Sajmoonek komentáře u knih
Výlet do šílené a zvrácené mysli. Nejvíc se mi líbil asi Černý kocour, byla jsem tak nějak uspokojivě znechucená - jinak se to asi říct nedá.
Krásná pohádka, kterou budu rozhodně v budoucnu číst i svým dětem. Akorát jim budu muset dát čokoládu, protože jsem na ni celou dobu měla chuť. Ty popisy jsou geniální!
Moc jsem od knihy neočekávala, četla jsem ji do výzvy. Ale teda! Neuvěřitelně čtivé, napínavé, zajímavé a vlastně všechno dohromady. Palec nahoru a rozhodně doporučuji všem milovníkům thrillerů.
Ne, že by mě to vyloženě nebavilo, v podstatě se mi to celkem líbilo, ale ne tolik jako první díl. Rozhodně oceňuji nápad a provedení "vražd", protože vím, že v tomto žánru již není snadné přijít s něčím novým. I tak za mě ale průměr, nějak mě to nedokázalo vtáhnout.
SPOILER!
A navíc mi tam celou dobu chyběl Wolf, ten mini štěk na konci mě neuspokojil, ale aspoň je to naděje, že v dalším díle už zase bude.
Taková pěkná a zvláštní sbírka finských fantastických povídek. Byla to vlastně taková směs všech možných žánrů. Pokud rádi čtete poněkud neobvyklé věci a nebaví vás knižní stereotyp, tak se vám to určitě bude líbit! Nejvíce se mi líbily povídky Lesní lišky, Kéž bychom tu byli taky a Temná zhouba, uzda smrti. No, a obálka je prostě boží!
Jelikož mám ráda všechno, co je zvláštní a "jiné", tak se mi kniha i celkem líbila. Co bych ovšem chtěla velmi pochválit jsou ty boží ilustrace! Pokochala jsem se.
Emily je prostě moje "soul mate" a s tím se nedá nic dělat. I když je to čtení spíš pro děti, mě to neuvěřitelně bavilo, o to víc, že jsem se s ní mnohdy dokázala ztotožnit. A o grafickém vzhledu komiksu ani nemluvě, to byla pastva pro oči!
Kniha, která mě velmi překvapila, jelikož jsem na ni narazila víceméně náhodou a hodila se mi do Knižní výzvy. Je to tedy další autorka, za jejíž objevení jsem výzvě vděčná. Téma šikany mě vždycky tak nějak dokáže naštvat , tím spíše, že si uvědomuji, že je to tak i v realitě. Tady je to moc pěkně popsané a pokud jste jako já, tak vám to i trošku zvedne mandle.
Opět geniální. Není jednoduché napsat knihu, aby byla vtipná, smutná, veselá, dojemná, roztomilá, opravdová a extrémně čtivá, to všechno dohromady (a ještě víc). Autorovi se to ale povedlo hned třikrát. Skvělá záležitost - všechny 3 díly! :)