Sančez Sančez komentáře u knih

Lov Lov Bernard Minier

Doposlouchala jsem jako audioknihu a mám rozporuplné pocity. Tenhle díl byl za mne až moc autentický, až moc krutý a až moc temný. Ale pořád to byl starý dobrý Minier akorát až moc všeho prostě na mne bylo moc v některých pasážích. No i tady hraje velkou roli MOC.
Konec byl jediný pozitivní bod téhle knihy.

24.01.2025 4 z 5

První slovo platí První slovo platí Ashley Elston

No nebylo to špatné, ale už jsem četla lepší thrillery. Je fakt, že stránky utíkaly jak zběsilé i příběh byl dobře vystavěn. A hlavní hrdinka mi sedla.

23.01.2025 3.5 z 5

Božští rivalové Božští rivalové Rebecca Ross

Dočetla jsem a jsem plná pocitů a emocí. Tohle byl tak laskavý, kouzelný příběh během temného období. Můj bože tohle mě vzalo za srdce a usídlilo se v hlavě. Potřebuji nutně druhý díl. Tolik se bojím o Iris o Romana a co Marisol s Attie a Keegan.? Dávám 10/10. Více takových knih.

21.01.2025 5 z 5

Znamení jednorožce Znamení jednorožce Hana Marie Körnerová (p)

audiokniha
Tak tohle byl úžasný příběh. Cloumaly mnou všechny možné emoce. Výborně vystavěný historický román. Na druhý díl si počkám až bude v audiotéce. Byl skvěle namluvený, kolikrát jsem napětím ani nedýchala.

19.01.2025 5 z 5

Zakázané doteky Zakázané doteky Monica Dake

Tak tohle byla taková jiskrno sladká jednohubka. Akorát se mi trefila do nálady.

18.01.2025 4.5 z 5

Bazén Bazén David Věrný

Tak za mne naprostá pecka. Tohle jsem potřebovala, konečně v novém roce kniha, která měla 10/10. Jedna akční scéna za druhou, některé myšlenky měly hloubku a u některých jsem se smála až mi tekly slzy. Už prvotina od spisovatele mi přirostla k srdci a tohle bylo ještě lepší. Více takových knih a už se těším na další nálož od pana Věrného.
Milý kolego a kamaráde Aleši zdravím do nebe a tohleto by se ti líbilo.
Chybí mi náš pokec o knihách a o životě.
No nic to jen taková vzpomínka pro mne.
A lidičkové čtěte! Tahle kniha je božííí.

15.01.2025 5 z 5

Bezohledná láska Bezohledná láska Lexi Ryan

Přečetla jsem, ale nevím tohle mi prostě tak nějak nesedlo. Na mne to bylo až moc naivní, nelogické a zrychlené. Oproti předešlým dvěma knihám hodně slabší kus.

12.01.2025 3 z 5

Pozorovatel smrti Pozorovatel smrti Chris Carter

Tak tohle byl po Nočním lovci druhý Carter, který se mi líbil. Naprosto excelentní napětí bez těch potoků krve a keců od vraha. Prostě pecka napínavé od začátku až do konce.

07.01.2025 5 z 5

Zapomenuté dívky Zapomenuté dívky Sara Blædel

Jedna severská, kterou jsem poslouchala jako audioknihu. Bylo to nechutné a až na dřeň, ale musím říct, že hodně dobře napsáno. Poslouchala jsem jedním dechem jak to bylo napínavé. Autorku jsem vůbec neznala. Jdu do dalšího dílu.

05.01.2025 3.5 z 5

Nenávist Nenávist Bernard Minier

Minier je sázka na jistotu. Po těch předešlých jsem si spravila chuť. Byla to opět jízda a Luciu naprosto zbožňuji. No ale ten konec??? Potřebuji další díl!

04.01.2025 4.5 z 5

Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Poslouchala jsem jako audioknihu. Dobře se u toho uklízí a pracuje ale jinak žádná sláva.

01.01.2025 2.5 z 5

Náměsíčník Náměsíčník Lars Kepler

Už u Zrcadlového muže jsem si řekla, že s touhle dvojicí končím. Tohle jsem si půjčila z knihovny a jsem velice ráda, že jsem si ji nekoupila. A tímhle dílem opravdu končím. Pro mne to byl totální průser plný nelogičností a hnusu, Lina tam byl jen okrajově a o Brakovi na, kterého jsem se těšila ani nemluvě. Myslím, že tahle dvojice už má dobré časy za sebou.

31.12.2024 2 z 5

Pan Spencer Pan Spencer T. L. Swan

Swanka je prostě bohyní v psaní románů. Ty její příběhy jsou dechberoucí, plných různorodých emocí. V tomhle příběhu mi, ale poprvé lezla na nervy hlavní hrdinka. Totálně rozmazlený spratek na přes držku. Ale příběh jako takový byl opět úžasný.

30.12.2024 5 z 5

Bentley Bentley Melanie Moreland

Opět pohodovka proto jsem si i knihu vybrala a splnila to co jsem čekala.

27.12.2024 3 z 5

Láska mezi vločkami Láska mezi vločkami Tonia Krüger

Úžasná vánoční londýnská lovestory. Četla jsem jedním dechem. Doufám že vyjdou i její další knihy. Píše úžasné romanťárny. V tuhle sváteční dobu mi to bodlo.

25.12.2024 5 z 5

Indigo Ridge - Ve stínu hory Indigo Ridge - Ve stínu hory Devney Perry

Tak tohle byla překrásná oddychovka. Jasně žádnou vysokou literaturu nečekejte, ale za mne kniha splnila svůj účel. Druhý díl si dám určitě.

24.12.2024 4.5 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Poslouchala jsem opět jako audioknihu. A opět nic moc, ale dobře se při tom uklízí.

22.12.2024 2.5 z 5

Navždy tvůj Navždy tvůj Abby Jimenez

Tak tohle bylo něco. Smála jsem se kolikrát tak až mi tekly slzy. Ale na konci jsem brečela dojetím, a když jsem si přečetla doslov spisovatelky tak jsem brečela vážně a už chápu proč píše tak skvěle.
Dávám 10/10 . Přečteno jedním dechem v jeden den a to svědčí o mnohém.

18.12.2024 5 z 5

Mrazivé vyhlídky Mrazivé vyhlídky Wendy Dranfield

Popravdě nevím co napsat, protože co kniha to vyšší laťka. Kniha opět nešla odložit. Doufám, že další díl vyjde co nejdříve.

13.12.2024 5 z 5

Správný krok Správný krok Liz Tomforde

Bylo to skvělý. Smála jsem se až mi tekly slzy, někdy jsem se zase culila. Prostě skvělá romanťárna.

10.12.2024 5 z 5