saphiral

Už jsem přečetla od autorky více knih, ale tahle se mi líbila nejvíc. Těším se na další.

Jako vždy od této autorky velmi čtivá kniha , ten konec se mi nelíbil. Úžasné čtení na dovolenou :-)

Nedočteno, snažila jsem se, pořád jsem doufala, že se nadchnu a budu zvědavá, jak to dopadne, nestalo se , po 250 stránce jsem to vzdala :-)

Tak to je přesně kniha pro mě, viděla jsem první seriál a vůbec to nevadilo. Už čtu další díl....

Je to pohodové čtení na léto, taková nenáročná krimi. Mě se líbila.

Je to kniha na léto, jednoduchá, dobře se čte u vody, konec mě nijak nepřekvapil.

Původně jsem si chtěla odpočinout od kriminálek a tak jsem si knížku vybrala. Vyprávění bylo hodně působivé a tolik utrpení si člověk ani neumí představit. Silný příběh, určitě mě zůstane dlouho v paměti.

Má první knížka od autorky a jsem mile překvapena, dobře se čte, nic složitého, hodí se jako čtení na dovolenou. Určitě si přečtu další její knihy.

Byla to má první kniha od autora, moc se mi nelíbila, začátek- super námět, ale pak to začalo být překombinované, nedořešené a konec jsem už jen dočetla s povinnosti.

Taková čtivá detektivka, nic náročného, ale nenudila a pachatele jsem uhodla asi v polovině :-)

Výborná knížka, napínavá až do konce, pachatele jsem neuhodla. Doporučuji.

Příjemná knížka na dovolenou, dobře se čte. Autorka patří mezi mé oblíbené.

Knížka mě nezaujala, ani jsem nebyla zvědavá jak to dopadne. Konec předvídatelný.

Tento díl se mi zdál až moc překombinovaný, byla jsem ráda, že jsem dočetla.

Nebylo to špatné čtení, ale moc zdlouhavé. Zatím se do další knihy od autorky nepustím.

Mě se knížka líbila, jednoduše psaná, napětí se udrželo po celou dobu a žádný přehnaně akční závěr.

Má druhá knížka od autorky a zatím po přečtení nemám pocit, že bych se těšila na další...není to špatné čtení, ale takové tuctové.