Šárka88 Šárka88 komentáře u knih

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Audiokniha - Martin Stránský

Druhý díl s Kate se mi celkem líbil. Je to sice o něco slabší, než linka s Erikou, ale nemůže se to srovnávat, toto je něco jiného. Jen mi v tomto díle asi něco chybělo, zřejmě bylo jasné, kdo má v tom všem prsty a čekalo se jen na odhalení. Určitě předčítání Martina bylo opět skvělé a mám jeho čtení hodně ráda, časem poslechnu další díl .

20.07.2024 4 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

Audiokniha
Další pokračování Roberta bylo super, poslech jsem si užívala. Jen hvězdu ubírám za to, že tam chyběl Garcia. Také mě mrzí, že i v předešlém díle zemře žena, která začíná být Hunterovi celkem blízko. Roberta ničí bolest nad ztracenou Jessicou, tak asi proto. Jinak napínavé a překvapivé zároveň. Těším se na další díl.

03.06.2024 4 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Audiokniha - Helga Čočková
Čtvrtý díl Eriky Fosterové vám hned na začátku řekne kdo je vrah. Za mě už to není nějak překvapující, víte přesně jaký to bude mít směr. Tohle byl pohodový detektivní příběh, bez žádného wow efektu, ale jsem spokojená.
Audio poslech už dost pokulhával, zde bylo dost slyšet, že paní Helga má umělý chrup a místy bych i usnula u předčítání. Ještě jeden díl spolu určitě vydržíme :) k poslechu.

12.03.2024 4 z 5

Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Audiokniha - Jakub Saic
Další pokračování ze života Roberta Huntera a opět to bylo super, tentokrat jsem zvolila audioknihu.Hlas pana Saice mi kolikrát k postavám moc nepasoval, ale na konci to vyšperkoval dokonale. Takový konec jsem nečekala. Za chvíli bude celé LA vyvražděné :-D a plné vrahů . Těším se na další díl.

11.02.2024 5 z 5

Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

Audiokniha- Jitka Ježková

Od začátku do konce mi předčítání neskutečně sedlo. Ano, je zde pár blábolů, ale je to příběh. Sice mi z toho bylo smutno , nemám moc ráda příběhy s týráním dětí, ale tento příběh Josie je u mě na prvním místě. Vše jasné, bez nějakých motanic.

21.11.2023 5 z 5

Nečekané přiznání Nečekané přiznání Lisa Regan

Audiokniha- Jitka Ježková
Začnu hned poslechem, a to v podáním paní Ježkové, které bylo super. Vanda Hybnerová mi tedy na Josie seděla lépe, ale i tak palec nahoru.
Dej měl spád a vše srozumitelné , mrzí mě, že nemam třetí díl k poslechu a přeskakuji hned na čtyřku, kniha se mi líbila, jen bych řekla, že Josie má neustále nějakou smůlu? A od prvního dílu se to s ní táhne ? Snad s Noahem bude trefa do černého.

13.09.2023 4 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Příběh plný emocí, kdo nezažije nepochopí. Někdo vidí Quinn jako sobeckou ženskou vůči Grahamovi, aby dosáhla výsledku. Někdo vidí Grahama jako netaktního zmetka vůči Quinn. Při čtení se ve mně pocity míchaly jak v mixeru a viděla Grahama v tom druhém světle, on jako sobec vůči ní. V dopisech se vše vysvětli a přitom stačilo si promluvit o svých pocitech a bylo jich mi líto obou. Také jsem ve výsledku spokojená jak to vše dopadlo.

11.02.2023 5 z 5

Sekta Sekta Martin Goffa

Audiokniha
Další příběh Marka byl super, moc se mi líbí, že Goffa zaimponuje do děje problematiku světa a nebo zamčené případy z ČR. Momentálně je zde rozšíření o obzoru sekt a Covid. Oblíbila jsem si prostředí z Čech a těším se na další díl.

24.12.2022 5 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Poslouchala jsem audioknihu při každé volné příležitosti a moc krásný dojemný příběh. Ve válečné době to bylo jistě těžké. Napínavý děj, až do konce a jistě každému ukápla slza. Moc doporučuji příběh plný emocí a nešťastné lásky.

05.01.2022 5 z 5

Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Audiokniha- Jakub Saic

Další díl s Hunterem a Garciou byl opětovně super s emotivním koncem, užívala jsem si poslech naplno. Sice jak se píše o komentář níže je to čtecí smyčka , objeví se žena , sympatická postava , dlouhé přemýšlení a nakonec samotné dopadení pachatele. Neustále se držíme v napětí. Zde mi podezření na pachatele nějak uniklo, a později to bylo pro mě překvapením. Předčítání pana Saice je úžasné, malém jsem brečela na konci taky, protože pachatele mi bylo fakt líto. Dokázala jsem si představit, jakou ztrátu zažil, kvuli jaké blbosti jiných přišel o všechno.

