Safira7 komentáře u knih
Od cca čtvrtiny knihy opravdu skvělá jízda a děj Vás až do konce drží a drží, že musíte číst.
Skvěle napsaná, chytlavá, mnoho zvratů. Ke konci už jsem musela číst až do půl 3 do rána.
Chystám druhý díl. Super
No co Vám budu povídat, ukapla mi na konci slza.... Tato trilogie byly moc fajn ????
Rozhodně nemohu říci, že druhý díl byl vsuvkovy, byl lepší jak první. Za mě rychlá a pohodová četba, která stále drží v napětí.
Nooo, příjemné čtení, lehké a čtivé s napětím, má to i ale... 608 stran na první díl?? Mi opravdu přišlo zbytečné, některé pasáže se daly zkrátit, i celkem nudné pasáže byly, ale ztráta času to není. Taková oddechovka????
Kniha se mi líbila, rozhodně není ztrátou času, ale dala by se napsat kratší a ještě o to více napínavější. Některé pasáže byly zbytečné dlouhé a nudné.
Naprosto doporučuji tuto knihu, daleko lepší jak jednička, nemohla jsem se odtrhnout, pořád na děj musím myslet... Jednoznačně jedna z TOP, těším se na pokračování
Naprosto super kniha, s koupí jsem váhala, ale na doporučení si ji pořídila a udělala jsem dobře. Velmi čtivé, příběh rychle utíkal, nové názvy a vsuvky mi vůbec nevadily. Kniha předčila mé očekávání a vřele doporučuji. Již mám téměř dočten i druhý díl. Jeden z nejlepších fantasy příběhů ????
No, kniha zajímavá, dej také, ale opravdu spíše oddechova pohádka pro dospělé, ale ztráta času to není. Do doporučuji
Nadčasově napsaná kniha tenkrát v tomto oboru a i dnes doporučuji, stále je co se dozvědět!
Napínavý příběh plný napětí, dobrodružství a nových věcí. Super
Velmi emotivní záležitost.
Jeden z nejlepších dílů série! Doporučuji