SillverAngellus komentáře u knih
Příjemné čtení a doplnění série o Harry Potterovi. Jak jsem čekala, nejoblíbenější jsou Tři bratři :))
Zajímavý nápad - propojit knihu a krátká videa. Děj sám o sobě je velmi poutavý, překvapující, šílený a místy i celkem nechutný. Bohužel nápad se jim moc nevydařil.. čekala jsem, že ve videích budou nějaké perličky, které v knize nebudou. Bohužel. Navíc některé části videí nesouhlasí s knihou. Mé zklamání je přímo úměrné tomu, jak jsem se na tuhle knihu těšila. Každopádně přečtení není ztráta času.
Začala jsem číst s velkou nedůvěrou a můj názor je takový, že se tahle kniha nedá srovnávat s klasickým Harry Potterem.. a to už jen proto, že tohle není dílo jen Rowlingové a pak, že je to přepis scénáře divadelní hry. Jak se může přepis srovnávat s románem? Nedá.. Navíc děj nebyl nijak hrozný, byl zajímavý, celkem napínavý a jak jinak s happy endem :)
na odpočinek je tahle kniha skvělá a některé příběhy jsou povedené
Skvělá oddechovka, u které se (alespoň podle mě) člověk zasměje od srdce :) Skvěle stylově napsané, situace byly také výborné... snad ani nemám, co bych vytkla :)
ze začátku docela těžká četba, ale po prvním díle jsem si zvykla. Každopádně Dumas má u mě velký respekt... za (podle mě) suprově propracovaný děj
Zajímavé počtení. Při čtení Sinova života v táboře, jeho útěku z něj a následného zkoušení začlenění se do společnosti jsem si neustále musela připomínat, že je to svědectví člověka, který si tím vším opravdu prošel. Ani se mi nechce věřit, že se to v našem světě a v téhle době skutečně děje. Jediné, co kazilo celistvost děje byly informační vsuvky autora, které tvořily v příběhu nepříjemné pauzy. Nicméně, jako celek kniha určitě stojí za přečtení. Člověk se alespoň dozví, že ne v každém státě, se dodržují základní lidská práva...
Jsem ráda, že jsem Kingovu tvorbu začala jeho prvotinou :) Čekala jsem, že Carrie bude více strašidelnější, ale nevadí :) i přes to, že už ze začátku děje se ví, že se stane něco velkého, jsem byla kolikrát i překvapená a děj mi vehnal i slzy do očí... takže super a dle mě si plný počet hvězdiček zaslouží :)
Super díl! Plno překvapujících okamžiků až do konce... někdy sice kniha trochu ztratila spád, ale to na kvalitě (alespoň pro mě) nic nemění :)
Skvělá oddychovka a člověk se i něco zajímavého dozví :) Paráda!
skvělá kniha! Četla jsem originál, který mám také v knihovně, neboť jsem se nemohla dočkat českého překladu, v který jsem ani už nedoufala :D
A zase ti upíři! Omyl! Konečně kniha, která nepopisuje upíry jako sexy idoly, kteří se snaží kvůli své lásce popírat to, čím jsou (klasika jako Brama Stokera nepočítám ;)) Skvělý děj, který chytne a nepustí od začátku až do konce.. já si tuto knihu neskutečně užila a jsem ráda, že jsem na ni narazila! Vřele doporučuji! )