Sarajana komentáře u knih
Ze začátku mi příběh přišel připadal trochu nudný, ale nakonec se líbil.
Naprosto senzační pokračování, každý díl je zdá se lepší. Jsem naprosto spokojená a nadšená, že jsem knihu dočetla a je to happy end. Teda v rámci událostí.
Naprosto dokonalé, prostě nemám, co dodat, jsem nadšená.
Naprosto senzační kniha pro fanoušky Harryho Pottera. Některé věci si připomenete, jiné dozvíte a navíc je kniha doplněna nádhernými ilustracemi, historickými informacemi z Britské knihovny a texty od Rowlingové či jejími kresbami.
kniha se mi moc líbila a nemám jí co vytknout :) pěkné připomenutí si filmu
Krásná převyprávění příběhu, který naprosto miluji, četla jsem originál. I když to není přesné, co se týče některých dialogů či situací, to podstatné tam je a já jsem velmi ráda, že jsem jí objevila v Levných knihách a neodolala. Za mě je super.
Kniha je skvělá, i když možná ne pro každého, mne se líbila a přečtla jsem jedním dechem.
Kniha je skvělá, shrnutí čtyř dohod a k tomu dohoda pátá. Myslím, že z této knihy si každý něco odnese. Je velmi poučná.
naprosto dokonalá kniha, jsem ta ráda, že jsem si jí přečetla, je to hezký příběh s mnoha moudry