Sančez Sančez komentáře u knih

Kukačka Kukačka František Kozmon

Hmm sakra dost dobrá detektivka. Četla jsem do dvou do rána. I když jsem pachatele odhalila, tak i tak to bylo peckovní.

19.11.2024 5 z 5

Moje drahá nevěsta Moje drahá nevěsta Ilsa Madden-Mills

Příjemná romantická oddechovka akorát na podzimní večery.

16.11.2024 4 z 5

Král hněvu Král hněvu Ana Huang

Bylo to lepší než Twisted série? Určitě bylo, ale přesto tomu chyběla taková pověstná jiskra. Ale jinak jsem si knihu užila.

12.11.2024 4 z 5

Záhadná oběť Záhadná oběť Robert Bryndza

Tak tenhle díl mně sedl. Bylo to skvělý a moc jsem si to užila. Mám ráda tuhle vyšetřovací dvojici Tristana a Kate.

10.11.2024 5 z 5

Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Tak tohle bylo hodně jiné. Žádná romantická oddychovka, bylo to syrové, byly tam vážné témata, ale zvrácené určitě ne. Bylo to hodně čtivé, spicy a vzrušující a drásavé až na dřeň, prostě někdy život takhle vypadá. A někdo zřejmě špatně čte páč přibuzenský svazek mezi protagonisty nebyl a to není spoiler je to řečeno hned na začátku. Tuhle spisovatelku mám ráda. Bylo to perfektnī.

08.11.2024 5 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Poslouchala jsem jako audioknihu, kterou namluvila má milovaná Klára Nováková, která má naprosto úžasný hlas. Knihu jsem si v uších užila od začátku až do konce a doufám, že budou namluvené i další díly. Je to taková příjemná oddychovka, ale pozor není to úplně romanťárna v tom pravém smyslu.

06.11.2024 5 z 5

Nenávist Nenávist Chris Carter

Tak nevím jestli jsem masochista nebo jsem se tak neskutečně nudila, že jsem si do uší pustila opět Cartera. Je to tak ploché, užvaněné a ten dokonalý vrah. Ale chápu že to má své příznivce, ale já se vrátím k mým osvědčeným spisovatelům a tohohle nechám jiným čtenářům.
Konec zvonec.

04.11.2024 1 z 5

Luca Luca Franck Thilliez

Brilantní jako vždy co Thilliez napíše. Jsem ráda, že jsem si tohohle spisovatele všimla a mám načtenou celou sérii s Sharkem a ani jednou mne nezklamal. Je to až děsivé k jakým tématům Thilliez dojde. A smutné na tom je to, že to začíná být až děsivě reálné. Doufám, že vyjde jeho další díl se Sharkem, i když tenhle díl se věnoval spíše Nicholasovi Bellangerovi. Ale byla to pecka od začátku až po brilantní konec. Jediný rušivý element byly chyby v překladu. Na to kolik dnes knihy stojí by si ti co knihy vydávají měli dát větší práci s konečnou verzí knihy, je to ostudné.

03.11.2024 5 z 5

A co bylo dál A co bylo dál T. L. Swan

Deset z deseti . Swanová je úžasná spisovatelka a tohle bylo kouzelné zakončení bratrů Milesových. Akorát mi po dočtení bylo smutno, protože tuhle sérii naprosto zbožňuji.

31.10.2024 5 z 5

Beze strachu Beze strachu M. W. Craven

Tak tohle miluji. Akce za akcí. Přečteno jedním dechem.

31.10.2024 5 z 5

Vražedné znamení Vražedné znamení Andreas Gruber

Deset z deseti. Andreasi ty jsi prostě génius, takhle vystavěný příběh bez zbytečného patosu, omáčky a plochosti. Tohle nešlo odložit, přečteno během jednoho dne. Je fakt, že tohle bylo brutální a v určitých chvílích se mi chtělo zvracet, ale na druhou stranu to bylo tak strašně dobrý. Prostě akce za akcí a žádné hluché místa. Postavu Maartena S. Sneijdera naprosto a zcela miluji.DOKONALOST.