11.08.2024 5 z 5

Někdo z nás Někdo z nás Kristýna Trpková

No tak tohle bylo teda něco ! Ještě mi nikdy u knihy nebylo tak špatně, a tak neskutečně úzko, bezmoc a vše možně se to ve mě mlelo.
Plný počet hvězd a doporučení si zaslouží jedna jediná osoba z tohoto příběhu.
Neskutečně čtivé a těším se na další skvělou knihu.

10.03.2024 5 z 5

Botanik Botanik M. W. Craven

Opět skvělé a pecka , jak to ten M.W.Craven dělá, že vás od první stránky strhne sebou, jedním slovem droga.
Poe a Tilly = dokonalé spojení
Doufám, že nám Mike dá další dávku.
Doporučuji

08.11.2023 5 z 5

Pohřbené kosti Pohřbené kosti Lisa Regan

Audiokniha- Jitka Ježková
Mám za sebou pátý díl detektivky Josie. Nebylo to špatné, ale hned na začátku jsem si typla pachatele, a nebyla jsem zas tak daleko. Jen mi tam taky něco chybělo, tento díl nebyl tak dobrý, opět se to týkalo někoho blízkého. Brzy bude Josie takto sama, těším se na další díl.

20.10.2023 4 z 5

Zmiz, dokud můžeš Zmiz, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Do poloviny knížky jsem se nemohla začíst, od druhé poloviny jsem stránky hltala. Další skvěle pokračováno Laurel a Hucka a jedné lstivé Abigail, která jak se zdá je tvůrcem všeho a dává tomu pěknou šťávu. Jsem zvědavá na pokračování. Co se tyče hlavního padoucha jsem tedy tipovala někoho jiného.

01.10.2023 5 z 5

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Audiokniha - Vanda Hybnerova
Souhlasím naprosto s Janabib , poslechla jsem knihu téměř rychle a děj vás vtáhne od samého začátku. Jen jsem nepochopila také ten konec, proč skákali do té vody :D. Dále velmi napínavý příběh a zase, ach ty děti. Dávám 4**** a velkou 1* hvězdu za předčítání Vandě , ten hlas mi k Josie sedl, jako prdel na hrnec :D, tak nějak si ji představuji. Josie jako Vandu H. , ale Vanda mi je víc sympatická. Určitě poslechnu další.

07.08.2023 5 z 5

Uteč, dokud můžeš Uteč, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Super detektivka od samého začátku, až k úplnému konci. Pár chybek se našlo, ale to mi na čtivosti neubralo. Laurel sympatická vyšetřovatelka a Huck sympaťák z hor, doufám v další díl a ještě více romantiky mezi nimi. Pachatele jsem měla v podezření tři a přece jeden se chytil. Spisovatelku přidávám do oblíbených.

17.03.2023 5 z 5

Polib mi dortík Polib mi dortík Helena Hunting

Tohle čtení mě bavilo, Blaire mi byla sympatická od začátku a pobavila mě svými hláškami, jen rychle zapomněla na ,, Dřevoblbce” a už to byl Ronan, který byl taky sympaťák od začátku. Odpočinková knížka se sladkou romantikou po náročném dni.

27.02.2023 5 z 5

Doručovatelky Doručovatelky Alex Smith (p)

Ani nevím, jak toto vlastně hodnotit, myslím, že nejkratší detektivní knížka za celou dobu čtení. Příběh utíkal dobře, ale místy mi vadila přítomnost dětí a jindy to mělo celkem legrační úryvek. Rychlé rozuzlení případu a klasický happyend. I já si nenechám ujít pokračování.

29.08.2022 4 z 5

Hračkář Hračkář Andrew Mayne

Audiokniha
Taková naučná přírodovědecká detektivka s pomalým začátkem, kde se pár kapitol vysvětluje teorie o něčem a ničem. Později už je to zajímavější a konec zrychlený. Přes to vše to bylo celkem příjemné poslouchání.

24.09.2023 4 z 5

Kopírák Kopírák Sam Holland

Hodnotím 4+1* velkou hvězdu za ten konec . Děj na mě moc protáhlý, ale i tak velmi čtivé a velmi brutální. Bylo to napínavé a strhující. Zajímavé, jak osoby, které jsou zde v knize jsou spolu nakonec propojené. Kopíráka jsem odhalila za polovinou knihy a už jsem čekala, kdy se to Care podaří. Ačkoliv Jess byla na mě ,,mrcha fandila jsem ji ve vztahu s Griffinem. Snad spisovatelka napíše další dobré dílo. A teď si dám něco sladkého :D

19.07.2023 5 z 5