Samira komentáře u knih
Na počátku jsem se nemohla začíst, ale od jejich setkání nemám jedinou výtku. Četla se sama. Sympatická ústřední dvojka, zajímavá zápletka. Moc příjemná oddychovka!
Úžasný třetí díl, skvělé série. Myslela jsem si, že druhý díl už nic nepřekoná, série však roste. Vliv na to má nejen fakt, že ostatní postavy jsou již důvěrně známé a čtenář doslova hltá jejich další osudy, ale i vypsanost autorky. Hlavní dvojice byla prostě báječná. Díl nebyl tak dramatický, ale spíš vtipný, reálný a sexy, ale ta jednoduchost a intimita ho činili ještě lepším . Nečetla jsem naposledy, moc se těším na pokračování, snad u nás vyjde. Doporučuji!
Z knihy jsem nadšená, stylem mi přípomíná mé oblíbené Kinsellu a Clayton, úžasný Ryan navíc pana Rochestra. Četla se lehce, ale zároveň jsem si ji šetřila, protože tak vtipných, dojemných a milých knih na blbou náladu moc není. Jsem ráda, že ji mám doma a určitě se k ní mockrát vrátím.
Za mě velké doporučení!
Skvělá, tahle série je díl od dílu lepší a lepší. Rozhodně jsem si ji zamilovala. Bavila mě od začátku až do konce, zase přečtena v rekordním čase. Jsem hodně zvědavá, jak vše dopadne, zvlášť po takovém závěru.
Doporučuji!
První kniha o bratrstvu, která má trošku jinou kostru. Prolínaly se zde osudy hned několika párů současně a musím říct, že ze začátku mi to přišlo trošku na škodu. Příběhu to ubíralo na dynamice, stejně jako absence akce. Druhá polovina se mi, ale už moc líbila a nemám, co bych vytkla, snad až na opravdu nezvykle velké množství reklam na produkty, které bylo do očí. Nejvíc mě zaujal příběh Treze a Seleny, takže další díl netrpělivě vyhlížím! Doufám, že se vrátí ke klasické příběhové linii s jedním ústředním párem.
Přesně to jsem potřebovala, skvělá a moc příjemná žánrová kniha. Postavy byly osobnosti a dohromady namíchaly ten správný koktejt, který od takové knihy chci. Hodně jsem ocenila také prostředí. Lehkou výtku mám, jejich osudy, byly zase až moc tragické, zbytečně. Jinak, ale jen chválím, moc jsem si ji užila.
Doporučuji!
Poněkolikáté a zase skvělá. Kniha se vůbec v ničem nedá srovnat s filmem. Je tam víc rozdílů než podobností, snad až na název knihy a postav. Ale jinak jsou charaktery jiné, lepší, reálnější. Nejvýrazněji se to projevuje na Andree a hlavně na Christianovi, kterého jsem si v knize opravdu oblíbila. Jiný je i konec, těším se na pokračování!
Tuhle knihu jsem si moc užila. Podle mě zatím nejlepší kniha série. Největší podíl na tom samozřejmě má fakt, že byla z pohledu mé nejoblíbenější postavy. Cama nelze nemilovat. Také se mi líbilo propojení dějů z obou knih, které ji výrazně obohatilo. Celkově mi kniha přišla dynamicky napsaná, takže mi vůbec nevadilo, že už příběh znám. A bonusy - Krása! Ale klidně bych ještě nějaký snesla. Kniha se dá číst i samostatně, doporučuji!
Super, po dvou předchozích knihách, ze kterých na mě padla deprese, se mi do Stínů moc nechtělo a byla jsem velmi mile překvapená. Získala si mě zápletka, vývoj děje, humor a skvělý a také nedokončený závěr. Za mě velká spokojenost, moc se těším na závěr!
Úžasný poslední díl, nic jiného jsem ostatně ani nečekala. Přesto mě však překvapil složitostí a propracovaností děje, ve kterém je jasně potřehnutelná linie pokračování, na které se už moc těším. První třetinu jsem četla delší dobu, ale od vstupu do Edómu jsem knihu dočetla bez dýchání:).
Skvělá, výborně napsaná série, kterou mohu jen doporučit!
Knížka mě nezklamala, četla se opravdu sama. Ačkoli vlkodlakům mezi nadpřirozenými bytostmi přednost nedávám, v této knize si mě získali. Blízký je mi humor autorky i způsob psaní. Zápletka byla hodně temná. Rubena jsem si užila, ale daleko víc mě zaujal Eliah, který se k hrdince hodí podle mě daleko víc a také si jí zaslouží. Rubenovi na můj vkus až moc spadla do klína. I proto se moc těším na pokračování, rozhodně chci vědět, jak se to vyvine!