23.10.2024 5 z 5

Podmanivý Podmanivý Jodi Ellen Malpas

Tak tahle kniha mi nesedla. Příliš jednoduché a naivní aspoň pro mne. Dokonce jsem stránky přeskakovala. Tohle téma už tu bylo a za mne u jiných autorek bylo lépe zpracované. Do dalšího dílu nejdu.

21.10.2024 2 z 5

Křik straky Křik straky Dana Beranová

Doposlouchala jsem druhý díl a jsem emocionálně naprosto a zcela rozložena. Tohle byl příběh s takovým rozsahem, že mi bude v hlavě rezonovat navždy. Ty emoce co to ve mně vyvolávalo se snad nedají ani popsat. Je to úžasný příběh s čarodějkou Henikou, která ač ovládá kouzla má jeden velmi důležitý dar, který kouzlem nezískáte a to sice lidskost. Tahle vlastnost začíná v našem reálnem světě mizet. A proto je Henika a tyhle dvě knihy to nej co jsem v letošním roce četla. A Dana je u mne nej spisovatelka, protože vystavit takový příběh a ještě ho hodit na papír v našem českém rybníčku je skvost.

19.10.2024 5 z 5

Binding 13 Binding 13 Chloe Walsh

Teď jsem dočetla a mám rozporuplné pocity. Určitě nejsem cílovka takže některé pasáže a dialogy mi přišly až moc vycpané vatou, ale kdo já jsem určitě né puberťák. Takže těžko říct, ale příběh jako takový byl perfektní. Otázkou je půjdu do druhého dílu? Určitě ano, protože ten konec to má být jako co?

15.10.2024 4 z 5

Mílový klub Mílový klub Liz Tomforde

Příběh s přesahem. Naprosto úžasné, spicy, veškeré emoce a hlavní hrdinové perfektní. Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak už to jelo jak po másle. A to jsem od knihy nic moc nečekala a dostala jsem takovouhle pecku. Prostě skvělý příběh a už se těším na další díl.

10.10.2024 5 z 5

Zpěv straky Zpěv straky Dana Beranová

Úžasné české fantasy. Spisovatelka napsala perfektní příběh protkaný napětím, dobrodružstvím, magií a hlavní hrdinka Henika se jí povedla. Už se těším na další dobrodružství s touto hrdinkou.

09.10.2024 5 z 5

Co už nikdy nepřebolí Co už nikdy nepřebolí Lucy Score

Zase jedna dokonalost. Mělo to přesně to co jsem očekávala. Smála jsem se jak bláznivá a i brečela. A že je to přeslazené a nereálné? Kurňa ať si, reálnosti a dramat mám v životě dost a nepotřebuji je ještě číst, když potřebuji vypnout. A hurá na další díl. Hlavní hrdiny tady naprosto miluji. Chtěla bych žít v takovém městečku.

07.10.2024 5 z 5

Láska bez obalu Láska bez obalu Lexi Ryan

Tak tohle bylo taky boží, i když hlavní hrdinku bych chvilkama propleskla. Ale jinak paráda a těším se na další díly.

03.10.2024 5 z 5

Láska zrozená ve lži Láska zrozená ve lži Lexi Ryan

Máme tady další žhavou sérii a jak na to tak koukám tak zřejmě šesti dílnou. Příjemná romantická oddychovka.

02.10.2024 5 z 5

Krvavá spása Krvavá spása Lisa Regan

Jako Reganová je sázka na jistotu. Co nová kniha to vyšší laťka. Hltala jsem stránky jednu za druhou a nešlo přestat. Prostě městečko Denton s Josii a její rodinou a spolupracovníky mi zůstalo pod kůží. Pecka a už se těším na další díl.

30.09.2024 5 z 5