Sazinek komentáře u knih
Cara Hunter bude má oblíbená autorka. Třetí díl byl opět bomba. Nedokážu se rozhodnout, který mě bavil nejvíce. Asi tento třetí. Líbí se mi styl psaní, Adam je nesmírně sympatický a závěr v rámci jeho osobní roviny je skvělý. Opravdu doufám, že autorka píše pokračování, takhle série nemůže skončit v rámci osobní linie ;).
Co se týče detektivky jako takové. Líbí se mi jak je to psáno, pro někoho plánky hasičů navíc,pro mne příjemné zpestření. Vraha jsem tipovala několikrát a vždy špatně, což oceňuji, že autorka si s námi hraje, jak s loutkami.
Suma sumárum 10/10 a vřele doporučuji.:-)
Já nevim - nejsem typ čtenáře, co odloží knihu... ale v tomto případě, bohužel stalo se.. Rozvláčněné, zhlouhavé... a jestli se něco dělo, tak asi až od poloviny knihy a do é doby já to vzdala... takže za mne ne...
Druhý díl s Lucem a Avou. Zajímavě psaná, v půlce knihy kapitoly psané vrahem. Rozuzlení zajímavé a zaporak taky příjemne zpestření. Tesim se na 3.dil ????
Přečteno, jsem ráda, ze jsem to prelouskala. Za mne první Kingovka a asi nebudu čtenář, co by mel rad Kinga. Hodně postav, zajímavé pozorovat, jak postupem času uz nejsou kamarádi.. Ale ten konec me zklamal.. Spousta nezodpovezenych dotazů..
Kniha se mi líbila, četla se poměrně samo. Dopředu jsem nevěděla, že se jedná o autobiografii. Jelikož je autorka o pár let starší, tak kapitoly o dětství mě dokázaly rozesmát. Jako oddychovka určitě stojí za přečtení.
Kniha přečtená za dva dny. Strašně zajímavý čtení... Jak pasáže vězňů, tak personálu. Dle mého by si to měl přečíst každý...
Perfektní. Druhý díl s vyšetřovatelem Adamem Fawleym. Adam je sympaťák. Několikrát jsem si říkala, že je mi jasný, jak to je... ale konec mě teda překvapil. Čte se to samo. Líbí se mi prokládáním přepsaných výslechů nebo novinovými články... Za mne 10/10 a těším se na třetí díl :-)
První díl této série se mi líbil moc. Četla jsem knihu zhruba týden. Líbí se mi prokládání kapitol s vyšetřovatelem Lucem i vrahovy kapitoly. Od začátku knihy víte, kdo to je, jak se jmenuje, ale postupně se dozvídáte jak proč. Pár nečekaných zvratů, to bylo velmi zajímavé i konec samotný. Luc je mi nesmírně sympatický i jeho kamarádka Ava.
Těším se na další díl a tento můžu vřele doporučit.
Knihu jsem si přečetla, jelikož jsem jako první četla Na dostřel. Po asi 14ti dnech od dočtení musím říci, že na Dostřel se mi líbil více, než tato prvotina. Ano, je to nereálné, ale člověka to nutí číst dál, aby zjistil, jak to tedy je. Konec přitažený za vlasy, ostatně jako v druhé knize, ale za přečtení to stojí. Líbí se mi styl psaní, takže za mne dobrý.
Kniha se mi líbila, asi jsem naivní a byla jsem mnohdy překvapena, co vše je v našem státě možné... Pan Šlachta je profík a férový člověk a jsem ráda, že jsem si knihu přečetla.
Na tuhle knihu jsem se hodně těšila. Asi jsem ji četla v blbém rozpoložení?!, každopádně mě to vůbec nebavilo. Zřídka kdy odkládám knihu, ale v půlce jsem to vzdala... Asi jsem čekala něco poutavějšího... toto píšu dva dny po dočtení té první poloviny knihy a už nevím o čem byla... Za mne ne.
Příjemné čtení, proložení lehce erotickými pasážemi. Hlavní hrdinka moc neví co chce, konec mě teda dostal.
Tahle kniha mě moc nadchla. Téma tetování je zajímavé a není tak obvyklé. Kniha se četla sama, přečtena za 2 dny, nedá se moc odtrhnout. Kapitoly proloženy myšlením vraha a to je příjemné zpestření. Rozuzlení jsem nečekala a za mne zajímavý závěr. Doporučuji a těším se na další díl.
Díly čtu postupně,toto je 5.díl , takže jsem zvědavá jak se rozvine linka David - Annabel.
