na další dílo, snad něco vyjde brzy.
Četlo se samo a dozvěděla jsem se díky tomu zase spoustu zajímavého o vlcích. Určitě doporučuji.
Skvělá stejně tak, jak o ní čtenáři básní :) Líbilo se mi to napětí až téměř do konce a ta protkaná mlčenlivost. Vůbec bych to u dcery nečekala a docela mě to vlastně i z pohledu otce překvapilo :)
To jsem přesně potřebovala! Takhle něco napínavého a čtivého! V něčem mi to připomíná Kroniky pozůstalých. Jsem zvědavá na další díl.
Skvělé to bylo!! A jako hej, potřebuji další díl!!! budu muset holt nakouknout do originálu, co se dá dělat! Krom toho, že mi přišlo, že už byla Charley s Reyem až moc pořezani a postříleni, tak to mělo správný spád a díl od dílu je to opravdu lepší! A vůbec nejlepší jsou nápisy na tričko a všemožné pojmenování všeho kolem :D
Och, och! To se to tak pěkně stupňuje v lepší čtivosti a napínavosti! A vůbec, začínám této sérii slušně propadat! :) Bohužel přede mnou už jen jeden díl v češtině..
Občas jsem Charley nechápala, co jako blbne, když je to tak jasné :D. Ale zápletka ještě lepší jak u prvního dílu. A ten konec? Tož jsem zvědavá na další díl!
První díl se mi líbil víc. Jak už tu někdo psal, tak to vracení do minulosti bylo náročnější na udržení pozornosti a tak nějak mě to vlastně otravovalo, i když to tam bylo zřejmě důležité, aby vše zapadlo tak, jak má. Válečná linka na mě byla strašně dlouhá a Amerika zase taková netrpělivá. Ale jinak styl psaní a příběhová linka úžasná.
Druhý díl se mi líbil možná tak o píď víc...ale stejně...jsem ráda, že jsem mohla nahlédnout za tu skořápku těla a viděla i duši autisty. Jednoduché otázky a celkem krátké odpovědi na pár stránkách udělá docela dost s vaším uvědoměním a možná i porozuměním :)
Bylo to hezké, ale něco mi tam chybělo. Krajina skvělá, surová, taková divoká. Ale postavy jakoby neměli život. Čekala jsem trochu víc k nim, ale pocitově jsem se plácala právě někde mezi místem popisu/krajiny a jimi. Jsem zvědavá na další dílo stejného autora.
Pořídila jsem do školy na hodinu čtení kvůli ilustraci. Krásná jednoduchá pohádka.
Wow! Tak takovou čtivost u druhého dílu jsem nečekala. Tentokrát míň o hokeji a víc o vztazích, ale i tak. Nemohla jsem odložit a fascinovaně četla dál. Děj, co mě pořádně vtáhnul a donutil přemýšlet o komplikovanosti všech možných vztahů. Neuvěřitelně mě baví autorův vypravěčský styl, který dovede míchat zároveň minulost, přítomnost a budoucnost. Nakonec i slza ukápla. Doporučuji.
Ač už ji měli všichni kolem mne přečtenou, já se k ní ne a ne dostat. Až jsem se odhodlala a vůbec nelituji. Skvěle vykreslené postavy, zajímavé, netradiční téma hokeje, který mne tolik nebere, ale stejně mě příběh moc bavil. Těším se na pokračování. A to autorovo nakusování budoucnosti...parádní!
Líbil se mi námět Vánoční koledy (kterou jsem stále ještě nečetla, pouze viděla), jen s tím reálným světem mi to moc nesedělo. Brala bych u toho propracovanější detaily :) Každopádně čtivé to bylo a bavilo mě to.
Skvělá byla! Knihy o autismu jsem si v poslední době oblíbila a tato byla opět trefa do správného. A to díky tomu, že byla vyprávěna autistou. Útlé a opravdu povedené!
Pohodový vánoční romantický příběh, který byl čtivý a pohodový. Díky němu se mám chuť podívat na film Nothing hill :D
Když jsem knížku dostala do ruky, byla jsem nadšená. Obálka úžasná a k tomu originální záložka. Po prvních pár větách mé nadšení o maličko kleslo. Nějak jsem si nemohla zvyknout na dlouhé věty a takové moc popisování. To se ale dělo fakt jen pár stránek (asi dvě) a pak se to parádně rozjelo a mě to opravdu pohladilo po duši a úplně jsem si zavzpomínala na své dětství a posílila v sobě obrovskou radost a nadšení. Ilustrace krásné! Děkuji, určitě se k ní budu ráda vracet a dětem brzy přečtu.