Sančez komentáře u knih
No tak tohle byla naprostá pecka. Ten svět, ty postavy, ten příběh prostě skvělé a hlavně já miluji draky takže nebylo co řešit. A ta romantická linka můj bože... Rebecco já tě zbožňuji jako spisovatelku.
No akorát teď čekat na druhý díl, protože ten konec jako vážně?!
Carter je dobrý, vážně dobrý, ale nevím za sebe musím říct, že mi to někdy přišlo psané na sílu. Napínavé to bylo což o to, ale ten konec to tak trochu zabil. A já mám raději trošku jiné konec, víc promyšlené, víc WOW. Bylo to dobré, ale dobré je za tři.
Panebože tohle jako bylo co......??? Teď jsem dočetla - podotýkám, že jsem to zhltala za jediný den, protože to nešlo odložit. Jako z tohohle žánru jsem přečetla hodně, ale tohle bylo to nejlepší co jsem četla. Tak skutečné, živočišné, dechberoucí, vášnivé, smyslné. Spisovatelka mne přenesla do dob mého mládí... Jako panebože... No nic jdu si objednat druhý díl.
Tohle bylo tak skutečné. Výborně napsaný příběh z australské buše. Harperová nezklame. Už se těším na třetí díl s Aaronem Falkem ten chlap mi přirostl k srdci.
Krásný příběh v nelidské době. Poslouchala jsem jako audioknihu a můžu vřele doporučit. Příběh nešel odložit. Užila jsem si ho od začátku až do konce.
Tak tohle byla ňu ňu romantikuš pohádka. Bylo to klišoidní ANO, bylo to předvídatelné ANO, bylo to chvilkama naivní ANO, ale hlavně to bylo naprosto BOŽÍÍÍ. Už se těším na další díl. A ten konec za mne byl úplně nejvíc.
Po několika letech se vracím k téhle fantastické sérii s Lincolnem a Amélii a je to pořád stejně skvělé. Tentokrát jsem poslouchala jako audioknihu a bylo to fantastické. Více není co dodat snad jen že Deaver je sázka na jistotu.
Kniha se četla moc dobře. Trošku mě to dostalo ze čtecí krize, kterou teď mám. Hlavní postavy mi sedly. Akorát mi vadily myšlenky psychopata a každá myšlenka končila erekcí to mi lezlo na nervy. Tak doufám, že další kniha bude vybroušenější.
Perfektní oddychovka na léto jak dělaná. Skvěle jsem se u knihy bavila.
Tak tohle je naprosto svěží a oddechová queer romance. Naprosto to zbožňuji hlavně ty dva blázny Alexe a Henryho. Pecka užila jsem si každou vteřinu.
K Michaelu Connellym a k jeho postavě Harryho Bosche mám zvláštní vztah. Každá jeho kniha je pro mě jako svatý grál a ten obsah ten dlouhý příběh prožívám s postavami. Ani tento díl není vyjímkou, opět grandiózní. Ale ten konec mě emočně totálně rozbil na malé kousky. Ach Harry...
,, Svět je vzteklej, "pokračoval Bosch.,, Lidi dělají věci, které bys nikdy nečekala. A které by nečekali oni sami."
Co jste mi to provedl Connelly. Svět už není v pořádku.!
Tohodle spisovatele doporučuji na 110%.
Zklamání, zklamání. Po prvním díle jsem měla obrovské očekávání. Detektivní linka byla skvělá, ale to psychologické drama mezi hlavními protagonisty jako pardón do detektivky nepatří. Můj názor tak mne nesuďte :).
Pecka konečně výborná detektivka kde netečou proudy krve. Mám novou spisovatelku, kterou řadím mezi své TOP.
Prostě pecka Connelly válí a ten konec excelentní. Víc nemám slov.
Doposlouchala jsem jako audioknihu a mám rozporuplné pocity. Tenhle díl byl za mne až moc autentický, až moc krutý a až moc temný. Ale pořád to byl starý dobrý Minier akorát až moc všeho prostě na mne bylo moc v některých pasážích. No i tady hraje velkou roli MOC.
Konec byl jediný pozitivní bod téhle knihy.
Tak za mne naprostá pecka. Tohle jsem potřebovala, konečně v novém roce kniha, která měla 10/10. Jedna akční scéna za druhou, některé myšlenky měly hloubku a u některých jsem se smála až mi tekly slzy. Už prvotina od spisovatele mi přirostla k srdci a tohle bylo ještě lepší. Více takových knih a už se těším na další nálož od pana Věrného.
Milý kolego a kamaráde Aleši zdravím do nebe a tohleto by se ti líbilo.
Chybí mi náš pokec o knihách a o životě.
No nic to jen taková vzpomínka pro mne.
A lidičkové čtěte! Tahle kniha je božííí.
Přečetla jsem, ale nevím tohle mi prostě tak nějak nesedlo. Na mne to bylo až moc naivní, nelogické a zrychlené. Oproti předešlým dvěma knihám hodně slabší kus.
Poslouchala jsem jako audioknihu. Dobře se u toho uklízí a pracuje ale jinak žádná sláva.
Už u Zrcadlového muže jsem si řekla, že s touhle dvojicí končím. Tohle jsem si půjčila z knihovny a jsem velice ráda, že jsem si ji nekoupila. A tímhle dílem opravdu končím. Pro mne to byl totální průser plný nelogičností a hnusu, Lina tam byl jen okrajově a o Brakovi na, kterého jsem se těšila ani nemluvě. Myslím, že tahle dvojice už má dobré časy za sebou.
Swanka je prostě bohyní v psaní románů. Ty její příběhy jsou dechberoucí, plných různorodých emocí. V tomhle příběhu mi, ale poprvé lezla na nervy hlavní hrdinka. Totálně rozmazlený spratek na přes držku. Ale příběh jako takový byl opět úžasný.