saphiral saphiral komentáře u knih

Bouře Bouře Kristina Ohlsson

Už jsem přečetla od autorky více knih, ale tahle se mi líbila nejvíc. Těším se na další.

09.07.2024 5 z 5

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Taková pohádka pro dospělé, hezky se četla.

20.10.2023 4 z 5

Její konec Její konec Shari Lapena

Jako vždy od této autorky velmi čtivá kniha , ten konec se mi nelíbil. Úžasné čtení na dovolenou :-)

20.05.2023 4 z 5

Vysoký účet Vysoký účet Louise Penny

Nedočteno, snažila jsem se, pořád jsem doufala, že se nadchnu a budu zvědavá, jak to dopadne, nestalo se , po 250 stránce jsem to vzdala :-)

14.05.2023 2 z 5

Tiché vody Tiché vody Viveca Sten

Tak to je přesně kniha pro mě, viděla jsem první seriál a vůbec to nevadilo. Už čtu další díl....

27.10.2022 5 z 5

Jarní oběť Jarní oběť Anders de la Motte

Je to pohodové čtení na léto, taková nenáročná krimi. Mě se líbila.

11.09.2022 4 z 5

Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Je to kniha na léto, jednoduchá, dobře se čte u vody, konec mě nijak nepřekvapil.

06.08.2022 4 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Původně jsem si chtěla odpočinout od kriminálek a tak jsem si knížku vybrala. Vyprávění bylo hodně působivé a tolik utrpení si člověk ani neumí představit. Silný příběh, určitě mě zůstane dlouho v paměti.

08.10.2021 4 z 5

Zmizelý Zmizelý C. L. Taylor

Má první knížka od autorky a jsem mile překvapena, dobře se čte, nic složitého, hodí se jako čtení na dovolenou. Určitě si přečtu další její knihy.

27.05.2021 4 z 5

Podzimní případ Podzimní případ Anders de la Motte

Až na ten konec dobrý :-)

09.05.2021 4 z 5

Osmnáct pod nulou Osmnáct pod nulou Stefan Ahnhem

Byla to má první kniha od autora, moc se mi nelíbila, začátek- super námět, ale pak to začalo být překombinované, nedořešené a konec jsem už jen dočetla s povinnosti.

15.03.2021 3 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Taková čtivá detektivka, nic náročného, ale nenudila a pachatele jsem uhodla asi v polovině :-)

18.02.2021 5 z 5

Stín Stín Ursula Poznanski

Výborná knížka, napínavá až do konce, pachatele jsem neuhodla. Doporučuji.

19.11.2020 5 z 5

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Výborná knížka už čtu druhý díl ;-)

12.08.2020 4 z 5

Zlatá klec Zlatá klec Camilla Läckberg

Příjemná knížka na dovolenou, dobře se čte. Autorka patří mezi mé oblíbené.

30.07.2020 4 z 5

Mrtvá z Nevady Mrtvá z Nevady Harlan Coben

Knížka mě nezaujala, ani jsem nebyla zvědavá jak to dopadne. Konec předvídatelný.

01.07.2020 2 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Tento díl se mi zdál až moc překombinovaný, byla jsem ráda, že jsem dočetla.

11.04.2020 3 z 5

V lesích V lesích Tana French

Nebylo to špatné čtení, ale moc zdlouhavé. Zatím se do další knihy od autorky nepustím.

02.03.2020 4 z 5

Ukrytá Ukrytá Gytha Lodge

Mě se knížka líbila, jednoduše psaná, napětí se udrželo po celou dobu a žádný přehnaně akční závěr.

29.01.2020 5 z 5

Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Má druhá knížka od autorky a zatím po přečtení nemám pocit, že bych se těšila na další...není to špatné čtení, ale takové tuctové.

21.01.2020 3 z 5