Sasanka173

Krásná kniha!! Příběh mě velmi dojal... I já se neubránila slzám. Doporučuji určitě přečíst!

Krása..s hlubokou myšlenkou. Měl by si přečíst každý!

Trochu jsme se ze začátku neorientovala v postavách- "tři ženy". Velmi čtivé, rozuzlení napínavé. (Četla jsme v letadle a ani jsme nevěděla, že letíme :-) ) A také mne dílo poučilo, že jsme se více dozvěděla o malíři Monetovi. A Francii mám prostě ráda . Doporučuji!!

Kniha mě dostala... Krásný, ale smutný příběh... I tak to někdy v životě bývá, bohužel :-( .. Přečtěte si, aby jste věděli :-)

Krásné!!! Čestla jsem jedním dechem!! Napínavé až do konce!! Doporučuji!!

Velmi silný příběh podle skutečných událostí... Je to až k nevíře, co člověk člověku dokáže udělat... :-( Doporučuji přečíst všem.

Zajímavý příběh. Hezké čtení. :-) Važme si každého dne prožitého se svými blízkými...

Za mne tak 3 - . Ani jsem knihu nedočetla.. :-( Pozitivní snad jen, že do toho spletence vztahů a nevztahů zamotané společné a politické dění. Připomenutí nelehké doby komunismu a pronásledování STB. Ještě jsem nic od pan Hartla nečetla a už asi ani nebudu. :-(

Moc pěkný příběh. Pan Hájíček se zaměřuje na zajímavá témata ve svých knihách. Líbila se mi a doporučuji!

Doporučuji. Zajímavé čtení a ispirativní..