Knížky se zastávám mně se líbila moc. Jane je moje veliká oblíbenkyně a tenhle přepis na mne prostě zafungoval. Doplnění pana Darcyho do děje bylo trošku bláznivé, ale mně to připomínalo mou oblíbenou Ally Mcbeal, takže mi to vůbec nevadilo. Naopak mě zaujalo to srovnání Darcy versus normální muž, ještě když jím byl zrovna Spike, který se autorce více, než povedl. Jen je škoda, že tam nebylo na konci víc jejich společných chvil. Jinak chválím a určitě po ní ještě mockrát sáhnu!
Na pokračování jsem se moc těšila a stejnou měrou jsem se ho obávala, protože z prvního dílu jsem byla naprosto unešená. I druhá kniha byla skvělá. Byla o životě, lásce, o tom, že to vždy není tak růžové, o běsech z minulosti a taky o vyrovnání se s všedností dnů. Téma se opravdu povedlo, jen tomu místy chyběla ta lehkost, tajemnost a nevšední, vyjimečné kouzlo první knihy. Určitě však stojí za přečtení!
První polovina se mi líbila opravdu moc a čekala jsem akční druhou polovinu.Ta byla, ale spíše poklidná, a ačkoli se hrdinka nesčetněkrát dostala do nebezpečí, vše probíhalo tak nějak mimo ní. I díky tomu postrádalo vyprávění ten správný náboj. Jinak se mi, ale příběh a postavy líbily. V sérii jsou však lepší díly.
Skvělá, ještě lepší než první díl a už z toho jsem byla nadšená. Ten byl relativně poklidný a romantický, druhý byl nadupaný od začátku do konce. Hlavně nečekaný závěr mě na tolik strhnut, že jsem musela číst do hodně pozdních hodin. Nejraději bych se okamžitě začetla do dalšího dílu, doporučuji!
Úžasná knížka, ani jsem od autorky nic jiného nečekala, skoro mi docházejí slova. Stává se mi to málo kdy, ale někdy jen stěží mohu uvěřit, že se nejedná o skutečné postavy. Nechci nic prozradit, kniha je to sice útlá, ale nadčasová, emotivní a krásná. Doufám v brzké pokračování, protože konec je opravdu rychlý.
Vřele doporučuji!
Potřebovala jsem oddych a tahle kniha je pro něj jako stvořená. Moc se mi líbila postava i zápletka a také velmi výrazné vedlejší postavy. Pár výtek bych měla, ale celkově to byl moc příjemně strávený čas. Jinak tedy musím říct, že mít za sestru Avu, tak nevím jestli bych dokázala být tak klidná. Těším se na další díly ze série.
Knížka si mě rozhodně získala, po recenzích jsem od ní tolik neočekávala a o to víc jsem byla mile překvapená. Styl vyprávění mě natolik zaujal, že jsem ani nepostřehla a byla na konci. Obrácené role byly opravdu osvěžující, postavy sympatické a škola celkově skýtá ještě spoustu tajemství, stejně jako Bianca. Moc se těším na další díl.
Na knihu jsem se hodně těšila, ale přiznám se, že jsem čekala něco úplně jiného. Umí vyvolat emoce, prvních 100 stran jsem probrečela a říkala si, že je to opravdu moc. Zbytek knihy se mi líbil víc a to hlavně díky Brettině houževnatosti a taky panu Burberrymu. Hlavní hrdinka si mě získala, ale maminka a její báječný plán vůbec, nejen, že jí to nijak neusnadnila, ale ještě jí to časově omezila. Vzhledem k vytyčeným cílům se to ani náhodou nedalo stihnout. Myslela to dobře, ale způsob to byl brutální a nereálný. Zbytek knihy byl však příjemný a zajímavý. Znovu se k ní, ale už nevrátím.
Kniha byla hodně příjemné a velmi osvěžující překvapení, u kterého by mě nikdy nenapadlo, že ji napsala patnáctiletá autorka. Naopak z knihy dýchá vyzrálost, také místy až přezrálost, protože v některých scénách dobře popsala zhýralost, nelidskost a znuděnost upírů. Ti byli v této knize opravdovými dravci, nic pro slabší povahy. Jsem hrozně zvědavá na další díl, jen se trošku bojím, že tam bude až moc politiky.