Za mne jeden z nejlepších prvních 5ti dílů. Mrzí mne, že Weaver má velmi pomalé rozjezdy a první třetina knihy mě tolik nebavila, až moc obsáhlý popis, který dle mého není až tak třeba. Líbily se mi i kapitoly z minulosti, což autor zařazuje často a to kvituji. Zápletku jsem nečekala a rozuzlení mě teda velmi překvapilo. V tomto díle mi David nepřišel nesmrtelný, což oceňuji. za mne 10/10 :-)
Už se těším na 6.díl a doufám, že se tam rozvine dějová linka, kterou končí 5.díl ...
Od tohoto autora jsem žádnou knihu nečetla, jiní uživatelé srovnávají jeho prvotinu, ale já jsem začala touto knihou. Ačkoliv nemá tolik dobré recenze, tak se mi líbila.
Knihu jsem zhltla za dva dny, čte se samo. Ano, je to poněkud nereálné a přitažené za vlasy, ale ve fikci? Vlastně proč ne. Za mě dobrý, doporučuju :-)
Z PPP jsem byla nadšená, takže kdyz autorky vydaly tuto knihu, musela jsem ji nutně přečíst. Jsem zklamaná. Žádný wow efekt se nekonal, nudné čtení. Chvíli jsem podezirala i hlavni hrdinku i další osoby, ale pachatele zpráv jsem odhalila. Vraha Lily jsem nečekala, tak aspoň, že tak. Za mne ne, nestojí za to. Proto nechápu, jak je možné, ze Paní Parisshová je totální bomba a toto je slatanina
Weaver je můj oblíbený autor. Díly čtu postupně a proto jsem se těšila na 4.díl. Zajímavý zápletka, jak jsme zvyklý delší rozjezd, ale pak to mělo spád. Ze všech dílů se mi všechny líbily stejně. Jakmile si myslíte, že Vám autor dal na podnose pachatele a už se smíříte, že takhle to dopadne, tak je vše úplně jinak. Spoilerovat nebudu, i tak tu jsou komentáře, kde ten spoiler o poslední větě knihy je... Stojí za to si přečíst.
Na chvíli si dám oddych od Weavera a půjdu brzy na 5. díl.
Na tuto knihu jsem byla zvědavá, primárně knihy od pana Viewegha nečtu, spíše dívám na filmy dle předlohy jeho knih.. Kniha obsahuje dvě povídky. První povídka ( Family Frost) je o zkrachovalém restauratérovi, který se objeví na svatbě jeho bývalé manželky. Tato povídka neurazí - nenadchne. Ačkoliv mi sprostá slova v knize nevadí, tady jich bylo příliš - z úst jeho otce... nedomyšlené. Ale co se mi líbilo byla povídka druhá ( Čarodějka z Křemelky), o tom, že žena může číst myšlenky druhých. To prostě nechceš... ač se to zdá jako děsně zajímavý, tady v té knize jsem se přesvědčila, že tuhle schopnost nechceš...Celkem dobře rozvitý děj, přes školní lásku, práci, až k rozvodu .. Jen ten konec? A co mi přijde navíc je povídka v povídce o spisovateli...Suma sumárum se mi to líbilo.
Na začátku musím napsat,a sypu si popel na hlavu, ale pana profesora Beneše jsem neznala.. až doposud, kdy mne zaujala tato kniha. Kniha je psána formou rozhovoru, který vede novinář pan Moravec a je rozdělena do kapitol - o pacientech, o etice v medicíně, o doktorech a o životě...
Strašně poutavě napsáno, četla jsem jedním dechem. Přečteno za dva dny :-)
Kapitola, která se týkala etiky mne moc nebavila, ale bylo zajímavé si ji přečíst.
Knihu doporučuji všem, kteří se chtějí nějak obohatit.
Jsem z ní fakt unešená... a to čtu hlavně thrillery :D
Tuto sérii čtu popořadě, dle dílů, jak jsou napsané. Baví mě všechny tři díly, které jsem již přečetla. Tento třetí díl byl zajímavý, tím jak se odehrávalo vyšetřování zmizelého člověka v metru.. Ačkoliv je to bichle, má skoro 500 stran, četlo se mi to svižně a rychle... měla jsem přelouskáno asi za 5 dní... Je zajímavé číst i kapitoly v minulosti, pak vše dává větší smysl... otevřený konec, který Vás donutí si přečíst i 4. díl mě se mi líbil a jsem zvědavá komu Healy půjde na pohřeb... Vraha jsem netipovala, takže za mě parádní čtení .. a už si potřebuji přečíst další díl :).
Pan Weaver je můj nový oblíbený autor a tuto sérii s Rakerem mám ráda. Jen by se nemusel do všeho vrhat tak bezhlavě a aspoň trochu ozbrojený..