sd1992 sd1992 komentáře u knih

Jeden z nás lže Jeden z nás lže Karen M. McManus

Potřebuju víc takových knížek.. přijde mi, že tady těch "lehčích" nebo ya thrillerů je žalostně málo.. :-/ a je to fakt škoda, protože mě tento žánr začal hafo bavit.. a jeden z nás lže je úplně dokonalý. :) Líbilo se mi jak i v této bezvýchodné situaci autorka zahrnula
milostnou linku. Hlavně ti dva se k sobě tak nehodí, až jsou spolu dokonalí. :D

22.01.2019 5 z 5

Rockové sólo Rockové sólo Kylie Scott

Boží díl.. miluju Mala.. :D toho mám ze všech kluků nejradši.. :D to jeho - ale Tykvičko.. :-D

22.01.2019 5 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Když jsem dala prvnímu dílu 5*, tak co mám dát tady? A co teprve u dalších dílů? Proč jich můžu dát jen 5? Půlnoční koruně dávám 7* prostě!!! :-D :-D

20.01.2019 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Já tu sérii prostě miluju.. Netřeba slov.!!!

18.01.2019 5 z 5

První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Tak pro mě tohle bylo hodně slabý... :-/ Četlo se to sice rychle, ale vesměs to bylo o ničem. A to zrovna já fakt nejsem nějaký knižní kritik. Série Drahokamy měla úplně jinou šťávu.. :-)

13.01.2019 3 z 5

Krvavé ostří Krvavé ostří Sarah J. Maas

Četla jsem už podruhé.. A ani teď ten konec není o nic lepší.. :-( Ale super díl, samozřejmě.. :)

12.01.2019 5 z 5

Růže & dýka Růže & dýka Renée Ahdieh

Ze začátku nuda.. Kniha by šla téměř o 100 stran zkrátit a ani by na kvalitě nestrádala. :-) Ale od poloviny se děj začal konečně ubírat nějakým směrem. Nakonec jsem si i pobrečela. :-o Akorát chudák Írsa.. proč? :/ ale konec moc pěkný.. :))

07.01.2019 4 z 5

Rockový polibek Rockový polibek Kylie Scott

U každé knihy této série jsem se fakt skvěle zasmála.. :-D Miluju styl, kterým je to napsáno, smysl pro humor každé hrdinky :-D Miluju Stage Dive a určitě jsem to nečetla naposledy. Pro relaxaci rozhodně doporučuji.. :)

07.01.2019 5 z 5

Na lovu Na lovu Meagan Spooner

Pěkné převyprávění Krásky a zvířete.. :) Knížka měla slabší místa, hodně popisů, ale jinak to bylo moc hezké.. :-)

07.01.2019 4 z 5

Kdy? Kdy? Victoria Laurie

Naprosto skvělá kniha.. :) Bavila mě od začátku až do konce.. perfektně propracovaný děj! Už když jsem na internetu tuto knihu viděla poprvé, tak jsem věděla, že to bude něco pro mě; takže jsem měla poměrně vysoké očekávání. A to kniha beze zbytku splnila. :-) Akorát jsem se v noci bála jít vyčůrat :D

29.12.2018 5 z 5

Posmrtný život Holly Chaseové Posmrtný život Holly Chaseové Cynthia Hand

KOMENTÁŘ MŮŽE OBSAHOVAT SPOILER!
Takžeee.. začátek byl pro mě trošku zmatený, hůř jsem se orientovala, protože jsem nikdy nečetla Vánoční koledu od Charlese Dickense (jak je to možný?!).. Právě Vánoční koleda byla pro tuhle knihu inspirací, takže kdo její příběh zná, bude to mít jednodušší. Každopádně jsem se brzy zorientovala a fakt po uši do příběhu ponořila.. :-) Málokdy ve mně knížka vyvolá tak silné emoce. Na konci mi ukápla slza.. vlastně jsem ani nevěděla, zda slza smutku (protože jsem čekala LOVESTORY, HAPPYEND..) a nebo jestli slza štěstí, protože to vlastně happyend byl akorát jinak..:-D kdo četl, pochopí.. :) Doporučuji.! 5*

