Silber komentáře u knih
(9.5/10) Opět se dostáváme k boji s pánem vampýrů. Atmosféra je čím dál tím temnější (jistou událost jsem musel docela rozdýchávat, nečekal jsem, že to jistá osoba opravdu udělá) a kniha končí v nejnapínavějším.
(9/10) Lov na pána vampýrů jde tentokrát stranou a místo něj je načase odhalit totožnost Harkata Muldse, takže na něj i pro Darrena (který jde samozřejmě s ním) čeká obtížná a zdlouhavá cesta za pravdou, která je skutečně šokující :) Nejdřív jsem si myslel, zda se pan Shan náhodou nezbláznil, ale nakonec to bylo vysvětlené tak, že jsem to přijal a líbilo se mi to. Ovšem i tak byl závěr tak trochu smutný.
(9/10) Napínavá a poměrně akční kniha pokračující tam, kde skončila ta předchodzí. Jak vidím, nejsem jediný, koho jistá událost opravdu rozesmutnila. Ovšem započatý děj oproti předchozím "trilogiím" není tak úplně dokončen, protože stále zbývá vyřídit pána vampýrů.
(4/10) Pointu jsem vytušil, ale to by mi až tak nevadilo. Vadilo mi hloupé chování hlavní "hrdinky", která nebyla schopná zjistit pravdu dokud měla možnost a ani záporáci moc inteligence nepobrali.
(5/10) Docela mě to bavilo, ale myslel jsem, že se dočkám nějaké opravdu zajímavé pointy nebo vysvětlení a ono nic... proto mě konec poněkud zklamal.
(6/10) Kratší a celkem napínavý "horor". Jeden z těch lepších.
(5.5/10) Celkem napínavé, jen mi asi ve dvou třetinách došlo, jaká by mohla být pointa...
(6/10) Nepřemožitelnost hlavní hrdinky je čím dál tím neuvěřitelnější a té akce, zabíjení a všeho už na mě bylo asi trochu moc. A konec byl takový nejasný...
(6/10) Sice mě to bavilo, ale ten konec byl už na mě nějaký překombinovaný.
(7/10) Poměrně zajímavá a originální zápletka dělá z této knížky v sérii Stopy hrůzy výrazný nadprůměr. Jsem celkem zvědavý na další díly.
(6/10) Zkrátka takový ten béčkový, ale celkem napínavý horor, jaký od této série čekám.
(5/10) Vlastně mě to i poměrně bavilo, jen ten závěr už mi přišel poněkud překombinovaný.
(6/10) Jak tu bylo řečeno, je to takový duchařský western spíše pro mladší. Jeden z těch lepších dílů.
(5.5) Takové průměrné Stopy hrůzy, nijak extra nenadchne, ale ani neurazí. Jako oddechovka fajn.
(1.5/10) Stopy hrůzy čtu, když se mi nechce přemýšlet a chci něco krátkého a oddechového, tudíž od nich mnoho nečekám. Tohle ale i tak bylo hodně slabé, především kvůli připitomnělému chování postav a ději celkově. Přitom námět a pointa nejsou úplně špatné, jen by se pera holt musel chopit někdo zdatnější.
(4/10) Zkrátka takový béčkový horor zasazený do minulosti a spíše z těch slabších.
(6/10) Jako oddechovka fajn, bylo to docela napínavé i přesto, že jsem pointu ke konci částečně vytušil.
(9/10) Napínavá kniha, ve které se setkáváme s několika starými známými. A ač je Darren už dospělý, je bohužel stále příliš důvěřivý...