Silvisek Silvisek komentáře u knih

Nightingale Way Nightingale Way Samantha Young

Uzasne cteni. A nejlepsi byl konec, kdy tam byli vsichni a jak byli stastny!

30.08.2022 5 z 5

Scotland Street Scotland Street Samantha Young

Moc me to bavilo cist. Konec me trochu stval. Ale jsem rada ze se to vyjasnilo a dopadlo to dobre! Tesim se na dalsi dil teto serie

26.08.2022 5 z 5

India Place India Place Samantha Young

Super dalsi dil ze serie. Moc se mi to libilo. Obcas me stvala jak furt odmitala. Ale nastesti to dopadlo dobre

24.08.2022 5 z 5

Hrdina Hrdina Samantha Young

Co dosat. Musim rict, ze ti byla krasna kniha, jako vsechny od teto autorky.

31.07.2022 5 z 5

Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Musim rict, ze super knizka a bavilo me to moc cist, protoze jsem chtela vedet jak to bude vse pokracovat. A ted jdu cist pokracovani teto knihy.

08.07.2022 5 z 5

Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Kniha se mi moc libila.

27.06.2022 5 z 5

Struny lásky Struny lásky Samantha Young

Kniha se mi velmi libila.

29.10.2024 5 z 5

Zrádná touha Zrádná touha Danielle Lori

Cekala jsem ze to bude pokracovani dilu co bylo pred. Ale nevadilo mi ze to tak nebylo.
Musim rict ze tento dil se mi velmi libil. Byl dost napinavy a ke konci chvilkama se mi chtelo az brecet. Skoda ze to neka nejake pokracovani. Docela jsem byla smutna ze uz jsem knihu docetla…

05.10.2024 5 z 5

Hrad ve Skotsku Hrad ve Skotsku Julie Caplin

Kniha se mi velmi libila… krasne se cetla.

03.08.2024 5 z 5

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Opravdu krasny pribeh. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout. Stale jsem chtela cist a vedet jak to vubec cele dopadne. Konec me neprekvapil, protoze uz neco podobneho s takovym koncem jsem cetla, takze jsem vedela ze jak to dopadne. Ale i tak uzasny dej a tesim se na dalsi dil

28.01.2024 5 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Jako musim rict, ze neuveritelne krasna kniha. Dost silny pribeh u ktereho jsem skoro porad mela slzy v ocich. Skoda ze jeste neni treba nejake pokracovani opravdu super pribeh!!

19.01.2024 5 z 5

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Co na to rict, opet od autorky super kniha. Jednim slovem wau. Dost silny pribeh, u ktereho mi ukapla slza a hlavne na konci. Moc se mi kniha libila!

04.01.2024 5 z 5

Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Dalsi uzasny pokracovani. Kniha se mi libila jako ostatni dily. Kniha u konce byla az dojemna a skoro furt se mi chtelo brecet. Opravsu opet super dej a tesim se na dalsi cteni dalsiho dilu

15.12.2023 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Musim rict, ze kniha se mi moc libila. Kazdy kamarad hlavnich hrdinu jsou uzasny. Opravdu me to bavilo a jsem zvedava na dalsi dil

02.12.2023 5 z 5

Nezapomenutelná cesta Nezapomenutelná cesta Nicholas Sparks

Nevim co dodat. Krasna kniha, ale smutny konec.

26.10.2023 4 z 5

Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Opravdu opet krasny pribeh od teto autorky. Bylo to dost napinave a krasne. Opravdu silne osobnosti obe hlavni postavy.

28.09.2023 5 z 5

Vzduch, který dýchá Vzduch, který dýchá Brittainy C. Cherry

Uzasna kniha. Stale jsem cetla a nemohla jsem prestat. Minulost byla moc bolestna az jsem ronila slzy. Neumim si prectavit prijit o dite ci o milovanou polovicku. Opravdu krasna kniha. Stalo to za to si ji precist a jsem zvedava na dalsi dil

11.09.2023 5 z 5

Poháry touhy Poháry touhy Markéta Harasimová

Uzasna kniha. Moc me bavila cist uz od zacatku az do konce. Libilo se mi ze tam je od vseho nejaky zanr i dost napinave ve vsech smerech a hlavne ten konec. Pribeh se mi moc libil. Postava dedecka byla uzasna ze ji pomahal a daval silu to nevzdat. Krasny

15.07.2023 5 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Neuveritelne krasny pribeh. Je to hodne napinave. Takze opet za 2 dny preceteny. Jinak obcas mi to pripomina trochu 50 odstinu sedi. Akorat toto je dej z mafie. Tesim se na treti dil jak nevim co. Je mi jasny jak to dopadne, ale jsem zvedava jak to bude pokracovat

21.06.2023 5 z 5

Moderní džentlmen Moderní džentlmen Meghan Quinn

Koukala jsem na hodnoceni knihy a premyslela jestli mam vubec cist. A musim rict ze jsem neudelala chybu. Nechapu ze lidem se to nelibilo. Kniha byla velmi vtipna, ze jsem se smala. Byla ale i romanticka. Moc se mi dej libil!

18.06.2023 5 z 5