26.12.2018 5 z 5

Polibek v Paříži Polibek v Paříži Catherine Rider

Nechci být rejpal, ale kde byla nějaká vánoční atmosféra? :-D jako román to bylo hezké, ale jako vánoční příběh bych to nenazvala. Příběh v Paříži se mohl odehrát stejně tak v jiném ročním období.. Ale neva.. :)

22.12.2018 4 z 5

Rockový risk Rockový risk Kylie Scott

Miluju tuhle sérii.. :-D Ev i Anne jsou úžasný, ale Lena je prostě jenom jedna.. :-D nemálo jsem se zasmála jejím hláškám..!!! Nejlepší díl.

10.12.2018 5 z 5

Pomsta & rozbřesk Pomsta & rozbřesk Renée Ahdieh

Zvláštní kniha.. dloooouho, opravdu dlouho mě nebavila. Jakoby kniha pro mě nabrala na kvalitě, až když Chálid řekl Šazí pravdu.. minimálně jsem na něj alespoň změnila názor v ten moment a tím právě asi i na celou knihu.. :-D Každopádně mě celou dobu štvala ta hrozná spousta pro mě cizích výrazů.. a samozřejmě jakmile jsem dočetla poslední stranu, tak jsem zjistila, že na konci knihy je slovníček.. :-D Takže na to lidi dejte pozor, ať netápete jako já.. :D Nakonec knihu hodnotím pozitivně a jsem zvědavá na druhý díl.. ;)

28.11.2018 4 z 5

Černé znamení Černé znamení Sebastien de Castell

Sebastien je prostě spisovatel na takové úrovni, že dokáže napsat i působivé poděkování na konci.. :-D Knížka měla celou dobu napínavý děj, která hravě udrží vaší pozornost a o to jde.. :) Nemluvě o tom, že jsem se několikrát od srdce zasmála. Stále miluju Reichise a chci ho ještě víc, než po prvním dílu.. :-D

24.11.2018 5 z 5

Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Taky bych se jednou chtěla probudit vdaná za sexy rockovou hvězdu.. kdo by nechtěl? :-D skvělá oddychovka, luxusně jsem si u ní odpočinula a ještě několikrát od srdce zasmála.. :-D

23.11.2018 5 z 5

Má lady Jane Má lady Jane Cynthia Hand

Začátek byl na mě zbytečně moc zdlouhavý.. :-) Ale pak super, moc jsem se zasmála.. :-D

19.11.2018 4 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Co dodat?! Jeden z mých nejoblíbenějších dílů, jak v podobě knižní tak i filmové. Jestliže ho nějaký díl překoná, pak sázím na to, že to bude právě Ohnivý pohár.. :)

12.11.2018 5 z 5

Sleduj mě Sleduj mě A. V. Geiger

Tak po přečtení komentářů jsem se uklidnila, že nejsem zdaleka jediná, kdo nepochopil konec.. :-D Pro sichr si ho jdu přečíst ještě jednou. Ale musím říct, že knížka mě moc mile překvapila. Děj byl celou dobu záživný, příjemné zpestření v podobě dialogů na twitteru, policejními výslechy..!!! Hodnotím knihu velmi vysoko a to i před fakt, že kniha je vlastně strašný klišé.. :-D ale strašně moc mě bavila.. četla se naprosto skvěle a nedala mi spát, tak moc jsem prahla po odpovědích! Moc se těším na pokračování!!! doporučuji

12.11.2018 5 z 5

Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Souhlasím se slečnou píšící pode mnou. Ani já nejsem knihou zklamaná... Spousta čtenářů si stěžují na nedostatek akce a napětí. Já nic takového neočekávala, protože to má být pouze volně navazující novela. Takže jsem to od začátku do konce brala jako příjemný comeback do tohoto světa.. :-) V knize jsem se několikrát zasmála a bylo to celkově takové milé.. :-) Můj názor je ten, že většina kritiky pramení právě z toho, že čtenáři Sarah J. Maasové jsou zvyklí na to, že tato autorka nasadí laťku vždy vysoko, tudíž mají teď vysoké očekávání. :) Těším se na další.

29.10.2018 4 z 5