Sarrah komentáře u knih
Není to špatné čtení, někdy v budoucnu si přečtu i druhý díl, ale po pravdě jsem čekala mnohem víc.
Já nevím, nebylo to špatné, ale musím se přiznat, že ke konci už jsem některé věty přeskakovala.
Trochu jsem se ztrácela ze začátku v časech děje, proto ty 4 hvězdičky. Jinak se kniha četla dobře. Každopádně s filmem se to v mnohém liší, jak se píše v jiných komentářích. Konec byl hodně překvapivý, ale každý člověk je na tom světě z nějakého důvodu...
Kniha se mi líbila, až na ten rychlý, málo rozepsaný konec, možná až moc neuvěřitelný a happyendový.
Ze začátku problém s postavami, ale jinak čtivé a hezké. Konec jsem tedy nečekala. Každopádně, Dívka ve vlaku se mi líbila o kapánek víc :-)
Román plný lásky, přátelství, ale i nenávisti a zrady. Líčení poměrů v gulagu - hlad, dřina, masové umírání, znásilňování, mafie kriminálníků terorizující politické vězně.
Napínavé s překvapujícím rozuzlením.
Tak tuhle jsem měla jako teenager nejraději. Před dvaadvaceti lety jsem ji přečetla asi 3x :D
Mě se kniha velice líbila, na rozdíl od filmového zpracování, které mě velice zklamalo. Určitě se k ní ještě někdy ráda vrátím.
Začátkem jsem se musela vysloveně prokousat, ale teď se od ní nemohu odtrhnou.
Asi jsem čekala víc. Situace se Šéfem a s povedenou dcérenkou Ninou mě bavily, ale zbytek opravdu pokulhával. A co mě asi nejvíc štvalo, bylo moje maminka paní Eva Hamáčková …, můj tatínek pan Zdeněk Hamáček… Stačilo by moje maminka a můj tatínek, knížka by měla o 100 stran míň.
Za mě dokonalá vánoční romantika, určitě doporučuji :-)
Mě se kniha líbila, styl psaní mi sednul, určitě si od autorky přečtu s chutí něco dalšího.
Uff, to byla dřina. Opravdu jsem si myslela, že knihu odložím nedočtenou. Je to po krátké době již druhá kniha kterou jsem si koupila na základě hodnocení tady a za mě opět velké zklamání. Knihu bych nedoporučila.
Příjemná, nenáročná oddychovka. Ale co ten konec.....?!
Tak tedy nevím, jsem zmatená..... Nemohla jsem se začíst, ztrácela jsem se a některé odstavce jsem četla dvakrát a přišlo mi to celé takové "divné".
K autorovi jsem se vrátila po dlouhých 15 letech od mých studií na střední zdravotnické škole, kde jsem ho hltala a musím říct, že opět nezklamal. Jeho knihy jsou velmi čtivé, vtáhnou do děje, nemám co bych vytkla.
Úžasné pokračování první knihy. Doufám, že další díl bude stejně tak čtivý jako první dva.
První tři díly byly prostě lepší. V pátém jsem se trochu ztrácela v postavách. Ale za přečtení kniha stojí.